Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

bide ardaya karsı savundukları program telegol denen bir spor programı. biri adamsa kendini konusturtmaz diyor. bende senin hakkında sana burda sallarım. adamsan konusturtmazsın kendini derim. bukadar basitmiş demekki hersey..

Ben hala bu konuda ses montaji oldugunu dusunuyorum. O ses Arda'nin degil.

ronaldo formdan dussun bakalim neler olacak

bu isler boyle

akkili adam nerede ne yapmasi gerektigini bilecek

evet gerekirse bu adamlara malzeme olmamk icin bir sure disari cikmayacak bu kadar basit

oynamaya baslasin bunlarin ekmegi kesilsin geri ciksin ne istiyorsa yapsin

boyle olunca sanki cok isine yariyormus gibi konusmayin ardanin

Magazin konusunda, Metin Oktay örnekleri vermeyi bırakırsanız çok daha gerçekçi olursunuz :) Her olayı Metin Oktay'a bağlamaya gerek yok.

ronaldo formdan dussun bakalim neler olacak

bu isler boyle

akkili adam nerede ne yapmasi gerektigini bilecek

evet gerekirse bu adamlara malzeme olmamk icin bir sure disari cikmayacak bu kadar basit

oynamaya baslasin bunlarin ekmegi kesilsin geri ciksin ne istiyorsa yapsin

boyle olunca sanki cok isine yariyormus gibi konusmayin ardanin

Arda arkadaşlarıyla okey oynarken gözükmüş diye haber yapan bir yerden, kendilerine bundan bile malzeme çıkarmak isteyen bir yerden nasıl kaçabilirsin? Arda'yı takip ettiriyoruz diyor... Seni biri takip etse sürekli, altını oymaya çalışsa ne hissedersin? Bir yerden sonra patlamazmısın.?

Ahmet Çakar ın üslubu sert ve bayağı ama doğru şeyler söyledi Arda konusunda.

Anlama sorunun olduğunu düşünüyorum. Senin kız arkadaşın hakkında, senin özel hayatın hakkında aylardır konuşup, pislik üstüne pislik yapanlara nasıl tepki verirsin? Her insan'ın bir patlama noktası vardır.

Bir kere konuşma tarzın çok yanlış,hakaret ediyorsun burada bunlar yasak diye biliyorum ben,senin kimseye anlama sorunun var deme hakkın olduğunu düşünmüyorum.

Şu an konudan çok saptın,çok eskilere döndün o konuda zaten haklısın o ahmet çakar'ın ayıbı,ben zaten burada ahmet çakarın sözlerini de desteklemedim farkındaysan,ben Arda'nın sözlerinin bir terbiyesizlik olduğunu,hiçbir insanın hiçbir insana böyle birşey diyemeyeceğini söyledim,hele ki Galatasaray'ın kaptanının böyle bir terbiyesizlik yapması çok yanlış.

Cenk:Adnan sezgin cok ugrasti transferim icin tesekkur ediyorum. 19 yasinda Galatasaray gibi buyuk camiada oynamak icin erken oldugunu dusundum

Arda arkadaşlarıyla okey oynarken gözükmüş diye haber yapan bir yerden, kendilerine bundan bile malzeme çıkarmak isteyen bir yerden nasıl kaçabilirsin? Arda'yı takip ettiriyoruz diyor... Seni biri takip etse sürekli, altını oymaya çalışsa ne hissedersin? Bir yerden sonra patlamazmısın.?

yooo mahkemeye veririm

daha derinden falan calisirim

patronlarina baski yaptririim

cooook yolu var bu isin

ha eger adamin yaptiginda suc unsuru yoksa oturur isime bakarim

Beyler empati yapın ve kendinizi Arda'nın yerine koyun. Aslında Arda'nın hiçbirşey yapmadığını ve Arda'nın yerinde siz olsaydınız daha kötü şeyler yapabileceğinizi anlayınca susacaksınız.

Bir kere konuşma tarzın çok yanlış,hakaret ediyorsun burada bunlar yasak diye biliyorum ben,senin kimseye anlama sorunun var deme hakkın olduğunu düşünmüyorum.

Şu an konudan çok saptın,çok eskilere döndün o konuda zaten haklısın o ahmet çakar'ın ayıbı,ben zaten burada ahmet çakarın sözlerini de desteklemedim farkındaysan,ben Arda'nın sözlerinin bir terbiyesizlik olduğunu,hiçbir insanın hiçbir insana böyle birşey diyemeyeceğini söyledim,hele ki Galatasaray'ın kaptanının böyle bir terbiyesizlik yapması çok yanlış.

bide ahmet cakarın GS FUTBOLCUSUNA ettigi lan lunlu konusmalara laf etsen hani terbiyesizlik kavramını biliyosun ya onun icin dedim..

senin ahmet cakar hayranı oldugunu bilmiyodum. o da adamsa lafını kullandı. onun icin dediklerim senin icinde gecerli ozmaan..

Ben A.Çakar hayranı falan değilim! Sırf GS oyuncusu diye olaylara sizin gibi at gözlüğüyle bakacakta değilim! O benim için geçerli olan şeyleri delikanlıysan yaz buraya!

evet ronaldonun pesinde kosup yalan haber yapan yok cunku

dunyada bir tane buyuk yildiz var o da arda

hep onun basina geliyor bu isler

hey allahim yaaaaaaaa

Cenk: 2000 li yillarda Galatasaray hayraniydim..Hagi hayraniydim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt