Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Stancu türk vatandaşı olsa anadolu klübünde oynasa 10 milyon euro fiyat çekerlerdi.Oynadı ya hemen b.k atma derdinde şeref yoksunları izlemeyin beyler.

ya şöyle düşünün anıl dilaveri gelecek sezon başında almanya ikinci liginden bir takım istese kiralık olarak mesela duisburg bunlara biz 300.000 dolar para çekebiliriz. varsayalım vermediler ve anıl takımda kaldı ligin ilk yarısında anıl 17 maçta 13 gol attı 4 asist yaptı. Almanyadan werder bremen geldi bize 5 milyon euro teklif etti bizde bunu sattık. şimdi alman medyası duisburg 300.000 e kiralıyordu bremen 5 milyona aldı diye gündem yaratma çabasına girer mi. ayrıca adam 2 milyona aldığı adamı 300.000 e kiralıyor satmıyor.

ya şöyle düşünün anıl dilaveri gelecek sezon başında almanya ikinci liginden bir takım istese kiralık olarak mesela duisburg bunlara biz 300.000 dolar para çekebiliriz. varsayalım vermediler ve anıl takımda kaldı ligin ilk yarısında anıl 17 maçta 13 gol attı 4 asist yaptı. Almanyadan werder bremen geldi bize 5 milyon euro teklif etti bizde bunu sattık. şimdi alman medyası duisburg 300.000 e kiralıyordu bremen 5 milyona aldı diye gündem yaratma çabasına girer mi. ayrıca adam 2 milyona aldığı adamı 300.000 e kiralıyor satmıyor.

tam olarak özetlemişsin olayı. neden bu kadar olay oldu anlamadı kimse zaten.

Ulan BJK artıkları bu seferde TV8 de Sinan engin dallaması sallamaya başladı !!Nedir bunların Galatasaray la derdi ?Ne yaptık biz bunlara yahuu ?:)))

Şu adamları medyaya çıkartan kanal yöneticilerine yazıklar olsun .....Bunu dinleyen ve inanan GS taraftarı yoktur buna eminim de buna tepki verecek bizi temsil edecek YÖNETİM ???

Bak bu konuda hiç tartışmam çünkü YOK YOK YOK YOK YOK OĞLU YOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!

yav stancu 2 milyona geldi steau ya. niye uc yuz bine gondersinler mantikli olun

yav stancu 2 milyona geldi steau ya. niye uc yuz bine gondersinler mantikli olun

işte olayın böyle gündeme gelmesi bundan kaynaklanıyor. 2 milyona aldıkları adamı 300bine satmıyorki adamlar. 300 bin kiralık için bahsedilen rakam, bonservis değil.

konuyla alakalı basit bir örnek. Beşiktaş Fernandes'i yanlış hatırlamıyorsam 900bin euro gibi bir rakama kiraladı ki bu adamı Valencia 18 milyon euroya almıştı.

dünya üzerinde çok örnek var, bonservisi el yakan ama kiralık bedeli çok komik rakamlar yada bedava olan.

Hangi kanalı açsam bizim oyunculara laf atıyorlar

Sinan Engin Tello-Culio karşılaştırması yapıyor,Tello iyimiş hatta esesde yedek kalıyormuş.

Önemli olan ilerisimiş savunma değilmiş..Yahu bjk'nin iyide ne oldu.Sürekli gol yiyorsunuz.

En iyisi Trt'de Bank asyayı izlemek.

Evde antrenman yaparsa filan diyor erman bilicaya bu adam ne yaşarsa yaşasın değişmiycek

Erman Toroğlu şov var. :)

takıntılı yorumlara uyuz olurum ama gökmen özdenakın her bölüm söylediği ardanın yapısı kilo almaya çok müsait yorumuna, bu sefer doğru söyledi diye her seferinde karşılık veriyorum

İyi Geceler Türkiye, her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa...

Vah bu guzel ulkemin haline:( Malesef satin alma ile kiralamanin arasindaki farki bilmeyen cok cahil insanimiz varmis:(((

Heee bir iyi yani var, bu cahillerin cogu fbli:)

dün stancu-misi-ehliyetsiz bilica dan daha önemli olan bişeyi tartışmadılar....

adnan polat:" tff başkanıyla ne konuşsam ertesi gazetelerde diyor...." internetten bulup okuyun açıklamasını.

tff bize kastı var bu açık ve seçik adnan başkan söylüyor.....

arda yüzünden kapışmışlardı...

hagi ye gelince biz takımla ilgili yorumunu bekliyoruz adam doğum günüm diyor. şimdi soruyorum size kendini düşünen adamın vizyonu ne kadardır?

Bu yorumcular kadar gereksiz insanlar yok Memlekette , mac oynanmis bitmis daha neyi tartisiyorsunuz siz ?

Kanaltürk'ü milli takım kampına almamışlar,Serhat baya sinirlenmiş.Bundan sonra Herşeyin izini sürücem, bütün şeylerini ortaya çıkarıcam diyor,Özgenere çok kızmış;)

KanalD ve Ntv alınıyormuş.Onlarda sponsor yayınları olduğu için;)

Kanaltürk'ü milli takım kampına almamışlar,Serhat baya sinirlenmiş.Bundan sonra Herşeyin izini sürücem, bütün şeylerini ortaya çıkarıcam diyor,Özgenere çok kızmış;)

KanalD ve Ntv alınıyormuş.Onlarda sponsor yayınları olduğu için;)

iyi oluyo. Galatasaray maç kazanınca olayı hemen ardanın geri dönememesine haginin doğum günü mesajına felan çeviriyolar. ulan totoşlar 70 dakka sürekli baskı yapan top yaptırmayan takımı konuşsanıza çapsız adamlar:)

Suç bizim 25-30 milyon dediğimiz taftarımızda.... Adamlar yıllar boyu Galatasaray'ı aşşağılayarak reyting yapıyorlar bizim taraftarda yok efendim " ben bunları komiklik olsun, gülmek için seyrediyorum " diyor.... Sonuçta bu sov adamlarının ekmeğine yağıda, balıda sürüyorsunuz....

Siz haftanın 5-6 günü af edersiniz poponuzdan ter aka aka çalışıp bir Galatasaray maçına bilet sıkıstırıyorsunuz, bunlarda oturdukları yerde Galatasaray'a sallayarak 300-700 bin Dolar arası para kazanıyorlar... Işte bu parayıda o lanet olası Kanalı Televizyonunuzda açıp seyreden siz Galatasaray Taraftarı kazandırtıyorsunuz...

Adamlar okadar çirkefki daha Bonservis bedeli ile Kiralık bedelin arasındaki farkı gündeme getirmiyorlar, yani topluma M.I.Y nin 300 bin Euro ya almadığı oyuncuyu Galatasaray 5 Milyon'a aldığını onandırtmaya çalışıyorlar... Başarıyorlarmı...? Evet başarıyorlar çünki daha geçenlerde bi akrabam bana bu olayı anlattı bende ona doğrusunu anlattım.. Tabi bir Galatasaray savunmacısı olarak bana inandığını sanmıyorum...

Yönetimden kimsenin çıkıpta bunlara meydanın boş olmadığını göstermemesi ayrı bir Rezalet.. Dahada kötüsü Adnan Polatın bunların kapılarına kadar gidip röportaj vermesi ayrı bir utançlık..!!!!!!!

BEN YAKLAŞIK 2 YILDIR BU PROGRAMLARI İZLEMİYORUM VE İNANIN BANA FUTBOLA DAHA SAKİN VE OLGUN, RAHAT BAKIYORUM... GÜZELIM MORALİMİ BU DİNGİLLER YÜZÜNDEN BOZMUYORUM.. SİZDENDE BUNU BEKLIYORUM.. GALATASARAY'I AŞŞAĞILAYARAK BUNLARA PARA KAZANDIRTMAYIN...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt