Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

tv8 de de anca bjk konusuyor sinan...faik de öküzün trene bakar gibi sinani dinliyor..sinan zaten futbolun f'sinden cakmiyor...kendi hallerinde egleniyorlar iste :D

harbi o faik cetiner denen öküz anca GS ya laf carpıtıyo. sinan engin sanki buna hikaye anlatıyo gibi dinliyo. uyuyacak sanıyorum adamı:D:D

sinan engin bjk avrupada farklı oynar diyor..arjantin-portekiz maçını örnek gösteriyor ne alaka:D

Yanlız Şotaya helal olsun sadece 3 sene oynadı Türkiyede iyi konuşuyor Türkçeyi.

7 yıldır burda oynayan ve daha ağzına 1 tane Türkçe kelime almamış Alex efendi utansın

bu takım 17de 17 yapar dedim bunu ben söyledim diyo. bide utanmadan söylüyo ben söyledim diye:D:D

sinan engin bizim aldıgımız futbolcuları begenmiyorda. kendi aldıkları süper starlar habura yeniliyo. culioyu begenmiyo:) sampiyonlar ligi istatistigine baksınlar bu culionun querezma napmıs sampiyonlar liginde onu anlatsınlar:)

Sinan engin Almeida bugun asist yaptı deyip duruyodu . maçı 1-0 kaybetmedimi bjk ya :D

Almeida yarım metreden bomboş kaleye kaçırmıştı, Eto'nun kaçırdığı çok daha masum . Ayrıca top sert geliyor Eto'nun önüne.

ben almediayı bu arada almanyada werder bremendede begenmezdim. adamı star yaptılar. bobo 2 tane almeida eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt