Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Sezon sonu bitiyor zaten sözleşmesi adamın ne barışı yahu :)

ama hizliydi herif cok enteresan bir adamdi valla

aydini harbiden yiyebilirdi

Tembeldi galiba, bizim Balta gibiydi. Oyle hatirliyorum. Iyi adamdi. Filipescu da iyiydi. Oyle adamlar bulamiyoruz nedense artik

Gecenin bu saatinde TV'de gezinirken, Telegol denen akıl sağlığını bozan programın, tekrarını gördüm. Az önce geçen konuşma şöyle;

Serhat U.: Bana gelen istihbarata göre, Galatasaray-Fenerbahçe maçında, Galatasaray ilk yarıyı mağlup bitirirse, seyirce sahaya inecek, maçın ikinci yarısı oynanmayacak vs...

Şimdi bu adam canlı yayında suç işlemiştir. İstihbarat fln yok, resmen göz göre göre, kışkırtma-provoke etme olaylarına girdi. Resmen oraya gidecek, 45.000 ve üzeri sayıda ki insanı tahrik edip, yönlendirmiştir. Hemde sadece reyting uğruna. Emniyet Müdürlüğü'nü göreve davet ediyorum.

Gecenin bu saatinde TV'de gezinirken, Telegol denen akıl sağlığını bozan programın, tekrarını gördüm. Az önce geçen konuşma şöyle;

Serhat U.: Bana gelen istihbarata göre, Galatasaray-Fenerbahçe maçında, Galatasaray ilk yarıyı mağlup bitirirse, seyirce sahaya inecek, maçın ikinci yarısı oynanmayacak vs...

Şimdi bu adam canlı yayında suç işlemiştir. İstihbarat fln yok, resmen göz göre göre, kışkırtma-provoke etme olaylarına girdi. Resmen oraya gidecek, 45.000 ve üzeri sayıda ki insanı tahrik edip, yönlendirmiştir. Hemde sadece reyting uğruna. Emniyet Müdürlüğü'nü göreve davet ediyorum.

bende davet ediyom

Abdürrahim Albayrak geldi bakalım neler diyecek...

RTÜK adam gibi konuşun lan diye ayar vermiş.

yalama ercan mı var gene. albayrak denen yalama da orada. bulmuşlar birbirlerini.

Reha Muhtar: Bu çok profesyonel bir suikast!

Be adam, hangi profesyonel suikastte 11 atışın 7'si isabetsiz olur? Laf söylemiş olmak için konuşuyorlar arkadaş!

Reha Muhtar: Bu çok profesyonel bir suikast!

Be adam, hangi profesyonel suikastte 11 atışın 7'si isabetsiz olur? Laf söylemiş olmak için konuşuyorlar arkadaş!

Tanga giyen adamdan ne beklenir ki?

suikastin profesyonelimi olur len muhtar, dörte birini kacirmis adamlar, neresi profesyonel bu? Laf olsun diye cene yapiyorlar

Adamlar gercekten gundem degistiriyor

Dikkatli olalım! Suikastı her an, Arda Turan'a bağlayabilirler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt