Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Taraftar riva miva bakmaz.Taraftar bu yılı unutmaz.Kanmayın bunların masallarına beyler.

Futbolu yönetemediler doğru ama proje yönünden cidden iyiler.

Bizim paraya ihtiyacımız yok, net.

İnan Kıraç resmen Adnan Polat'ı tehdit etti.Ya Adnan Polat istifa eder yada Mali kongrede ibra etmeyiz veya bütçeyi kısıtlarız seneyede başarısız olurlar diyor.Başkan adayı Ünal Aysal'mış.Gerekirse cebinden bile para verirmiş.Olayın özeti bu!

Nasıl para verecek, verilen para ne isim altında kulübe kabul edilecek bilemiyorum, çünkü artık kulüpler uefa tarafından çok sıkı denetlenecek, zira 2012 ile 2015 yılları arasındaki geçiş döneminden sonra kulüplerin avrupa kupalarına katılmamasından daha sert yaptırımlar uygulayacaklar ve ülke federasyonları da bunları uygulamak zorundalar.

ulan sene bası da uefa kriteri dediniz sonra gorduk harcanan paraları..

Şu Serhat'ı görünce yüzümde anlamsız bir gülümseme beliriyor :asd:

Dedikleri dogru. Futbolla bir alakasi yok bunun. Sekilleri karistirmiyalim.

Masal anlatıyor Adnan Polat'ın daha önce dediklerini diyor.Bu yaz başında da aynı şeyleri Adnan Polat söyledi 6 ay sonra takımın halini gördük.

yemin ediyorum demin küme düşme potasındakilerle puan farkına baktım.allahtan 15 puan var aramızda.bu duruma bizi düşürenler neyi başaracaklar..

olayin farkinda degilsiniz galiba. liseliler kucuk olsun bizim olsun derdinde, olay cok farkli boyutlara vardi artik.. liselilerin Galatasaray'in gelecek senesini bile cope atacak kadar gozleri donmus durumda.. yeterki klup kendilerine kalsin istiyorlar bunu anlamak bu kadar zor olmamali..

Yahu koskoca Galatasaray kulubu 3-4 yildir dogru durust yerli oyuncu alamiyor. Bu rezalet degil de nedir? O kadar tepkiden sonra insan biraz utanir da istifa eder. Istifa etmiyorsa bir turlu ettirilmeli. Hic kimsenin istemedigi adam orada duramaz, durmamali. Galatasaray'i duzluge cikaracak adam liseli olsun, lisesiz olsun farketmez artik bundan sonra,

Alakası yok.Olay cidden küme düşürme noktasına geliyor.Onlar da duruma el atıyor.Liseliler diye ayırmak doğru değil.

bu gozler goruyor kulaklarimiz da isitiyor Allah'a sukur.. Inan Kirac cok ayip etti bu aksam.. kesinlikle tasvip etmiyorum..

Nasıl para verecek, verilen para ne isim altında kulübe kabul edilecek bilemiyorum, çünkü artık kulüpler uefa tarafından çok sıkı denetlenecek, zira 2012 ile 2015 yılları arasındaki geçiş döneminden sonra kulüplerin avrupa kupalarına katılmamasından daha sert yaptırımlar uygulayacaklar ve ülke federasyonları da bunları uygulamak zorundalar.

Para vermede sorun olmaz onun bir yöntemi bulunur sen kafayı yorma!

lafin gelisi soyledim Galatasaray'in kume dusmeyecegini biliyoruz hepimiz..

Bir sene daha aynı zihniyet ve bakış açısı ile yönetsinler bakalım takımı gelecek yıl nerede olacağımızı hepimiz görürüz, allah korusun başımıza nelerin geleceği çok meçhul olur.

Kime inancaz iyice şapşal olduk

Bana futbol anlat baba içinde goller olsun kupalar...

Masal anlatıyor Adnan Polat'ın daha önce dediklerini diyor.Bu yaz başında da aynı şeyleri Adnan Polat söyledi 6 ay sonra takımın halini gördük.

Takimla bir alakasi olmadigini söyledik zaten, sekilleri karistirmiyalim da dedik. Biri ayri biri ayni konu.

Bu Kaya ne ayak.Gitsin Hülya'ya :D

Hakemler hakkında konuşuyorsun da iş işten geçti.Bursa maçında dicektiniz onu yazın.

IŞIN ÇELEBİ sallıor.nerden nereye konuyu hakeme bgladı.durumları acizlikleri meydanda

YALANLARA KANMAYIN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt