Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Yeni gelecek yönetim ilk önce şunlara haddini bildirmesi lazım özellikle ahmet çakar'a..Ultraslan'da şunlar için pankart açsa keşke..

ahmet cakar ve erman torolgu basta olmak uzere diger o iki yorumcu suan siniden isimleri aklima gelmiyor sizin ta a.q banlayin beni gitsin yeter artik patliyacagim sinirimden okadar gonulu yokmu diye bagirip agir konusmalar yapiyorunuz siz kendiniz niye bagis yamiyonuz.

Lanet olsun böyle insanlara

Cocugun sagligindan cok gs'den nasil para koparabilirim diye düsünüyorlar!!!

Cocugun sagligini istiymar ederek para derdindeler!!!

Ahmet cakar'in "böyle camianin icine edeyim" lafini da unutmayacagim!!!

Bak bak Ahmet Cakar kiviriyor :D Galatasaraylilardan ozur diliyorum diyor

çocuğun sağlığını düşünüyorsunuz da bu saatte kameraların önüne çıkarıp bu konuşmaların ortasında psikolojisi ne olur diye düşünmüyorsunuz.

Beyler Ahmet Çakar suçlu değil ki O'nu öyle konuşturan suçlu.Eğer bir babayiğit çıkıp bunları yerle bir etse kimse gıkını çıkaramaz.Ama nerde öyle bir yiğit yönetimde.?Boşuna izleyipte gece gece stres yapmayın.

hepiniz biner dolar versenize

paraniz yokmu

Sen ne saçmalıyorsun ya ?

Saçmalayan kişiler açık.

Eğer şu anda Kanaltürk kanalında konuşulan konuların "bazıları" bile doğru ise,yazıklar olsun.

Senin güvenliğinin acizliği yüzünden çocuk ölümden dönüyor.Sen kıytırık bir forma yolluyorsun,haydaa oldu bitti.

O kadar kolay mı?

Burada gözü dönmüş taraftarlar var.İnsafsız olmayın..

O kadar okulun var,bu çocuğun eğitim masraflarını karşılasan çok mu koyar sana!?

Kendiniz yaşadığınızı düşünün.

Sonra "bu herifler yine ne konuştu yeaa" diyorsun. Gol atınca hareket çekiyorsun falan.Böyle malzemeler verirsen, adamlar seni yerden yere vurur.Sende böyle hiç birşey diyemezsin.

Kanaltürk yapsın madem öyleyse.

Zorunluluk diye bisey olmiyabilir ama bir maddi destekde bulunulsaydi kötmü olurdur yani, zaten her yerden vuruyorlar millete ne diye herseferinde firsat veriyoruz. Sevab da almis olurlardi.

Ah adnan polat aah 2 bucuk senedir bir agzimiza etmedigin kaldi

ailesi ev filan istemiş acaba bizim yönetim ona mı kızdı da ilgilenmekten vazgeçti? gerçi ortada yönetim filan da yok ya neyse ne olursa olsun şu çocuğa sahip çıkılmalıydı.

Biri Umit Ozet gecebilir mi izleyenlerden tsk ederim simdi den

Ahmet Çakar : "Böyle camianın içine edeyim" diyor.

Evet,haydi bakalım nasıl çürütebiliriz adamı ?

Hangi konuda haklıyız ?

A. Cakar: Camia'nin degil yonetimin icine edeyim

Allah aşkına şu ahmet denen insan müsvettesine haddini bildirecek kimse yok mu? böyle camianın içine edeyim dedi adam ya televizyonu kırıcam şimdi bizde bu yaratığı her platformda sonuna kadar proteste etmezsek adam değiliz...

yokmu soyle delinakli klubunu seven bir kac galatasaray su studoyu basin su adamlarin haddini bildirmek lazim

eskişehirli iboşlar yapar suc yine bizde yeter ulan be

Böyle kivirirsin iste sisko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt