Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Adam kendinle tezat düşüyor,kulübün mali durumu içler acısı diyordu,şimdide 35-40 milyon € diyor..

Galatasaray için kapanmayacak bir açık değil..

Adnan Polat aldığında bu takımı ne kadar borcu varmış söylesin bakalım,bu programa mail felan atamıyor muyuz?

adam futbol manyagi kupa manyagi

erman, kimi alirsin Gsa diyor

buda gulerek cokmu param var diyor:) saymaya baslicakti:)

2012 Ali Durust Baskan, Adnan Ozturk 2. baskan. 2014 Adnan Ozturk baskan cimbom dunya sampiyonu :D

ozaman albayrak ve muhtemelen haldun üstünel de gelir...bu ikisi sart...albayrak'in insanlar ile iliskisi cok iyi...haldun üstünel zaten tamamen bir reis...vizyonu genis bir adam...bizi uzun vadede sampiyon yapar...bir daha gelirse herhalde mourinhoyu getirir :)

bu arada yeni avatarim nasil beyler ?? :lol:

Adam kendinle tezat düşüyor,kulübün mali durumu içler acısı diyordu,şimdide 35-40 milyon € diyor..

Galatasaray için kapanmayacak bir açık değil..

Adnan Polat aldığında bu takımı ne kadar borcu varmış söylesin bakalım,bu programa mail felan atamıyor muyuz?

40 milyon isletme sermayesi ne demek biliyormusun ? az mi?

adam dalga geciyor orda

tt arenanin tum koltuklarindan 3 kurus kazandink:)

Adam simdi baskanligi birakirken 11 milyon dolar borcla mi birakmis? Adam bi stat projesi icin 10 milyon dolar borca girdi:)

Bu kulübün önceden planlı, vizyon sahibi bir lidere ihtiyacı vardı.

Adnan Polat hemen secilmeden evvel, yine bu sitede Ali Dürüst gelsin diyordum. O zamanlar yemedigim laf kalmamıstı. Hey gidi hey :asd:

Bu kulübün önceden planlı, vizyon sahibi bir lidere ihtiyacı vardı.

Adnan Polat hemen secilmeden evvel, yine bu sitede Ali Dürüst gelsin diyordum. O zamanlar yemedigim laf kalmamıstı. Hey gidi hey :asd:

ali dürüst baskan olabilecek kapasite de mi ? ben süpheliyim...baskanlik aura'sini vermiyor bana...

polatta var mesela o isik...cem uzan'da var...faruk süren'de var...ama dürüst'te, özgörkey'de, adnan öztürk'te pek yok...

Adam simdi baskanligi birakirken 11 milyon dolar borcla mi birakmis? Adam bi stat projesi icin 10 milyon dolar borca girdi:)

Kasada para varmıs demek o zaman. "Sadece" bir makete 10 milyon verildigide yanlıs yansıtılıyor. Bir proje icindi o para. Rahat bıraksalardı stad yapacaktı, hemde en kralını. Apartman degil.

ali dürüst baskan olabilecek kapasite de mi ? ben süpheliyim...baskanlik aura'sini vermiyor bana...

polatta var mesela o isik...cem uzan'da var...faruk süren'de var...ama dürüst'te, özgörkey'de, adnan öztürk'te pek yok...

katiliyorum

karizma eksikligi cok onemli bu iste

baskan biraz korku salmali boru degil

oyle bir gelir yok

3 sene koltuklarini satsan 50 milyon ediyor

senede 40 *3 = 120 milyon eder

zor kapanir

anca bir sey satacaksin

riva ada falan

az para degil

40 milyonla avrupayi dize getirecek takim kurarsin

avrupa da basari sart...avrupa da basarili olabilsek zaten ne oyuncular alriz...ama bu durumda isler yas...sürekli borc üstüne borc... :sad007:

oyle bir gelir yok

3 sene koltuklarini satsan 50 milyon ediyor

senede 40 *3 = 120 milyon eder

zor kapanir

anca bir sey satacaksin

riva ada falan

az para degil

40 milyonla avrupayi dize getirecek takim kurarsin

Ne tuhaf değil mi,Nike ile niye sözleşme imzaladık,Adnan Polat ekonomiden ve pazarlamadan çok iyi anlayan bir adam,o mutlaka bir kaynak yaratır..

Bu takıma sponsor bulamıyorduk bundan 4-5 sene evvel,neredeydi bu sevgili Başkan Faruk Süren..

Gereken tecrübe var. Kafasında uygulamak istedikleride direk basarıya odaklı düsünceler.

Ne tuhaf değil mi,Nike ile niye sözleşme imzaladık,Adnan Polat ekonomiden ve pazarlamadan çok iyi anlayan bir adam,o mutlaka bir kaynak yaratır..

Bu takıma sponsor bulamıyorduk bundan 4-5 sene evvel,neredeydi bu sevgili Başkan Faruk Süren..

yanlis düsünüyorsun bence...tabiki destek olabilir akil verebilir...ama adam zaten yeni birakmisti baskanligi ve kulübün yönetimi var....onlarin isi degilmi ?

yanlis düsünüyorsun bence...tabiki destek olabilir akil verebilir...ama adam zaten yeni birakmisti baskanligi ve kulübün yönetimi var....onlarin isi degilmi ?

Şuanda da bir kaosu atlatmak üzereyiz,yönetimiz yok mu?

Niye rahat bırakmıyorlar?

uefa kupasini alabilmek icin degilmi bu dedigin isler

polat o islerle ugrasa dursun

bu adam kupayi alsin getirsin

klubun amaclarini yanlis biliyor olmayalim

Süren yedekteyim diyor ihtiyaç olursa aday olurum gibisinden.

Şunu delikanlı gibi herkes söylesin,bir zamanlar Başkan çıkmıyordu,şimdi herkesin gözü koltukta,sportif olarak parlamasada takım,ekonomik güç olarak,parlamaya başlıyor ve bu bazı kesimlerin iştahını kabartıyor,bunu görmemek için kör olmak gerek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt