Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Şimdi gelecek hoca ne değiştirir? İyi o da tutmazsa lig bitimine 3 hafta kala onu da değiştiririz.

Şimdi gelecek hocadan bişey değiştirmesini istemeyeceksin zaten. Taraftar da bilecek seneye geçeceğini hocanın. Bence Hagi gitse de hocayla anlaşılsın ama maçlara 10 hafta Tugay çıksın. Ardından sezon biter bitmez imzalanır.

Anladım teşekkürler.

Boşta bir hoca gelecekse, Terim gibi Ragnick gibi bence şu an gelebilirler. Ama başka hoca düşünüyorlarsa yapacak bişey yok.

Evet bende öyle düşünüyorum.Terim gibi adamlar gelecekse gelsin.Gelmeyecekse hiç riske girmeye gerek yok,zaten lig bitti.Ama gelecek hocanında şimdiden araştırılması gerekiyor.

adnan sezginin transferlere bak ahahahahahahahahahahahaha:D

Rijkaard ile ilgili cevap arıyodum kafamda haldun ne güzel konustu.. hazır değildik:)

ama basarili olamadi da dedi

adamin mantigi bu iste

super adam neyin ne oldugunu biliyor

icten pazarlikli igrenc adamlari cebinden cikarir burnunu siler

haldun ustunelin mukemmel projelerinden bizi mahrum bırakanlara lanet olsun.

Bu telegol bütün adamları Sezgin aldı diyor.Biz neden Haldun aldı diye biliyoruz o zaman bazı oyuncuları.

Bu ne la , herkesi Adnan Sezgin almis. Transfer sihirbazi adnan sezgin

Adnan Polat Sezgin'e haddinden fazla güvendi bence. Haldun Üstünel, bu işi içinden gelenler yapsın,futbolu yeni bırakanlar icra kurulu oluştursunlar, kapsamlı bir scout ekibi kurulsun demiş. Adnan Polat kabul etmemiş, ben yönetirim demiş. Benim yaptıklarımda da hatalar, doku uyuşmazlıkları oldu, zaten yüzde 60-65 tutarsa başarı sayılır dedi.

Galatasaray - Fenerbahce maci Nevroz nedeni ile guvenlik tedbiri amacli olarak Cuma gününe alinacagi belirtiliyor.

Şimdi gelecek hoca ne değiştirir? İyi o da tutmazsa lig bitimine 3 hafta kala onu da değiştiririz.

iyi de gelcekse eger yeni hoca sezon sonu simdi gelsin daha iyi.. en azından futbolcuları tanır , ligi tanır , ulkeye alısır.. suan bunları yapması için en uygun zman cunku hiçbir iddaa yok.. eleştiren de olmaz.. seneye gelirse hemen baslar medya bunla da olmuyo , kim bu falan diye..

Not : İlle hagi gitsin demiyorum.. eger sezon sonu gitcekse simdi gitsin diyorum.. eger simdi gondermeyip sezon sonunu bekliceklerse de gondermesinler..

adam hem degerlerinin farkinda hemde kafasini kullaniyor

Rijkaard fazla geldi demeyecek. Devre arası gidip o adama ortasaha alacaktı. Yekta ve Culio'ya karşı çıkıyormuş. Geçen sene devre arası bu 2 adam gelse Rİjkaard'ın takım uçardı. Almadınız adama ortasaha. Skibbe'de fazla geldi bize. Ama en çokta son 3 yıl bizi yönetenlere fazla geldi bu adamlar. Sen de dahil.

Ya ben her zaman söylüyorum Haldun Abi, bence takımın bekaasından ziyade kendi şovu uğruna bu takımdan Nonda nın gönderilmesine ses çıkarmamış, gecenin bir yarısı takıma sıfır katkı yapan Dos Santos ve Jo yu getirmiştir, eğer o oyuncular yerine takımın ihtiyacına yönelik sağlam bir orta saha bir forvet alsaydık bugün bambaşka şeylerden bahsediyorduk.

Ben kendisi ve burada kendisini ilahlaştıran insanlar gibi bu gelen oyuncuları kendisinin seçtiğini düşünmüyorum ama başka sebeplerden posta koyup mektupla istifa edecek kadar gözü kara bir adam olabiliyorsa o gün çıkıp ben bu oyuncuları istemediğim buna rağmen bunlar şov için bu adamları alıyorlar, bu takım için felakettir diyerek istifa etseydi o zaman ben de kendisini kral ilan ederdim, ama dedim ya o ne yaptı? Gece sabaha karşı bu işe yaramayacak adamlarla gülerek uçaktan inmeyi tercih etti.

Serhat Ulueren'in bu sözlerinden herşeyi anlayabilirsiniz. Galatasaray'ın bir başkanı ve yönetimi var. Adnan Sezgin'e bu transferlerin mal edilmesi kesinlikle çok yanlış. Bunlar engellenemez miydi? Adnan Sezgin'i transfer hakkında çok büyük bir şekilde suçlu ilan etmek yanlış.

Haldun Üstünel'e karşı olduğum anlaşılmasın. Bundan sonrada gelir iyi işler yapabilir, hatalarından ders çıkarmış olabilir. Ama itiraz ettiğim nokta bundan önceki yaotıkları olumlu değil olumsuz referanstır onun için. Takımı resmen huzurevi ve poliklinik haline getiren adamlarla doldurdu ki Baros ve Keita dışında az da Kewell kattı bişeyler. Gerisi boştu.Rijkaard bize fazla gibi felsefik cevaplara gerek yok. O ortamı sen hazırlayacaktın ona.

Bundan sonra gelirse inşallah bu kez farklı metotlarla bizi başarıya götürür.

Kazım transferini tamamen haginin üstüne atandan başkanmı olur ?

Adnan Polat Sezgin'e haddinden fazla güvendi bence. Haldun Üstünel, bu işi içinden gelenler yapsın,futbolu yeni bırakanlar icra kurulu oluştursunlar, kapsamlı bir scout ekibi kurulsun demiş. Adnan Polat kabul etmemiş, ben yönetirim demiş. Benim yaptıklarımda da hatalar, doku uyuşmazlıkları oldu, zaten yüzde 60-65 tutarsa başarı sayılır dedi.

Şu sözleri daha iyi olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt