Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Ulan bu adamlar kulüp zor durumdayken nerdeydiler. Para yokken nerdeydiler de şimdi üşüştüler başımıza. Güzel günlere bu kadar yaklaşmışken birileri kalan son gücüyle çelme takmaya çalışıyo Adnan Polat'a ama başaramayacaklar. Ve 2 sene sonra da Adnan Polat'a büyük başkan diyor olacağız ben bundan adım kadar eminim. Umarım Allah yüzümü kara çıkarmaz.

isin celebinin bu sozlerini cok sevdim.

heycan yapmıs.. siyasetci edasına burundu.. ey turk halkıı..

Dediklerine inanmıyorum.Yalancılar.Gidecekler kardeşim, gün gelecek hepsi gidecek.

Yalan diye birşey yok. Galatasaray cidden kara listesindeydi bankaların, otelde kalamıyorduk. Bunlar çok eski değil. Birçok şey var bunun gibi.

Birlik beraberlik deniliyor şuan Işın bey tarafından ancak yönetim 2ye 3e bölünmüş durumda değilmi

bu adam hala kurumsallıktan bahsediliyor.yenimi aklınıza geldi hakemlere ve fedarasyona laf söylemek.

Pardon sozumu geri aliyorum :D Suclu hakemlermis, yaziklar olsun . Inan Kirac goreve

Vallahi bravo adamlarda nasıl etkileme kabileyeti varsa şuandan itibaren forumun yarısı kazanıldı kongrede de böyle masal anlatsa gene kazanır vallahi bravo.

Ve hakemler sahnede ama haklı Işın Bey

Vallahi bravo adamlarda nasıl etkileme kabileyeti varsa şuandan itibaren forumun yarısı kazanıldı kongrede de böyle masal anlatsa gene kazanır vallahi bravo.

Haklısın Hocam diyorum ya iyice şapsal olduk. Hepimiz şaşkınız suanda.

Ulan bu adamlar kulüp zor durumdayken nerdeydiler. Para yokken nerdeydiler de şimdi üşüştüler başımıza. Güzel günlere bu kadar yaklaşmışken birileri kalan son gücüyle çelme takmaya çalışıyo Adnan Polat'a ama başaramayacaklar. Ve 2 sene sonra da Adnan Polat'a büyük başkan diyor olacağız ben bundan adım kadar eminim. Umarım Allah yüzümü kara çıkarmaz.

Beni en çok düşündüren konu.

ulan bizi koru diye oraya getirdiler sizi

bize ne sikayet ediyorsun federasyonu

git koru hakkimi isin ne

dün ali haşhaş denen adam da nazara geliyoruz demişti yönetimin mantığa gel.İstifa ulan :D

Bir sene daha aynı zihniyet ve bakış açısı ile yönetsinler bakalım takımı gelecek yıl nerede olacağımızı hepimiz görürüz, allah korusun başımıza nelerin geleceği çok meçhul olur.

gelecek sene bambaska bir Galatasaray gorecegimize eminim..

millete iyi geliyo stad riva birleşme felan hemen etkileniyorlar:) ilk geldiği sene şamp. olduk. sonra 5 sonra 3 şimdide 11. ciyiz galiba.. sportif başarının s si yok

Bu yöneimin 500 milyon avro parası olsun yine başarılı olamaz.Adnan Polat ve yanındaki yöneticiler futbolun f'sinden anlamıyor.Vizyonları dar.

Bu zamana kadar neredeydi?Bu adamlar.

Işın Çelebi: Hagi sezon sonuna kadar devam edecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt