Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

toki başkanını boşuna protesto etmişiz.adamın söylediği herşey birebir doğruymuş.rahmetli canaydın döneminde samiyeni kaybetmişiz,hemde seyrantepeyi.ama bunlar hiç gündeme gelmemişti.

uefa kupasini alabilmek icin degilmi bu dedigin isler

polat o islerle ugrasa dursun

bu adam kupayi alsin getirsin

klubun amaclarini yanlis biliyor olmayalim

Sonra sen diyorsun ki niye 2 milyon € verip sen adam alamadın,adam temizlemekten ekonomiyi anası ağladı..

Kursun bakalım bir yapıyı,kolay mı bu işler?

Ekonomin dibe vurmuş 100.000 dolar için Ribery gibi Dünya starını elimizden kaçırdığımızı ne çabuk unutuyoruz,hele bir durun bakalım 2012 olsun şöyle bütçe büyüsün adam gibi transferler yapılır mutlaka,sonra başarıda gelir illa..

Polat 2012'ye kadar devam eder işin özü budur başkada bişey çıkmaz derim.Ortalığı bulandırmayın

ne alakasi var acik acik ben olmam dedi anca yardimci olurum dedim

cok acik soyledi

Serdar abi adam muallakta belli ki,ne evet diyor ne hayır,belli ki Ali Dürüst'ün yolunu hazırlıyor bu gece,onu geçiremezsek koltuğa adayım demeye getiriyor,şifreyi çözmek bu kadar zor değil ki..

Ali Dürüst'ün basa gelmesi demek, Faruk baskanın geri dönmesi demektir.

Faruk Süren başarıya doymuş zaten.Boş soru soruyor orada Erman.İmkansız gibi birşey.

Serdar abi adam muallakta belli ki,ne evet diyor ne hayır,belli ki Ali Dürüst'ün yolunu hazırlıyor bu gece,onu geçiremezsek koltuğa adayım demeye getiriyor,şifreyi çözmek bu kadar zor değil ki..

Ali baskanın kendisi adayım dedi zaten ;)

futbolda her TD'nin felsefesi var...bu felsefesini sahaya yansitmak icin kafasinda belli bir oyun sablonu var...bu sabonu uygulayabilmek icin kendi belirledigi oyuncu kadrosu var...bizim kulübe saglam bir hoca getirecek yönetim lazim...felsefesi gs'ye uyan bir hoca...mesela FR böyle biriydi...ama maalesef yönetim kendi kafasina göre transfer yapti...simdi akillandilar ve hagi nin istedigi oyunculari aliyorlar....ve göz ile görünen bir düzelme var takimda takviyelerden sonra...

keske FR nin istedigi oyunculari getirselerdi diyesi geliyor insanin...guti bizim orta sahada olsaydi fena mi olurdu...adam 33 yasinda ama tas gibi oynuyor...bizde de oynardi..demekki akil yasta degil bastadir...keita yi yine yönetim gönderdi...kamp döneminde medya bas bas bagiriyordu kavga etti sezgin ve FR diye...dogruymus demekki adami yollamanin yolunu aradilar resmen...tek sorumlu yönetimdir...misi ve insua zamaninda kadroya katilsaydi güle oynaya gecerdik uefa elemelerini...hatirlayin balta yapti son macta hatayi...insua zamaninda gelseydi oynardi ve o hata olmazdi...ve fark ile alabilirdik maci...1 forvet oyuncusu almadilar takima baros'un sakat oldugu halde...FR mi istedi yani ?? yönetim teklif etse red mi edecekti ??

ama yinede suan polat dönemindeki 4. yeniden yapilanmadayiz (kalli, skibbe, FR, hagi) ...bu son sansi ve son sansi da verilmeli artik ...seneye zaten gidici basarisiiz olursa...

Müdür sence bu akşam Faruk Süren'in yaptığı etik mi peki?

Adnan Polat'ın üslubunu eleştiriyor kendisi..

Adnan Polat kendi yaktı atesi. Faruk baskan sonucta kendi sirketinin reklamını falan yapmıyo. Galatasarayın menfaatleri dogrultusunda birinin yerini hazırlıyo. Bu isimde Ali Dürüst, zaten bilenen birseydi.

Adnan Polat kendi yaktı atesi. Faruk baskan sonucta kendi sirketinin reklamını falan yapmıyo. Galatasarayın menfaatleri dogrultusunda birinin yerini hazırlıyo. Bu isimde Ali Dürüst, zaten bilenen birseydi.

Bence hiç iyi bir zamanlama değil,şayet bugün Faruk Süren koltukta olsa aynı şekilde onu savunmak zorunda olurdum,hoş değil benim görüşüme göre,hep etik değerlerden,hep inceliklerden bahsederler,ama hakkaten fırsatını bulduğu zaman hemen birşeyler yapma derdindeler,şuanda Galatasaray'a çözüm aranmıyor ki,ve Adnan Polat görevindeyken arkasından iş çeviriyor bence,ve bu Galatasaray'a zarar verir...

Galatasaray benim Dünyam diyor Faruk Süren,o zaman zarar vermeyi bitirmeli,he illa yeni bir Başkan gelir yeri ve zamanında,ama şuanda ne seçim görünüyor,ne başka birşey biraz daha dişlerini sıksınlar sandıkta sorsunlar onlarda hesabını..

Bence hiç iyi bir zamanlama değil,şayet bugün Faruk Süren koltukta olsa aynı şekilde onu savunmak zorunda olurdum,hoş değil benim görüşüme göre,hep etik değerlerden,hep inceliklerden bahsederler,ama hakkaten fırsatını bulduğu zaman hemen birşeyler yapma derdindeler,şuanda Galatasaray'a çözüm aranmıyor ki,ve Adnan Polat görevindeyken arkasından iş çeviriyor bence,ve bu Galatasaray'a zarar verir...

Galatasaray benim Dünyam diyor Faruk Süren,o zaman zarar vermeyi bitirmeli,he illa yeni bir Başkan gelir yeri ve zamanında,ama şuanda ne seçim görünüyor,ne başka birşey biraz daha dişlerini sıksınlar sandıkta sorsunlar onlarda hesabını..

En beter dedigimiz Canaydın döneminde bile kimse bize gönül rahatlıgıyla gülemiyodu Sinan kardesim. Rahmetlide Allah yukarıda her yerde Galatasaraylılıgını konusturuyodu, Galatasaraya laf edeni yerin dibine sokuyodu. Simdilerde ise Türk futbolunun maskotu oldu Galatasaray.

Steaua'ya, eksiklerimiz oldugu halde geciken o transferlerden elendik. Hade o zaman acemilerdi, affı olmasada af gördüler. Peki insan hic mi tez almaz? Galatasarayı kurulus amacı olan, "Türk olmayan takımları yenme" hedefinden mahrum bıraktılar. Bunu bir degil sittin kere yaptılar, daha neyin beklemesi olabilir ki? Para para para, anladık önemli ama biz "parayla pulla degil sarıyla kırmızıyla" diye haykırmıs bir camiayız. Meira'yı para icin sattıgı dönem UEFA kupasının en iddialı takımıydık ve stoper olmadıgı icin sahamızda 2-0'dan mac verip elendik. Adnan Polat kafasını calıstırsa bir efsane olurdu, fakat efsane olmayı 6 milyon euroya tercih etti. Arda'yı falan gec, takımı ayakta tutan tek oyuncumuz Keita'yı para icin sattı, geldigimiz durum ortada.

Bugün Hagi olmasaydı Rijkaard'dan hemen sonra Adnan Polat zaten gitmisti. Hani bir hastanın nabızı durdugunda sok verirler ya son care olarak, buda aynı mesele. Onun icin Polat yatsın kalksın Hagi'ye dua etsin.

En beter dedigimiz Canaydın döneminde bile kimse bize gönül rahatlıgıyla gülemiyodu Sinan kardesim. Rahmetlide Allah yukarıda her yerde Galatasaraylılıgını konusturuyodu, Galatasaraya laf edeni yerin dibine sokuyodu. Simdilerde ise Türk futbolunun maskotu oldu Galatasaray.

Steaua'ya, eksiklerimiz oldugu halde geciken o transferlerden elendik. Hade o zaman acemilerdi, affı olmasada af gördüler. Peki insan hic mi tez almaz? Galatasarayı kurulus amacı olan, "Türk olmayan takımları yenme" hedefinden mahrum bıraktılar. Bunu bir degil sittin kere yaptılar, daha neyin beklemesi olabilir ki? Para para para, anladık önemli ama biz "parayla pulla degil sarıyla kırmızıyla" diye haykırmıs bir camiayız. Meira'yı para icin sattıgı dönem UEFA kupasının en iddialı takımıydık ve stoper olmadıgı icin sahamızda 2-0'dan mac verip elendik. Adnan Polat kafasını calıstırsa bir efsane olurdu, fakat efsane olmayı 6 milyon euroya tercih etti. Arda'yı falan gec, takımı ayakta tutan tek oyuncumuz Keita'yı para icin sattı, geldigimiz durum ortada.

Bugün Hagi olmasaydı Rijkaard'dan hemen sonra Adnan Polat zaten gitmisti. Hani bir hastanın nabızı durdugunda sok verirler ya son care olarak, buda aynı mesele. Onun icin Polat yatsın kalksın Hagi'ye dua etsin.

Bu yazının altına cevap yazacaksanız Adnan Polat'ı savunacak lütfen şu yazıyı baz alında burada ki iddiaları cevaplayın. Çünkü Mete arkadaşın da dediği gibi Adnan Polat'ın Galatasaray'da yaptıkları hazmedilir gibi değil.

Dertleri Davalari Liselinin Baskan olmasi...!!

1: Rahmetli Canaydin Stad Projesinde Sakip Som Tarafindan Dolandirildi..Koskoca Galatasaray Baskani Dolandirildi..!!

2: Rahmetli Canaydin Galatasaray Tarihinin en kötü Sezonunu yasatti, Fenerbahce ye 6:0 yenildi, Sezonu 6. bitirdi vs..vs..vs..

3: Rahmetli Canaydin Ribbery gibi oyuncuyu elinden kacirdi..100 bin Euroya muhtacken nerelerdeydiniz..?

Bu Rahmetli Kisaca Galatasaray Baskani iken baya basarisiz noktalara el atti..!! Niye Bukadar Baski yapmainiz..?!! Cünki Rahmetli Liselidi degilmi..?!!

Daha 3-4 Yil Önce Baskan adayi yoktu, nerelerdeydiniz siz..?!!

Simdi Maddi anlamda düzlüge cikti Galatasaray ve ayni bir AKBABA gibi atliyorsunuz...!!!

Faruk Süren sen hele birkere Maddiyatdan, Yönetmeden bahsetme...!! Senin Konusmaya hakkin yoktur..! Senide gördük..!!!Sus be adam suus..!!!

Adnan Polat belki son dönemlerde Futbolda cok hatalar yapmis olabilirsin, ama Taraftar, akli selim Taraftar senin Baskanlik sürecini Tamamlamani hak ettigini biliyor...!! Sen ektigin meyveleri Toplamyi hak ediyorsun ve bu AKBABA lar baskanligi hak etmiyor...

Ben ADNAN POLATI destekliyorum usta...!!

@İbrahim

Gidişat tarihin en kötü sezonu bu sezon olacak diyor.

@İbrahim

Gidişat tarihin en kötü sezonu bu sezon olacak diyor.

Onur dediklerin olabilir ama degindigim nokta orasi degil... Demek istedigim, buna benzer Yönetimi zamaninda Canaydin´da yapmisti ve cok basarisiz olmustu ama kimse imza kampanyasi felan yapmamisti, kimse suan Adnan Polata yüklenenin yarisi dahi yapmadi Rahmetli Canaydin´a...

Sonra Galatasaray Hacizler ile ugrasiyordu, Futbolcular alacaklarini alamiyordi yaani o derece kötü duruma düstü bu Kulüp ama hic kimse Baskan adayi olmuyordu... Adnan Polat cikti piyasaya bir yardim kampanyasi ile....

Kulübe sahip cikti, kisaca bu Kulübü bu maddi anlamda kurtarmak icin kollarini sivadi... Hic bir Yardim aldimi Faruk Süren gibi onca Galatasaray camiasindaki kisilerden..? Hayir tam tersi herzaman isine comak soktular..

Adnan Polat´i indirip Liseliyi oraya yerlestirmek amaclari... anlatmak istediklerim bunlar..

futbol daki başarıyı kıstas alırsak adnan polat cok başarısız ama canaydın kadar klübü maddi zarara uğratmamıştır.40 milyon dolar açığımız varmış sadece bence hiçbirşey.

Misal veriyorum,

Faruk baskan koltugunda olacaktı ve takım Champions League finali veya o kupayı kazanacaktı. Ne olurdu biliyomusunuz? Borc morc kalmazdı.

Mesele Adnan Polat degil, Adnan Polat sürekli baskalarının pisliklerini örtme ugrasında. Onu yakan yanındakiler oldu ama o bu kisileri hep Galatasaraya tercih etti. Bu yönetim her gecen gün iyi ve sadece belli eksikleri olan futbol takımının icine etti.

Dertleri Davalari Liselinin Baskan olmasi...!!

1: Rahmetli Canaydin Stad Projesinde Sakip Som Tarafindan Dolandirildi..Koskoca Galatasaray Baskani Dolandirildi..!!

2: Rahmetli Canaydin Galatasaray Tarihinin en kötü Sezonunu yasatti, Fenerbahce ye 6:0 yenildi, Sezonu 6. bitirdi vs..vs..vs..

3: Rahmetli Canaydin Ribbery gibi oyuncuyu elinden kacirdi..100 bin Euroya muhtacken nerelerdeydiniz..?

Bu Rahmetli Kisaca Galatasaray Baskani iken baya basarisiz noktalara el atti..!! Niye Bukadar Baski yapmainiz..?!! Cünki Rahmetli Liselidi degilmi..?!!

Daha 3-4 Yil Önce Baskan adayi yoktu, nerelerdeydiniz siz..?!!

Simdi Maddi anlamda düzlüge cikti Galatasaray ve ayni bir AKBABA gibi atliyorsunuz...!!!

Faruk Süren sen hele birkere Maddiyatdan, Yönetmeden bahsetme...!! Senin Konusmaya hakkin yoktur..! Senide gördük..!!!Sus be adam suus..!!!

Adnan Polat belki son dönemlerde Futbolda cok hatalar yapmis olabilirsin, ama Taraftar, akli selim Taraftar senin Baskanlik sürecini Tamamlamani hak ettigini biliyor...!! Sen ektigin meyveleri Toplamyi hak ediyorsun ve bu AKBABA lar baskanligi hak etmiyor...

Ben ADNAN POLATI destekliyorum usta...!!

Bilinçsiz taraftar örneği.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt