Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Serhat ağlıyor. Rijkaardada soru sorucaklarda basın toplantısında rijkaard işim var dedi kalktı gitti ozamanda çok kötü olmuştu bu kel:D

Helvacı'da şimdi kahroluyordur. Reha bana başkan olma dedi. Aday olmayacağım diye.

Bu manyak Çakar, helvacı nın annesine sövdü nerdeyse yuh diyorum, kendilerine malzeme çıkarınca sarılıyorlardı eteklerine ne oldu şimdi malzeme bitince giydir allah...

Ya su ercan saatciyi oraya spor yazarı diye cıkarıyolar uyuz oluyorum..Olaylara subjektif bakan adi ve karaktersiz bi adam..Ece erkenide oraya beşiktaş taraftarı diye cıkarmışlar heykel gibi orda duruyo eğlenceye gelmiş sanki..Çıldırttılar beni akşam akşam..

Ya su ercan saatciyi oraya spor yazarı diye cıkarıyolar uyuz oluyorum..Olaylara subjektif bakan adi ve karaktersiz bi adam..Ece erkenide oraya beşiktaş taraftarı diye cıkarmışlar heykel gibi orda duruyo eğlenceye gelmiş sanki..Çıldırttılar beni akşam akşam..

Ercan Saatçi yerine Fenerbahçe tribününden sıradan bir kişiyi alsalar ancak bu kadar tuttuğu takımı koruyabilirdi.

aykut mourinho imiş meğer.. bilmiyorduk sağol "ulan" ercan

Mehmet helvacı gelcek dıyolardı :D reklam uzerıne reklam yapıyolardı Ahmet çakar delırmıstır gelmeyınce bıde Ece erken ne alaka anlamadım ben...

Mehmet helvacı gelcek dıyolardı :D reklam uzerıne reklam yapıyolardı Ahmet çakar delırmıstır gelmeyınce bıde Ece erken ne alaka anlamadım ben...

Gazetelere reklam bile verilmiş. :)

öyle bir geçer zaman kide çocuk çu şarkıyı söylüyodu... ahmet çakar da annesi filan hukuk profesörü olmuş amaaa :) sen adnan polatı arkadan vuran yöneticiden ne bekliyorsun kiiii

helvacııııı --- helvaaaaa--- lokum şeker helvaaa--

helvacı helva yapar -- herkes tadına bakkkaaarrrr :)

2-3 hafta önce resmen Galatasaray şike yaptı dedi karaktersiz herif.

2-3 hafta önce resmen Galatasaray şike yaptı dedi karaktersiz herif.

ercan saatci futbolun fsinden anlamiyor...torpil ile geldi hürriyetteki mevkiisine...yazarlar gazetelerde yazmisti....hürriyet gibi bir gazete belki türkiyenin en yüksek trajli gazetesi futboldan yoksun bir insana spor bölümünü veriyor ise bu türkiyedeki sistemin bir aynasidir...bu yüzden hic bir yere varamayiz...

icraatlar degil isimlerin önemli oldu bir ülkedeyiz ne yazik ki...ondan sonra tr futbol da neden gerilyiior...bunun cevabbini soranlar kendilerinde aramalilar en basta

Mehmet Helvcı,Yönetim içerisinde bulunduğu sürece programa katılmayarak en iyi işlerden birini yaptı..KAPAK buna denir;)

strip1.jpg

Serhat tam dayaklik, bakislara bak. Gel beni Öldür diyor resmen, Ahmet cakarin yine iyi kötü bi karizmasi var :D

ercan saatçi denen herifi spor yazarı olarak programa cıkaran zihniyeti kınıyorum

Adamlar elenceğimizi tahmin edip program mı yapmış acaba. Yensek malzeme çıkmazdı bunları çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt