Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Kombine alım sözleşmelerini bilemem ama protesto yaptı diye kimseye hukuki olarak ceza verilemez tabiki. Ama herşey suç penceresinden görülmemeli.

Bundan sonra herkes herhangi bir yerde durduk yerde protesto edilir. Ve mekanlar ayrılır vs..Yarın o tribüne de siaset girerse olay çığırından çıkar. Galatasaraylı ve AK Partililer bir tribünde Galatasaraylı ve muhalefetliler bir tribünde filan olur. kötü olan bu.

Çok açık söyleyim ben stadta olsam, arkadaşlarım statta olsa ıslıklayanlara tepki gösterirdik belki kavga da ederdik. Olaylar bu noktaya gelmemeli malesef.

katılıyorum, olaya kesinlikle siyaset karışmamalı, maçtan önce dev ekranlarda toki ve başbakanlık propagandası yapanları da, ıslıklayanları da kınıyorum

Kombine alım sözleşmelerini bilemem ama protesto yaptı diye kimseye hukuki olarak ceza verilemez tabiki. Ama herşey suç penceresinden görülmemeli.

Bundan sonra herkes herhangi bir yerde durduk yerde protesto edilir. Ve mekanlar ayrılır vs..Yarın o tribüne de siaset girerse olay çığırından çıkar. Galatasaraylı ve AK Partililer bir tribünde Galatasaraylı ve muhalefetliler bir tribünde filan olur. kötü olan bu.

Çok açık söyleyim ben stadta olsam, arkadaşlarım statta olsa ıslıklayanlara tepki gösterirdik belki kavga da ederdik. Olaylar bu noktaya gelmemeli malesef.

Protestoyu yanlış diye yorumlayan, kendileri gibi düşünmeyenlerle kavga edebiliyor.

Tamam sen çelişkini ve rengini belli ettin. :)

Daha mantıklı ve objektif biriyle tartışırım protestonun yerinin ve zamanının yanlış olabiliceğini en fazla.

+ Bazı kesim Tv izleyerek dün yaşanan olaylara destek veren birini arıyor,gidiyor şu fenerli şunu yazmış helal olsun şu Bjk'li blog'ta şunu yazmış vs.. vs.. buda işin başka bir tarafı.Nerelerden medet umuyorsunuz anlamış değilim.

gercekten taraftarlık kalitemiz cok düştü.eski fener taraftarına benzemeye başladık.paf futbolcularını dövme,başbakanı protesto etme,bayanlar cumhurbaşkanlı maçında salondan çıkarılma.yazık gercekten

katılıyorum, olaya kesinlikle siyaset karışmamalı, maçtan önce dev ekranlarda toki ve başbakanlık protestosu yapanları da, ıslıklayanları da kınıyorum

Olay budur. Islıklar bundan önce başladı ama bir anda 7 senede şöyle oldu böyle oldu. Dedim ne oluyoruz orası miting yeri mi? Hepsi ayıptı hakikaten.

Protestoyu yanlış diye yorumlayan, kendileri gibi düşünmeyenlerle kavga edebiliyor.

Daha mantıklı ve objektif biriyle tartışırım protestonun yerinin ve zamanının yanlış olabiliceğini en fazla.

kendileri gibi düşünmeyenlerle kavga edenler dün başbakanı ıslıklayanlardı.

Ben orda kavga ederim demedim. Sen anlatmak istediğimi anlamamkta ısrar ediyorsun. demek istediğim Galatasaray taraftarı tek bir siyasi görüşe sahip değil. Kaldı ki her iki kişiden birinin oyunu alanların Galatasaraylı sevenleri olması normal. Tribüne siyaset girerse iş çığırından çıkar demek istedim. Siz anlamak istemiyorsunuz.

Olay budur. Islıklar bundan önce başladı ama bir anda 7 senede şöyle oldu böyle oldu. Dedim ne oluyoruz orası miting yeri mi? Hepsi ayıptı hakikaten.

stattaydım, açıkça şu laf söylendi, bazılarının 70 senede yapamadığını biz 7 senede yaptık, bu lafa bakarsak olayları provoke eden kendileri, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

spora hiçbir şekilde siyaset karışmaması gerektiğini düşünen ve bunun altını çizen! birisi olarak dün samimi olarak stada adım attığım andan beri heryerde toki propagandası yapılması beni son derece rahatsız etti ve gerdi, bazıları benim kadar kendine hakim olamamış olabilir sonrasında.

Yeni stadımızın açılışıyla başlayan siyasi tartışmaların artarak devam etmesiyle birlikte meydana karşılıklı ağır tartışmaların önüne geçmek için, en ufak siyasi içerik barındıran mesaja dahi 3 günden başlayan cezalar verileceğini bildirmek isterim. 2 gündür süren tartışmalarınız forum yönetimini fazlasıyla zorlamaktadır. Siyasi tartışmaların ve karşılıklı hakaretlerin önüne geçmek için her türlü önlemi alacağımızdan, bu tarz konuşmaların engellenmesi için elimizden geleni yapacağımızdan şüpheniz olmasın.

Siyaseti kullanmadan paylaşımlarınızı devam ettireceğinizi umar, iyi forumlar dilerim.

GSCimbom Yönetimi

Hatırlatma

stattaydım, açıkça şu laf söylendi, bazılarının 70 senede yapamadığını biz 7 senede yaptık, bu lafa bakarsak olayları provoke eden kendileri, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

madem bunu duydun da neden daha başbakanın adı telafuz edilmeye başlandığında ıslıklandığını söylemiyorsun.herkes olayın kendi tarafını yorumluyor.biraz objektif olun.

adnan polatı zorla istifa ettircekler gibi görünüyor

dogru sözler söylüyor inanc kirac. Polat bu olaylarin önüne gecebilirdi. taraftara yönelik bir konusma veya basbakani önceden uyarma gibi. Polat bir kez daha sinifta kalmistir, olaylara hakim olmadigini göstermistir.

polat dün gecenin ve bugünün en büyük skandalıdır, ne toki başkanı ne ıslıklar ne de başka birşey, polatın basiretsizliğidir olay

Abdurrahim Albayrak'ta mı orada , ben mi yanlış gördüm :D

Ben orda kavga ederim demedim. Sen anlatmak istediğimi anlamamkta ısrar ediyorsun. demek istediğim Galatasaray taraftarı tek bir siyasi görüşe sahip değil. Kaldı ki her iki kişiden birinin oyunu alanların Galatasaraylı sevenleri olması normal. Tribüne siyaset girerse iş çığırından çıkar demek istedim. Siz anlamak istemiyorsunuz.

Tribüne tabi ki siyaset girmemeli, ama dünyanın heryerinde var bu.

Doğrularıyla yanlışlarıyla tartışılan insanlar protestoya maruz kalabiliyor.

Ayrıca Galatasaray tribünlerinde böyle protestolar oldu diye bir Liverno kulübü de değil, olmadı da hiçbir zaman.

Mesela. :)

Bugün ki programı izledikten sonra anladığım;bu son olaylar Adnan Polat'ı götürür..

dogru sözler söylüyor inanc kirac. Polat bu olaylarin önüne gecebilirdi. taraftara yönelik bir konusma veya basbakani önceden uyarma gibi. Polat bir kez daha sinifta kalmistir, olaylara hakim olmadigini göstermistir.

Aynen öyle, asıl tartışılması gereken kişi Adnan Polat'tır.

Hem protestodan önceki, o sıradaki ve sonrasındaki tavırlarıyla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt