Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Adnan Polat döneminin taraftar profilini özetlemek isterim; hepimizin içinde bulunduğu bir ruh hali sanırım..."Puan tablosuna bakarken artık yüreğimiz sızlıyor, haftalardır çarşıda pazarda insanlara eğlence olduk, işyerinde geyik sohbetlerinin baş rolündeyiz..." Peki bu halimizden memnunmuyuz?? O zaman neyi tartışıyoruz....

Böle büyük adamlar Başkan olup kendini rezil ettirmez..Başkan olursa bizim için hayırlı olur..

Ahmet çakarın dün beşiktaş ile ilgili söylediği şeye koptum.

Bu Alp Yalman'ı hiç gözüm tutmadı.Adnan Öztürk en iyisi bence.

Kaya Çilingiroğlu ne arıyor burda :asd:

Kaya çilingiroğlunu programa çağırmanın mantığını birisi anlatsın..

Futbolcularımız kavga etmiş..İnanmayın bunlara büyütecekler şimdi.Olay olmuş bitmiş..Büyük birşeyde olmadı.Arda kasedini yine koyacaklarmış..Yahu dün oldu bitti hala neden uzatıyorsunuzççTabi dün Albayrak vardı konuşamadılar..

Medyada dahil bu tür oyunlara gelmeyelim..

ziya şengül de şeytanın avukatlığını çok iyi yapıyor

ahmet çakar: Galatasaray borsada kanunen iflas etmiş durumda mı dedi ben mi yanlış duydum

Adamın dediklerine bak ya:D ulan serhat hakkaten sığır tüccarısın ya.

Adnan polat floryayı bastı,ardanın muhaberimize dediği sözler, hahahahaha:D Floryayı bastı dedi lan:D

Galatasarayin sirketleri hakkinda iflas durumu diye birseyler mirildaniyor Ahmet Cakar.. Duyum almis.

Helvaci bunu mu kastediyordu acaba (kurul'da ibra edilmeme konusu).

ahmet çakar: Galatasaray borsada kanunen iflas etmiş durumda mı dedi ben mi yanlış duydum

Daha önce beşiktaş ta yaşamıştı aynı problemi. Özkaynaklar eksiye geçti. Bilanço aktifleri, yani varlıklar yeniden değerlenip artış sağlanacak. Çok mühim bir konu değil.

Polemik yaratmaya çalışıyor, Ahmet denen herif. Aslan yaralı olunca, etrafında çakal eksik olmaz!

Polemik yaratmaya çalışıyor, Ahmet denen herif. Aslan yaralı olunca, etrafında çakal eksik olmaz!

Bu adamlarda nasıl bir karakter var anlamak güç. Ben yediremem vicdanıma bu kadar karaktersizliği.

Pijamalarıyla getirtti diyecek futbolcuları nerdeyse :))

Ünal Aysal ciddi ciddi hazırlanıyor sanırım.

Bu adamlarda nasıl bir karakter var anlamak güç. Ben yediremem vicdanıma bu kadar karaktersizliği.

Ar damarı çatlamış bunların, başka açıklaması yok. Bizde de adam kalmamış. Bunların bize etmediği hakaret kalmadığı gibi, bizimkilerin de bunları ödüllendirircesine röportaj vermesi, ne hallerde olduğumuzun kanıtıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt