Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Bu akşam ercan yine saçmalar..Tabi onların işine geldi.Bari bizim kongre ile yorum yapmasa çok biliyormuş gibi..Ercanı kadrolu yaptılar.Bu akşam Abdürrahim albayrak katılır gibime geliyor.Ercanıda döver.

Anca özür diler baska birsey yapmaz.

Ercani durduracak adam Süleyman Rodop´tur.

Gökmeni oraya dikeceklerine Osman Tanburaciyi dikselerdi bari her lafa bir cevabi olurdu olmadi lolipopu verirdi agizlarina.

Ercan saatçinin spor yorumcusu olduğu bir ülkede yaşıyoruz.Ülke olarak daha çok yol almamız lazım :D

Programda ki tescili olmayan Fenerliler AHMET ÇAKAR,ERMAN TOROĞLU GİBİ ADAMLAR YETMİYORMUŞ GİBİ BİR DE ERCAN SAATÇİ DENEN ''APTAL FANATİK'' sıfatının temsilcisini aldılar programa,Reha da zaten Beşiktaşlı ama Galatasaray'ı daha fazla sevmez Fenerden bu nasıl bir program anlayamıyorum.Hıncal da olsaydı orda bari hiç değilse adam Fener'i ezerdi,nasıl olsa ne kadar antipatik varsa toplanmışlar Hıncal ile nirvanaya varıp birbirlerini yerlerdi bu haliyle HEP BİZİ YEMEYE ÇALIŞIYORLAR.

osman tanburaci neden böyle popiler kanalda yok dersiniz? adam galatasarayi sonuna kadar savunuyor.lafi yapistiriyor.gökmen efendide azizcilik yapiyor

en cok gicik oldugum 2 fbliden biri ercan saatci digeride selcuk yula

Adminlerden ricam ERcan Saatci adlı bir başlık açsınlar ve orda bütün iyi dileklerimizidile getirsek , ne dersiniz hoş olmazmı :D:D

en cok gicik oldugum 2 fbliden biri ercan saatci digeride selcuk yula

Aaah.

Meriç Tunca ne güne duruyor.O daha da beter bunlardan.

Meriç Tunca(yorumsuz)

Tahir Kum

Selçuk Yula

Ercan Saatçi(aslında çok takmamak lazım spor yazarlığı şaibeli zaten)

Ben Telegole bugün bir email yazacagim.

Bir Galatasarayli olarak ben Osman Tanburaciyi programda görmek istiyorum.

Madem Ercan Saatci kadrolu oldu bilindigi gibi Reha Muhtarda Besiktasli ozaman Galatasarayliliga bilinen Osman Tanburacida olmalidir.

Şu Ercanı görmek bile insanın sinir sistemini altüst ediyor.Tipi gel bana bir kafa at cinsinden, tabi konuşmaları cabası.

Fark ettinizmi bilmiyorum ama cakar 2 haftadir polat lehine yorumlar yapiyor. Genel kuruldan önceki hafta sonu ve bu hafta sonu yine. Özellikle polatin cakar ile Programdan önce konusmasi ve program sirasinda asiri seklde polati kayirmasi pek hayri alamet degil. Belliki cakar ögütlenmis :D

Forum yöneticilerinden bir ricam olacak. Bu başlık altında hakaret ve küfür serbest olsun. Yoksa çoğu kişi duygularını tam yansıtamayacak.

guya 500 kisi militarize edilmis :D

tüm salon ayakta aga, ne 500 kisisi ozaman en az 1500 kisi militarize olmus durumda :D

bu küfür eden kisi kimmis acaba yya...küfür etmeyeni aramak ve bulmak daha kolay gibi son zamanlarda :D

tezahürat yapanlar da hep yasli basli koca insanlar...:)

Çok sinsiler, çok!! Doğan Hasol söylemiş gibi lanse etmeye çalışıyor, çakal Reha Muhtar. Neyse ki; Böyle tuzaklara düşmeyecek adamlar..

Reha'nın beynini kuşa koysan, yemin ediyorum uçamaz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt