Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Sen Adnan Öztürk´ü profesyonel saniyorsun galiba :) Futboldan anlamiyorum diyen bir insan Adnan Öztürk. Ayni profesyonel ekibi Ünal Aysal da kurabilir. Öyle de yapacaktir zaten. Böyle güzel konusan ama gücsüz adamlarla devam diyorsaniz diyecek birsey yok.

Ünal Aysal'ın bu profesyonel ekibi kuracağını nerden biliyorsun Başkan adayı olması imkansız ayrıca

Ünal Aysal

Adnan Öztürk

Cenal Özgörkey

Yokmu artıran,ne kadar fazla başkan adayı olursa Galatasarayımız için iyi olur..Herkez ekibini iyi kurmaya çalışır.Farklı projeler ve düşüncelerle gelirler..

Akışa göre birleşmelerde olacaktır..

DEVLET 'FİYATI İNDİR' DİYOR, O YANAŞMIYOR

ÜNAL Aysal, 'yap-işlet-devret' modeliyle kurduğu doğalgaz santralından devlete 10 cent gibi yüksek fiyatla elektrik satıyor. Enerji Bakanlığı 'Size aşırı para ödüyoruz. Gelin bunu düzeltelim' diyor ama Aysal kabul etmiyor.

Aysal, doğalgaz alıyor elektriğe çevirip devlete satıyor. Devlet ihtiyacı olsa da olmasa da 20 yıl boyunca Aysal'dan elektrik almak zorunda. Çünkü yapılan sözleşmede devlet yatırım karşılığında 'alım garantisi' veriyor. Üstelik şirketin belirlediği fiyattan. Diyelim ki santralde kullanacağı doğalgazı 4 cente alıyor. Üstüne işletme maliyeti ve yatırım bedelini de ekleyen Aysal, devlete elektriği 10 centten satıyor.

Yani bizim vergilerimiz Ünal Aysal'a gidiyor ve devleti soyuyor yaptığı anlaşmayla

Ünal Aysal

Adnan Öztürk

Cenal Özgörkey

Yokmu artıran,ne kadar fazla başkan adayı olursa Galatasarayımız için iyi olur..Herkez ekibini iyi kurmaya çalışır.Farklı projeler ve düşüncelerle gelirler..

Akışa göre birleşmelerde olacaktır..

Cemal Özgörkey'i sil oy bile alamaz

Umut veren, büyük düşünen yöneticiler gelsin. Barca'nın sportif direktörünün kankası gelsin, Totthenam'ın altyapı sorumlusuna kahve içmeye giden adam gelsin, uluslararası futbolda kararlar alınacakken görüşü istenen adamlar gelsin... İyi geceler, tatlı rüyalar :)

Isimleri karistirdin sanirim? Eger hayir hala sensin diyorsan, nerde böyle birseyi idda etmisim bir bul da göstersene bir zahmet.

Benim isimleri karıştırdığım yok. Dediğim şu; tanıdığını iddia eden sen değil misin? Yazıklarından öyle anlaşılıyor. Tv'den veya gazete'den okuyup biliyorum dedin ya, bende daha iyi okumanı ve araştırmanı öneriyorum.

anlamıyormusun eskiden seçilen bir başkanın yönetim kuruluna girip görev yapmak zorunda ama Aysal'ın böyle bir geçmişi yok yani Ünal Aysal başkan adayı olamıyor

Tüzükte öyle bir madde yok artik. Her kongre üyesi baskan adayi olabilir. Yeterince oy alirsa da baskan secilir.

niye soyuyor devleti,zorlamı yaptırmış devlete anlaşmayı?

tamamda o zaman ihtiyaçtan yapılmış ama şimdi ihtiyaç yok ama elindede sözleşme var ve 6 cent'lik karı var metreküp başına en azında 1-2 cent inemezmiydi resmen soyuyor işte bide adamı aklıyorsun

Benim isimleri karıştırdığım yok. Dediğim şu; tanıdığını iddia eden sen değil misin? Yazıklarından öyle anlaşılıyor. Tv'den veya gazete'den okuyup biliyorum dedin ya, bende daha iyi okumanı ve araştırmanı öneriyorum.

Galatasaray adina olumsuz birseye rastlamadim. Bir insani medyadan takip etmekle kimseyi taniyamazsin, yaptiklarini görürüsün okursun. Benim gördüklerimde okuduklarimda Galatasaray baskani olmamasi icin bir neden yok.

Varsa, sen söyle, bizde bilgi sahibi olalim.

Eski bir açıklama ama güzel demiş, tabi uygulanırsa...

Türkiye'de spor kulüpleri nasıl yönetiliyor? Sizce nasıl yönetilmeli?

Biz halen 1900'lerin modelleriyle yönetiyoruz. 2000'lerin modellerine geçemedik. Spor kulüplerini yönetmek için yeni formüller aramaya gerek yok. Avrupa'da bu modeller var. Futbol endüstri haline geldi. Başında sahibi olan kulüpler bile muayyen yöntemlerle yönetiliyor. Bir kulübün başında bir şahıs olabilir ama onun altındaki ekibin gücü önemlidir. Şahıs, prestiji ve olayın resmini çizer.

Bizde ise bütün kurumlar tek şahsa dayanıyor. Bunu ekibe dayandırdığımız zaman bizim kulüplerimiz de Avrupa kulüpleri gibi olacaktır. Sorunlar bundan kaynaklanıyor.

Bu Ünal Aysal çok tilki ve tehlikeli böyle başkan olucağı varsada olmasın

20712.jpg

Hayirlisi olsun, iyi baskan

Bu ne lan Rus mafya babalarına benziyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt