Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

tam olarak konuyu anlamadım ama ev harici kulüp gereken desteği verecekmiş amaç belli galiba böyle şarlatanların diline düşürüyorlar bide o ebeveynler bunun

Gsalatasaray kulübü ile bi alakası yok. olan çocuğa oluyor.

L'ozet var mi

Benim eniştem ali sami yen'de tribün düştüğünde bacağından sakatlanmıştı seneler önce. Hala topallıyor. Mafoldu adam Galatasaray kulübünden maddi destek istiyoruz. Telegol'ü de arayacağım evime gelsin. töbe töbe

Her yerden laf yiyoruz artik, Polat sagolsun.

o alper mi ne demeyin oysa telegole tukururum

aralarında aynen bu diyalog geçti.

Kod:
böyle gs yönetiminin içine ediyorum 

+etmeyelim hocam 

-ediyorum ya

Neden sevinmedi bu kadin? Iste al istedigin egitim..

istediği cukka onun...

çocuğunu kullanarak,

serhat da reyting peşinde..

sonuç olarak herkes çocuğu kullanıyor, yazıklar olsun..

en azından çocuk birşeyler elde etsin eğitimine devam etsin, sağlığına kavuşsun, geri kalan annesini ve serhat denen gargameli emelleri için allaha havale ediyorum

Kameralar zoom yapamiyormus, ucuz olsun diye zoomsuz taktirmislar :D

Saçmalamayın be. Biri der alınsın bir ev koca kulübüz biri der bizimde hatamız var. Arkadaşım bu ülkenin sorunu. Ayı dolu stadlar, gözü dönmüş tipler dolu. Hiç mi maça gitmediniz. Sorun sosyal boyutta kulübe indirgiyorsunuz. Bu ne yahu her başı-kaşı yarılana ev araba mı alınır. Daha ne olsun be 18 yaşına kadar sigorta + eğitim + manevi destek. Dün boktular bugün koktular ne büyüttünüz be.

Galatasaray kulübü bir yardım yapacaksa kendi-yönetimi ile buna karar verir. Birileri istedi diye değil. Çok istiyorsa serhat ve ekibi kanaltürk ile birlikte yardım etsinler. Asıl davayı böyle ebeveynlere açacaksın "çocuk nasıl sömürülür, nasıl insanlar ile alay edilir" diye. Yazıklar olsun la hepinize. Böyle insanlarla aynı ülkede yaşamak bile asıl sorun.

yahuu şurda küçük çocuğa nasıl ulşırız onu bile konuşamıyoruz saçma konuşuyorsunuz adnan polat lan ne alakası var öyle bi zorunluluğumu var adamın tövbe tövbe adam bütün hasta taraftara yardımmı etsin evmi alsın.

Tabiki zorunluluk yok. Ama yine Galatasaray kulübü arada kaynayan oldu. Bunun önüne geçmek için, Galatasaray'ın ismini bu olaylarla bağdaştırmamak için bu aileye her türlü imkanlar sağlanabilirdi. Şimdi Adnan Polat tabiki yapmak zorunda değil, yapmadı. Daha mı iyi oldu? Koskoca Galatasaray kulübünün konuşulduğu olaylara bakar mısınız.

Her zaman derim bu kulübe bir baron lazım.O kişi de Ergun Gürsoy.Afedersiniz ama O olsa o programda ki herkesin ....... beller.

Kaan Gurun , Galatasaray kongre uyesi baglandi,

Tum destegi verecem diyor

Helal olsun

Bence yaziklar olsun ... Böyle firsTci insanlardan nefret ediyorum!!!!

Aile nin derdi de buydu zaten, özel ve gs lisesinde egitim!!!

Simdi bir ev bir de cocugu özel okula götürmek icin araba...hatta özel söför!!

Adnan Polat unutmuştur büyük ihtimalle

hayri reis

cocuk acilistami ne yaralanmis atilan birseyle

zor durumda ameliyat egitim falan derdi var

arda soz vermis birseyler yapmamis

yonetim bisey yapmamis

onlarda bize salliyor

annesi ev istiyor falan

birisi de çıkıp, demirören ailesi derken, inönüde bıçaklanarak ölen kişinin ailesine ne gibi yardımlarda bulundu ki sayın demirören demiyor ya...

çıldırıyorum..

Tabiki zorunluluk yok. Ama yine Galatasaray kulübü arada kaynayan oldu. Bunun önüne geçmek için, Galatasaray'ın ismini bu olaylarla bağdaştırmamak için bu aileye her türlü imkanlar sağlanabilirdi. Şimdi Adnan Polat tabiki yapmak zorunda değil, yapmadı. Daha mı iyi oldu? Koskoca Galatasaray kulübünün konuşulduğu olaylara bakar mısınız.

yahuu amaç belli ev aldırtmak kulübe . herşeyini karşılıyorlar işte ev almak bir ailenin görevidir kulübün değil.

yokmu bi iletisim adresi bu ne oldugu belirsiz kanalin

oha biraz önce twitter da gördüm doğru mu la bu;

Ahmet Cakar az once "Boyle batiya acilan pencerenin icine edeyim" diyerek Galatasaray'a kufur etti.

Beyler, sunlarin mail adresini verebilecek babayigit yokmu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt