Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

bu akşamki konuyla alakası yok ama, Stancu ilk maçına çıktıktan sonra, ahmet çakar bu adam 20m euro eder, Galatasaray çok iyi iş yaptı , çok yetenekli futbolcu demiyormuydu?

dünkü program dahil haftalardır yerin dibine sokuyor Stancu'yu ve ilk geldiği zamanda demiştim 100bin euroluk adama 5milyom euro verdiler vs.. diyor. İlginç...

bu reha nasil haber muhabiri olmus hayretler icerisindeyim gercekten...adam da iki lafi bir araya getiremiyor...

gülsen'i en tas durumunda ayarlamasi da zaten daha facia bir olay...göbegine mi vuruldu napti :D

bu akşamki konuyla alakası yok ama, Stancu ilk maçına çıktıktan sonra, ahmet çakar bu adam 20m euro eder, Galatasaray çok iyi iş yaptı , çok yetenekli futbolcu demiyormuydu?

dünkü program dahil haftalardır yerin dibine sokuyor Stancu'yu ve ilk geldiği zamanda demiştim 100bin euroluk adama 5milyom euro verdiler vs.. diyor. İlginç...

ama ilk mactan sonra bir cok kisi kumasi iyi oldugunu söylemisti...

ben söylemistim bu adam ceza sahasinda belesci goller atiyor diye...uzaktan sutlari plase ama sert degil...5m euro degmez di bence, gs oyuncusu da degil...

ama ilk mactan sonra bir cok kisi kumasi iyi oldugunu söylemisti...

ben söylemistim bu adam ceza sahasinda belesci goller atiyor diye...uzaktan sutlari plase ama sert degil...5m euro degmez di bence, gs oyuncusu da degil...

benim demek istediğim 5 eder yada etmez değil. A.Çakar'ın 20m euro eder diyip daha sonra ben baştan demiştim bu adamda iş yok demiş olmasından bahsediyorum.

Reha tiky bir herif.

Kıl oluyorum.En iyisi izlememek.

ahmet cakar duzgun seyler de soyluyormus arada be :D

benim demek istediğim 5 eder yada etmez değil. A.Çakar'ın 20m euro eder diyip daha sonra ben baştan demiştim bu adamda iş yok demiş olmasından bahsediyorum.

iste bende ilk macindaki performansindan dolayi insanlari yaniltti diyorum...iyi izlenimler birakmisti...(cakarin avukati degilim ama) sanirim gelecekte 20m satilabilir demisti...cakar dediklerini cok fazla yiyor zaten...

simdiye kadar hep polat'a atan adam, 2 haftadir polat'i savunup duruyor...üstüne üstlük bir de dün telefon görüsmesi yapiyor...demekki aralarinda bunun hakkinda bir konusma gecmis ;)

Hagi gelsin takımı uçurur, Rijkaard kovulmalı diyorlardı, şimdi de Rijkaard neden kovuldu, Hagi'nin TD'lük bilgisi yok dediler. Kısaca günlük kalitesiz adamlar.

iste bende ilk macindaki performansindan dolayi insanlari yaniltti diyorum...iyi izlenimler birakmisti...(cakarin avukati degilim ama) sanirim gelecekte 20m satilabilir demisti...cakar dediklerini cok fazla yiyor zaten...

simdiye kadar hep polat'a atan adam, 2 haftadir polat'i savunup duruyor...üstüne üstlük bir de dün telefon görüsmesi yapiyor...demekki aralarinda bunun hakkinda bir konusma gecmis ;)

:D kuvvetle muhtemel

Bu cakar ne diyor, adamin aklini almasin

Çakar polat seçime girebiliyor diyor..Tüzükde madde varmış..Çakar tüzüğü bizimkilerden iyi biliyor:D

Çakarın amacı ne ortalığı karıştırmak..Ver polata gazı..

cakar'in tüzügü okudu ve buna göre polattan daha tam anlamiyla kurtulamadik !!!!!!!!!!

Şu tüzük işi bir çözüme kavuşsa idi.Her kafadan bir ses çıkıyor

Ortaligi gazlamak icin herseyi yapiyorlar ya :) Iste bizim böyle bir Baskanimiz var. Cikip adam gibi istenmedigim yerde kalamam diyemiyor, Galatasaray menfaatleri icin ayriliyorum diyemiyor ve bu gazlamalara izin veriyor. Tarihin en nefret edilen Baskani olacaktir Polat.

Çakar polat seçime girebiliyor diyor..Tüzükde madde varmış..Çakar tüzüğü bizimkilerden iyi biliyor:D

Çakarın amacı ne ortalığı karıştırmak..Ver polata gazı..

muhtemelen o maddeyi de polat söylemistir ona telefon görüsmesinde...;) sonucta tüzügü düzenleyen yönetim...adam her maddesini biliyordu...

aman tanrim polat secime girebiliyormussss

tuzuk tuzuk oldum

yakinda polat ihrac edilir ise sasirmayalim :)

adama neredeyse kulüpteki herkes muhalefet olmus...

acikcasi aday olsa bile secilecegini sanmiyorum...

tek sevindirici olay (eger dogru ise tabii cakarin dedikleri) üstünelin secimde yönetime girebilmesi ;)

Çakar denen şekil, her zamanki gibi boşa kürek çekme çabalarında, bunu iyide başarıyor. Yalnız bilmediği tek şey var; bu işin sonunda patlayacağı.. Her program aynı safsatalar, ardından geri vites..! Adnan Polat, bu saatten sonra ne yaparsa yapsın Galatasaray'da görev alamaz.

2000 üye bilmiyor..Çakar biliyor ilginç;)

Öyle bir madde olsa dün konuşan eski yöneticiler kesin bundan bahsederdi..

Ercan bu akşam niye orda..Mal mal duruyor:D,Bu akşam ona söz yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt