Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Bilinçsiz taraftar örneği.

Cok bilmis Taraftar, anlatda bilinclenelim..!

Ben Canaydin rahmetliyi kötülemiyorum bahsettiklerimde... Kisacasi onun gibi gecirdigimiz Sezonu geciriyoruz ama Adnan Polat Baskanliga gecti geceli bu Faruk Süren gibilerinden herzaman baski aldi...

anlat bakalim Bilincli Taraftar..

En beter dedigimiz Canaydın döneminde bile kimse bize gönül rahatlıgıyla gülemiyodu Sinan kardesim. Rahmetlide Allah yukarıda her yerde Galatasaraylılıgını konusturuyodu, Galatasaraya laf edeni yerin dibine sokuyodu. Simdilerde ise Türk futbolunun maskotu oldu Galatasaray.

Steaua'ya, eksiklerimiz oldugu halde geciken o transferlerden elendik. Hade o zaman acemilerdi, affı olmasada af gördüler. Peki insan hic mi tez almaz? Galatasarayı kurulus amacı olan, "Türk olmayan takımları yenme" hedefinden mahrum bıraktılar. Bunu bir degil sittin kere yaptılar, daha neyin beklemesi olabilir ki? Para para para, anladık önemli ama biz "parayla pulla degil sarıyla kırmızıyla" diye haykırmıs bir camiayız. Meira'yı para icin sattıgı dönem UEFA kupasının en iddialı takımıydık ve stoper olmadıgı icin sahamızda 2-0'dan mac verip elendik. Adnan Polat kafasını calıstırsa bir efsane olurdu, fakat efsane olmayı 6 milyon euroya tercih etti. Arda'yı falan gec, takımı ayakta tutan tek oyuncumuz Keita'yı para icin sattı, geldigimiz durum ortada.

Bugün Hagi olmasaydı Rijkaard'dan hemen sonra Adnan Polat zaten gitmisti. Hani bir hastanın nabızı durdugunda sok verirler ya son care olarak, buda aynı mesele. Onun icin Polat yatsın kalksın Hagi'ye dua etsin.

Bu yorumunu beğendim Mete, like ettim ama bir de yazılı olarak teyit edeyim dedim. ;)

Ahmet Çakar başladı bombalamaya ''Hagi hoca falan değildir'' :D

Arkadaslar kanalturkun sitesindeki canli yayin acilmiyor ???? Baska bi site varmi izleyebilecegimiz

gokmen rijkaard a sallaya sallaya gondertti.simdi de hagiye basladi...

Sezgin lalesi transfer artık olmaz demiş süleyman rodofa, adamın yüzüde yok çıkıp söyleyemiyor kendisi medyayla haber yolluyor bize.

GSgm yunus akgül bağlanacak stad konusunda son nokta konacak ne zaman stad bize verilecek...o sorularda yanıtlarını bulur Bugün....Umarım yarina kalmaz verirler stadımızı artık.....

turk telekom arena ve bjk konusu var su an.. ilgili kisi aciklayacak

Ahahahahahah muhabbete bak lan adamın biri şey dedi . Bizim için birçok seçenek var , Kasımpaşa stadı var ,Olimpiyat var , Aslantepe var birisini seçeceğiz diyor :D:D:D Kim bu lan .

Biz bu stadyumu Galatasaray için yaptık.

galatasaray ne sekilde isterse o sekilde kullanim hakkini alacak dedi

Stat üstü kapatılmak zorunda , yoksa statı almak zorundayız diyor.

"Galatasaray belli bir tarihe kadar stadin ustunu kapatmak zorunda"

Protokol imzalandıktan sonra Galatasaray isterse Bjkye vermez ama şu an stat bizde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt