Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Bn suan takımın başında ya klopp yada pepe melin olmasını isterdim

azizin hakemin birine rüşvet verdiğini söylediler la

Erman durup durup ayni seyi soyluyor.Yok efendim aziz denizli de 16 dk. uzatma incelenmeli. Adnan polat 20:45 davasi.bildigi baska bir sey yok

Ben Programa bakmiyorum, Bakmamda ama yorumlarinizdan okudum.. Ahmet Cakar dingili "Bursayi Hakem yakti" gibisinden zivalamis...!!

Ulan Reyting cambazi..!! Galatasaray Bursada Kontrolü altinda götürdügü maci El ve Offsayt olan Gol ile yikilirken neredeydin..!!?

Degmez be Arkadaslar gercekten yazik ya.. Izlemeyin su Programi..

Yahu ne mal adamlar bunlar. Ulan Denizlide maçın 16 dk uzaması bizim yararımıza sanki. O maçın 16 dk uzaması en fazla fb nin işini yarıyordu. Denizlispor son 16 dk ya girildiğinde ligde kalmayı garantilemişti. Ya maçı bırakıp 2 gol yeseydi Denizli son 16 dk ? Ki 1 gol yediler son 16 dk da 2. ciside geliyoduki maç bitti. Denizlide maçın 16 dk uzamasını sağlayan fb dir. O konfetilerin atılmasını organize eden fb lilerdi bunu denizlideki arkadaşımda söylüyor

Suç bizim 25-30 milyon dediğimiz taftarımızda.... Adamlar yıllar boyu Galatasaray'ı aşşağılayarak reyting yapıyorlar bizim taraftarda yok efendim " ben bunları komiklik olsun, gülmek için seyrediyorum " diyor.... Sonuçta bu sov adamlarının ekmeğine yağıda, balıda sürüyorsunuz....

Siz haftanın 5-6 günü af edersiniz poponuzdan ter aka aka çalışıp bir Galatasaray maçına bilet sıkıstırıyorsunuz, bunlarda oturdukları yerde Galatasaray'a sallayarak 300-700 bin Dolar arası para kazanıyorlar... Işte bu parayıda o lanet olası Kanalı Televizyonunuzda açıp seyreden siz Galatasaray Taraftarı kazandırtıyorsunuz...

Adamlar okadar çirkefki daha Bonservis bedeli ile Kiralık bedelin arasındaki farkı gündeme getirmiyorlar, yani topluma M.I.Y nin 300 bin Euro ya almadığı oyuncuyu Galatasaray 5 Milyon'a aldığını onandırtmaya çalışıyorlar... Başarıyorlarmı...? Evet başarıyorlar çünki daha geçenlerde bi akrabam bana bu olayı anlattı bende ona doğrusunu anlattım.. Tabi bir Galatasaray savunmacısı olarak bana inandığını sanmıyorum...

Yönetimden kimsenin çıkıpta bunlara meydanın boş olmadığını göstermemesi ayrı bir Rezalet.. Dahada kötüsü Adnan Polatın bunların kapılarına kadar gidip röportaj vermesi ayrı bir utançlık..!!!!!!!

BEN YAKLAŞIK 2 YILDIR BU PROGRAMLARI İZLEMİYORUM VE İNANIN BANA FUTBOLA DAHA SAKİN VE OLGUN, RAHAT BAKIYORUM... GÜZELIM MORALİMİ BU DİNGİLLER YÜZÜNDEN BOZMUYORUM.. SİZDENDE BUNU BEKLIYORUM.. GALATASARAY'I AŞŞAĞILAYARAK BUNLARA PARA KAZANDIRTMAYIN...

azizin hakemin birine rüşvet verdiğini söylediler la

Açık açık Aziz demediler ama bundan 10 sene evvel şuan ligin ilk 6 sırasındaki takımların halen başkanı olan kişi hakeme rüşvet verdi dediler. ( Yani açık açık şike yapmış )

İlk 6 sırada 10 seneden fazladır başkanlık yapan bi tek Aziz Yıldırım :D resmen şikenin kanıtıdır bu

sota bizim hagiye türkce dersi vermesi lazim :D

Açık açık Aziz demediler ama bundan 10 sene evvel şuan ligin ilk 6 sırasındaki takımların halen başkanı olan kişi hakeme rüşvet verdi dediler. ( Yani açık açık şike yapmış )

İlk 6 sırada 10 seneden fazladır başkanlık yapan bi tek Aziz Yıldırım :D resmen şikenin kanıtıdır bu

hayir 16-17 sene once dediler o zaman Sadri Sener ts baskani idi.. Aziz 12-13 senedir baskan yani Sadri Sener'den bahsettiler zaten Erman ile iyi arkadaslarmis Sadri baskan..

adam sonunda hagi yanimdami dedi banami öyle geldi ?!

asil komedi tv8'de baslayacak birazdan, yogi sinan'a geeeeeeeeeel :D

Trt'yi açın Uğur Melekeyi izleyin..En azından futbol konuşuyorlar..Galatasaray ve Ordu yenildi öyle moralim bozukkki:mad:

Taraftarı galyana getirmeye çalışıyorlar..Aslantepede protestolar olsunda malzeme çıksın niyetleri bu..Başladılar yine stancu muhabbetine pffff:mad:

2 milyon etmeyen guiza'ya 14 milyon'a alip yilda 3.5 milyon verenler konusulmuyor hala 5 milyon'a alinip senede 1 milyon verecegimiz Stancu konusuluyor.. illaki Hagi'ye ve Adnan Sezgin'e b.k atmaya calisiyorlar..

Hagi'nin hirsiz var videosunu yayinliyorlar Allah belanizi versin ne diyelim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt