Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

sezgini sadece kendi koltugu icin yollamis bir adam var basimizda

sark kurnazi bile olamazzzz

iyi de gelcekse eger yeni hoca sezon sonu simdi gelsin daha iyi.. en azından futbolcuları tanır , ligi tanır , ulkeye alısır.. suan bunları yapması için en uygun zman cunku hiçbir iddaa yok.. eleştiren de olmaz.. seneye gelirse hemen baslar medya bunla da olmuyo , kim bu falan diye..

Not : İlle hagi gitsin demiyorum.. eger sezon sonu gitcekse simdi gitsin diyorum.. eger simdi gondermeyip sezon sonunu bekliceklerse de gondermesinler..

Hocam yönetimin futbola,transfere bakışı Adnan Sezgin'in görebildiği kadarmış bunu anladık Haldun Üstünel'in konuşmalarından. Harcanan paralar az değildi, ödenen tazminatlar. Bu yönetim yapısı değişmeden hiçbir teknik direktörün başarılı olma şansı yok.

O koltuk için herkesi harcadı. Efsaneleri, hocaları, yöneticileri, en sonda kankasını. Ama 3 senedir şu formayı giyen kabiliyetsizlere ağzını açıpta bişey demedi.

Aynen. Adnan Sezgin'i bu kadar tutma sebebi belki bu. Kendine kılıf olarak hazırladıkları yavaş yavaş tükendi. 1. Hagi 2. Adnan Sezgin 3. kim olacak acaba? Büyük ihtimal kendi olur.

baros kewell bunları haldun üstünel aldı ? bunlar ne diyor?

Bu Kaya, tam akıl tutulması yaşıyor. Öyle bir babadan böyle bir evlat. Allah'ın işi işte.

Bak bu lafına imzayı basarım, bu aşamadan sonra Hagi'yi gönderir sonra der ki ben baştan söyledim istediği adamları aldım başarılı olamadı gönderdim der, gelecek yıl da başkan olmaya devam etmeye çalışır.

Bir tek kendisi akıllı taraftarın alayı aptal sanıyor uyanık!

Bak bu lafına imzayı basarım, bu aşamadan sonra Hagi'yi gönderir sonra der ki ben baştan söyledim istediği adamları aldım başarılı olamadı gönderdim der, gelecek yıl da başkan olmaya devam etmeye çalışır.

Bir tek kendisi akıllı taraftarın alayı aptal sanıyor uyanık!

beyler bizi batiran basimizdakilerdir bunu unutmayin

bizim dogru adami desteklememiz lazim

hülya avşara biraz sırnaşan meşhur oluyor. olaya bak :D ekmek kapısı hülya.

beyler bizi batiran basimizdakilerdir bunu unutmayin

bizim dogru adami desteklememiz lazim

Doğru adam kim ama?

Ben kimseye güvenmiyorum. Ne olacak bilmiyorum. Ünal Aysal konusunda tamamen kafam karışık. Herkes birşey söylüyor.

Adnan Polat Sezgin'e haddinden fazla güvendi bence. Haldun Üstünel, bu işi içinden gelenler yapsın,futbolu yeni bırakanlar icra kurulu oluştursunlar, kapsamlı bir scout ekibi kurulsun demiş. Adnan Polat kabul etmemiş, ben yönetirim demiş. Benim yaptıklarımda da hatalar, doku uyuşmazlıkları oldu, zaten yüzde 60-65 tutarsa başarı sayılır dedi.

bu scout muhabbetti de yıllardır var bi kişi cıkıp da kuramadı arkadas.. 2000 yılından beri CM/FM oynarım.. o zmndan beri ben bile diyordum scout sistemi olustursalar ya diye.. ama yonetim bunu hala tartısıyor :D

Not : FM oynuyorum diye kalkıp siz oyun kadar basit sanıyorsunuz diye giydirmeye kalkmayın.. ManU nasıl yapıyorsa gidip arastırıp yapsınlar.. Bebe diye bi oyuncu aldılar bu yıl Ferguson hiç izlememiş scout ekibine guvenip almıs..

Çakar'ın dediği gibi koca program, bir tek İnan Kıraç ADAM gibi konuştu. Haldun Üstünel kıvırdı, Işın Çelebi kıvırdı.

Adnan Sezginin herhangi bi görevden alındığınıda düşünmüorum ben, sadece laf, aldım dedi herkes ohh çekti. Bence herşey aynı şekilde devam ediyo.

Bu kaya denen kız çocuğunu fena döverler, resmen çirkef bir Fenerbahçe taraftarı, tipik bir örnek.

Yazık lan bu kaya'ya. Acınası bir konuşma yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt