Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Valla arkadaşlar ben takip edemiyorum,dedikleriniz doğudur ve bu adamlar bir hafta arayla birbirleriyle çelişiyorlar o zaman.

Merak ettiğim geçen hafta eleştirdikleri neydi, ne değişti?

telegole milli takim oyunculari ile röportaj izni vermedi özgener...onun icin etmediklerini birakmadilar...ayni bugün hagi ye yaptiklari gibi ;)

hatta ulueren ekstra son kale programina katildi vs...baya bir tantana yaptilar anlayacagin ;)

türkcemiz zayif belki

Akademik seviyede yazman gerekmiyor arkadasim..

Konuyu bir gozden gecir. Yapman gereken orta okul okumus her insanin bilmesi gereken seyler.

Noktalardan sonra cumleye buyuk harfle baslamayi bilmek icin Turkce'yi akademik seviyede bilmen gerekmiyor. Dunya'nin her yerinde aynidir bu kural.

Buyur bir oku. Lutfen;

https://www.gscimbom.com/forum/gsci...a/59394-forumda-turkcemize-sahip-cikalim.html

daha hic milli takim konusulmadi emre'nin kirmizi karti falan.. mazallah Arda olsaydi kirmizi'yi goren neler neler konusurlardi var ya.. :mad:

sivok-toraman ikilisimi?

neill-servet ikilisimi?

cevap sinan engin?

Genel olarak fikriniz nedir bilmemde,Ahmet Çakar başta olmak üzere çoğu rüzgarının yönüne göre yorum yapan adamlar.Hele ki Gökmen'i yorumcu olarak saymam dahi.

Eğer illa birini seçmek gerekirse, en mantıklı ve objektifi Ziya Şengül'dür yıllardır.

Akademik seviyede yazman gerekmiyor arkadasim..

Konuyu bir gozden gecir. Yapman gereken orta okul okumus her insanin bilmesi gereken seyler.

Noktalardan sonra cumleye buyuk harfle baslamayi bilmek icin Turkce'yi akademik seviyede bilmen gerekmiyor. Dunya'nin her yerinde aynidir bu kural.

Buyur bir oku. Lutfen;

https://www.gscimbom.com/forum/gsci...a/59394-forumda-turkcemize-sahip-cikalim.html

ben kendim iicn demedim.malum bazilarimizin sivesi farkli,konusurkende yanlis konusuyoruz ozaman

Turkce'yi "elinden geldigince" dogru kullanmani isteyen biri senin gozunde seninle kavga etmek mi istiyor?

Forumda yoneticiler bas bas bagiriyorlar. Turkce'yi mumkun oldugunca dogru kullanmaya calisin, noktalardan sonra buyuk harfle baslayin diye..

Napiyo, Noluyo, Gidiyo, Geliyo falan nedir?

24 yasina gelmissin, 14 yasindaki cocuklar gibi yazi yaziyorsun..

Burada her uye Turkce'yi en dogru sekilde kullanmalidir diye bir kural yok. Ama bari "gayret ediyormus" gibi gorun..

Senin "Gidiyo'lu, Geliyo'lu" yazilarin forumun seviyesini DUSURUYO!

Kapis?

sen edebiyat hocasımısın kardeşim okumazsın yazdıklarımı olur biter. bos bos konusma önünden ye. beni onlar uyarsın ozaman senin gibi ne oldugu belli olmayan bir insan degil kapiş.

renkdaslar kiev kac tane atar bunlara? shevschenkoooooo

yeni stada gecmesek polati hala bu koltukta kim tutabilirdi ??!!

3 ay sonra federasyon secimlerimi var benmi yanlis duydum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt