Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

gene ziya serhatı olmak üzere kendi kendilerini tebrik ediyorlar....

ailesi ev filan istemiş acaba bizim yönetim ona mı kızdı da ilgilenmekten vazgeçti? gerçi ortada yönetim filan da yok ya neyse ne olursa olsun şu çocuğa sahip çıkılmalıydı.

Yaw ev isterlerse bile, ver gitsin nolacak. Verecegin 2 kurusluk bir ev. Insaf. Birtane arabayi az alirsin, ne var yani?

Bukadar tv ye cikartilip rezil mi olalim.

Ahh Adnan Polat ahh..

Afedersiniz ama kimse bana kırılmasın, koskoca kulübe sayesinde edilmeyen hakaretler kalmadı. Yeter artık ya. Böylesine bir malzeme verilir mi? Nasıl göze alabiliyor. Bu yönetimin yaptığı işlere çok büyük saygım vardı. Ama bundan sonra zerre kadar bir saygım kalmadı. Belki ilk defa ceza alabilirim. Ama gerçekten inanılmaz rahatsız oldum ve üzüldüm. Bu yönetimi bir daha asla Galatasaray adı ile görmek istemiyorum. Hepsine lanet olsun !

Galatasaraya söven sövene. sahipsiz kaldık iyice.

Saçmalayan kişiler açık.

Eğer şu anda Kanaltürk kanalında konuşulan konuların "bazıları" bile doğru ise,yazıklar olsun.

Senin güvenliğinin acizliği yüzünden çocuk ölümden dönüyor.Sen kıytırık bir forma yolluyorsun,haydaa oldu bitti.

O kadar kolay mı?

Burada gözü dönmüş taraftarlar var.İnsafsız olmayın..

O kadar okulun var,bu çocuğun eğitim masraflarını karşılasan çok mu koyar sana!?

Kendiniz yaşadığınızı düşünün.

Sonra "bu herifler yine ne konuştu yeaa" diyorsun. Gol atınca hareket çekiyorsun falan.Böyle malzemeler verirsen, adamlar seni yerden yere vurur.Sende böyle hiç birşey diyemezsin.

Benim masraflarımıda karşılasınlar. Olimpiyatlarda hasta mı olmadım, maç çıkışında sırtıma araç plakasımı yemedim. Bende istiyorum.

Saçmalıyorsun hemde ultra bir saçmalama. Bu saatte o çocuğu ayakta tutan ebeveynden ne hayır gelir Türkiye'ye ?

Ayrıca hiç bir klup böyle birşey yapmaya mecbur "bırakılamaz". Yaparsa sesimiz çıkmaz lakin yapılması yönünde maymunluğa sonuna kadar karşıyım, bunu savunan ve bu camiayı ezenlere "bizimde hatamız" var diyen "Dalaylama" tiplerede aşırı gıcığım bilesin.

Mahkemeye bile verseler hic birsey koparamazlar!!!

Ne demek ev, araba yok yaa... Gs hayir kurumu degil Arkadas!!!

Bu arada cakar baskana küfür ediyor!!! Unutmasinki gs'yi temsil ediyor yönetim!!!

Ailenin derdi de para, para, para

ahmet cakar sen bu klubun icine edeceksin oylemi yaw olacagim simdi burda kafam patlamak uzere sinirmden ellim ayaklarim titriyor.. simdi nasil kiviriyor adam

Kaan Gurun , Galatasaray kongre uyesi baglandi,

Tum destegi verecem diyor

Helal olsun

bunlar bildigin serefsiz:)

bildigin yani:)

alex tecavuz etsin bunlara

Ahmet Çakar'ın içine edeyim.

Armutlu'dan Bahçeşehir'e mi gidecek çocuk her gün?

Gökmen özdanak orada heykel gibi duruyor insan takımını hiç mi savunmaz ya..Senin camia'na hakeret ediyolar sen orda odun gibi dur..Yazıklar olsun sana..

Anlayın artık çocuğunun annesi okul ameliyat sağlık istemiyor. Bunlar zaten olacak biliyor. Ev+Araba+20-30 bin para çok mutlu eder. Belki yanlış düşünüyorsun diyeceksiniz ama bunların amacı bu bunu gördüm yani.

Neden sevinmedi bu kadin? Iste al istedigin egitim..

yahuu şurda küçük çocuğa nasıl ulşırız onu bile konuşamıyoruz saçma konuşuyorsunuz adnan polat lan ne alakası var öyle bi zorunluluğumu var adamın tövbe tövbe adam bütün hasta taraftara yardımmı etsin evmi alsın.

cakar senle bir gun karsilasmak icin dua ediyorum:)

suratina tukurecegim

nya gelse:)

Benim masraflarımıda karşılasınlar. Olimpiyatlarda hasta mı olmadım, maç çıkışında sırtıma araç plakasımı yemedim. Bende istiyorum.

Saçmalıyorsun hemde ultra bir saçmalama. Bu saatte o çocuğu ayakta tutan ebeveynden ne hayır gelir Türkiye'ye ?

Ayrıca hiç bir klup böyle birşey yapmaya mecbur "bırakılamaz". Yaparsa sesimiz çıkmaz lakin yapılması yönünde maymunluğa sonuna kadar karşıyım, bunu savunan ve bu camiayı ezenlere "bizimde hatamız" var diyen "Dalaylama" tiplerede aşırı gıcığım bilesin.

Galatasaray iyi ki yardım etmemiş çocuğa o zaman.

Oh ne güzel bir kulübümüz var..

Telegol'de şu anda olanlar,Galatasaray camiasına büyük bir leke.

Buna fırsat verilmemesi lazımdı!

Erman Toroğlu'nun da dediği gibi " Şu saatten sonra Galatasaray yönetiminin yaptığı her şey yalandır."

Bu arada saçmalama falan diye konuşma.Zaten sinir oldum olaya ekran başında,ben sakin bir adamım.Olay karşılıklı tartışmaya dönmesin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt