Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

adnan polatın dediği kişi sarpsa her şeyde bir hayır vardır lafına inanıcam

Ahmet Çakar: "G.Saray için kümede kalmak başarıdır" Daha başka ne söylenir ki bu sözün üstüne...Adnan Polat tarih seni affetmeyecek!!

kümede bırakacaklardır.

Nekadarda takımın kötu olduğunu , böyle giderse duşme ihtimali bile olcağanı biliyorum ama bu adamların böyle şeyler demesi deli ediyo beni :mad:

Bizi bu durumlara getirenleri allaha havale ediyorum.

Ahmet'e gelsin!

[video=youtube;Mdf0COqeUg8]https://www.youtube.com/watch?v=Mdf0COqeUg8[/video]

Benim tahminime göre bu isim sürpriz bir isim olabilir.Stancu misal:) Adnan Polat bakarsın yediği kazığı erken fark etti :)

Ama klasikse eğer BAM'dan biridir.Ayhan düşük ihitmal gerçi.

Sakın bırakma Adnan Polat, yalvarırım bırakma...Haftaya 50 bin kişi seni hasretle kucaklayacak, 1 hafta daha kal lütfen!!

Abartmayın.Küme düşmemiz için kalan 9 maçın,6,7 tanesini kaybetmemiz lazım.Tabi Buca'nında bu arada maçlarını kazanması lazım.

Aslinda cok sacma bisey. Bu futbolcular onun imzasiyla geldi. Zaten takim batmis, sezon sonu gelmeden futbolculari teker teker ayirip bunu istemiyorum sunun yüzünü görmek istemiyorum diyipte, insanlarin kalan itibarini bukadar düsürmeye gerek yok.

Sezon sonu yolliyacagini yollarsin.

Yalanmi beyler

galatasaraylıyız. takımımızı çok seviyoruz. ve sıkıntılı bir yıl yaşıyoruz. biz galatasaray taraftarları zor günlerde omuz omuza el ele gönül gönüle olacak.bunu KUŞ BEYİNLİ tüm düşmanlarımıza duyuracaz.

Bayan basketbol maçı

fb 60-63 Galatasarayımız

Koyduk mu???

finaldeyiz deplasmanda koyduk

En basta bizim bu yerliler cetesini cökertmemiz lazim= Caglar, Balta, Ayhan, Sarp, Servet ve Sabri. Adamlar resmen takim icerisinde örgütlenmis, bu gurubun icinde Arda'da var, ama onu simdilik bir kenara koyalim. Takim barbekü partisi yapiyor, bizim kaptan millet ile sohbet edecegine, yabancilarla ayni masada oturup sohbet edecegine bu cetenin yaninda zamanini geciriyor, insaf yahu. Birde sen bu takimin kaptanisin, bizim takim resmen bölünmüs:

Arda & Co.

Yabancilar.

Bu 2 gruptan geriye kalanlari bir guruba koy.

ve bu 3 guruba giremeyen, belki mutsuz olanlar iyse "Sefiller" gurubuna giriyor muhtemmelen.

Kümede kaliriz tabiki, ama ciddi anlamda hesap yapmamiz bile utanc verici :) Ben ciddi ciddi hesap yaptim, olasiliklari düsündüm :) Ne diyelim ki daha, ne diyelim?

Rijkaard 8 maçta 12 puan aldı diye eleştirilmişti ya hani.İyi ki toplayabilmiş o kadar puan yoksa şaka maka değil ciddi tehlike yaşardık hani :)

Hikmet karaman, Tolunay vs. gibi türk hocalar ile anket acabilirmisiniz ? bakalim bizim ortam kimi istiyor (terim haric lütfen)

Kümede kaliriz tabiki, ama ciddi anlamda hesap yapmamiz bile utanc verici :) Ben ciddi ciddi hesap yaptim, olasiliklari düsündüm :) Ne diyelim ki daha, ne diyelim?

Aynen öyle ne diyebilirizki , yalnız yazıklar olsun diyorum !!!

Bizi bu duruma getirenler bide utanmadan daha suçu başkalarına atıyor :o

Karamsar olmayalım, küme düşmeyiz..Başkanımız ne dedi; "Susun, sessiz olun biraz. Sukunet biraz, bırakın işimizi yapalım" Ne diyeceğimizide bilemiyoruz artık inan sana; F.Bahçeli olsan bu kadar parçalayamazdın bizi, yoksa öylemisin???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt