Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

bak kapagi takti gordunmu

artik konusmam dedi

polemik yaratan tek lafi yok

bir daha da aramayin dedi

inan kiraca da lafi soktu

helal olsun

Rijkaard fazla geldi demeyecek. Devre arası gidip o adama ortasaha alacaktı. Yekta ve Culio'ya karşı çıkıyormuş. Geçen sene devre arası bu 2 adam gelse Rİjkaard'ın takım uçardı. Almadınız adama ortasaha. Skibbe'de fazla geldi bize. Ama en çokta son 3 yıl bizi yönetenlere fazla geldi bu adamlar. Sen de dahil.

ben okkese cevap vermeden ustunel okkese cevabi verdi:)

bak kapagi takti gordunmu

artik konusmam dedi

polemik yaratan tek lafi yok

bir daha da aramayin dedi

inan kiraca da lafi soktu

helal olsun

Bunu sen adamı kral ilan ettikten sonra söyledi. :) :) :) :) Bağlanmadan önce size sözyleyecekleri hakkında malumat verdi galiba. :) :) :) :)

Şimdi gelecek hoca ne değiştirir? İyi o da tutmazsa lig bitimine 3 hafta kala onu da değiştiririz.

Haldun Üstünel gibi bir adamdan vazgeçiyorsa Adnan Sezgin için polat, polat kendini bitirmiş zaten.

Rijkaard ile ilgili cevap arıyodum kafamda haldun ne güzel konustu.. hazır değildik:)

Adamın bir tane soru işareti bırakan lafı yok, Galatasary'ı kötü hale sokacak tek kelimesi yok,spekülasyon yaratacak bişi yok, reklam yapmıyo , daha ne olsun yaaa, bu adam şu yönetimle gelmesin sakın çünkü acayip seviyoruz bu adamı çünkü acayip mantıklı bu adam.

Yaw İnan Kıraç harbiden hata yaptı niye çıkıp anlattın herşeyi şimdi Polat bunu kullanır.

Ve genel anlamda twitter forumlar vs. malesef Polatı istemeyenlerin %50 si Polat tarafına geçti. Maalesef.

Haldun Üstünel gibi bir adamdan vazgeçiyorsa Adnan Sezgin için polat, polat kendini bitirmiş zaten.

soyluyorum bak haldunun tirnagi olacak adam yok benim gordugum

taraftar bu adamin arkasinda duracakkkkkkkkkkkkkkk eger kafasi basiyorsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt