Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Bence yaziklar olsun ... Böyle firsTci insanlardan nefret ediyorum!!!!

Aile nin derdi de buydu zaten, özel ve gs lisesinde egitim!!!

Simdi bir ev bir de cocugu özel okula götürmek icin araba...hatta özel söför!!

katılıyorum..

yardım etmek isteyen adam, kendi adını vermeden ve OKULUNUN REKLAMINI YAPMADAN! ben gerekeni yapacağım telefon numarasını aldım, Galatasaray camiası içindenim veya kongre üyesiyim der kapatır telefonu...

bıraksın bu ayakları..

asıl yardım yukarıdakidir..

Ayrıca şunu da söyleyeyim;

Annenin söylediği ev,araba vs. şeyleri savunmuyorum.

Çocuk ile ilgilenilmesini,hiç olmazsa eğitim masraflarının karşılanmasını [yani çocuk için harcama yapılmasını ] diliyorum.

Galatasaray eğer bu çocukla sürekli olarak ilgilenseydi,yanında olduğunu hissettirseydi ;

Bugün bu adamlar konuşamayacaklardı böyle..

"Arda ile hiç görüşemedim,hiç konuşamadım." diyor çocuk.Ahmet Çakar da "Gece kulübü olsa gidersin ama" diyor.

E bu konuda adamların ağzına koz vermek değil midir bu?

Ne diyebiliriz şu anda !?

Galatasaray iyi ki yardım etmemiş çocuğa o zaman.

Oh ne güzel bir kulübümüz var..

Telegol'de şu anda olanlar,Galatasaray camiasına büyük bir leke.

Buna fırsat verilmemesi lazımdı!

Erman Toroğlu'nun da dediği gibi " Şu saatten sonra Galatasaray yönetiminin yaptığı her şey yalandır."

Bu arada saçmalama falan diye konuşma.Zaten sinir oldum olaya ekran başında,ben sakin bir adamım.Olay karşılıklı tartışmaya dönmesin..

Bak arkadaşım. Burası bir spor kulübü. Hayır kurumu değil. Vergi verir, reklam yaratır sporcu yetiştirir vs vs. Ülkeye döviz sokar. O paralarlada bir çok kişi nemalanır, hatta iş verir, aş verir. Ev almak, hatta ve hatta böylesi bir durum yüzünden birilerine yardım etmek zorunda değil. Sen buna "neden yapmıyoruz yaağğ" dersen "Dalaylama ayaklarını bırak üzülüyorsan sen yardım et" derim bende.

Mesele insani boyutsa evet üzüldüm, hoş değil olmamalı. Ayılar yüzünden stadlarda bu olayalr yaşanmamalı bunda hemfikirim. Ama bu ülkede nice aç-yoksul hasat-kötürüm insan var. Ama bunlar gibi ebeveynlere prim vermiceksin. Emsal olurlar. Yazıktır yahu.

yahuu amaç belli ev aldırtmak kulübe . herşeyini karşılıyorlar işte ev almak bir ailenin görevidir kulübün değil.

Zaten Galatasaray'ı eleştirmek ve yermek için yer arıyorlar. Siz bu imkanı nasıl sağlarsınız? Resmen malzeme verilmiş. Telegol bunu geri çevirir mi? Çevirmez tabiki.

Galatasaray'ın adının lekelenmesi bir ev, araba veya birkaç milyar ile karşılaştırılabilir mi? Lütfen.

Şişeyi Arda atmış beyler.

Ya birakin ya. Kadinin ne istedigi cok acik. Hayatini oglunun bu üzücü olayini kullanarak kurtarmak istiyor. Al sana özel kolej, ama sevinmiyor. Al sana 1 Milyon Euro desinler soyunurdu canli yayinda. Bu kadinin ne istedigi cok cok acik. Bana kimse verse ne olacakti ya filan demesin. Ne demek ya? Besiktas stadinda adam öldürüldü adam. Nerdeydiniz? Ailesine ne yardim yapildi? Böyle canli yayin yaptiniz mi?

07.02.2011 17:14

Taraftarlarımıza Geçmiş Olsun

Dün akşam oynanan Galatasaray-Eskişehirspor karşılaşması esnasında, Eskişehirspor taraftarlarınının alındığı misafir tribünlerinden aşağıya atılan cisimlerle yaralanan taraftarlarımız Batuhan Sağır ve Alp Aşar'ın sağlık durumları iyiye gidiyor. Bugün Galatasaray Spor Kulübü adına Stat A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Kerem Cankur tarafından hastanede ziyaret edilen Batuhan Sağır'ın sağlık durumu iyi. Profesyonel Futbol Takım Kaptanımız Arda Turan'ın da yakından ilgilendiği ve konuştuğu Sağır'ın tüm hastane süreci ve işlemleri Galatasaray Spor Kulübü tarafından yakından takip ediliyor. Yaralanan bir diğer taraftarımız olan ve kafasına 5 dikiş atılan Alp Aşar ise evinde istirahat ediyor.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat da bugün akşam saatlerinde Batuhan Sağır'ı yatmakta olduğu Okmeydanı Hastanesi'nde ziyaret ederek kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bu müessif olayı şiddetle kınarken, yaralanan taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi tekrarlıyor ve acil şifalar diliyoruz.

Taraftarlarımıza Geçmiş Olsun - 07.02.2011 17:14 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

Bak arkadaşım. Burası bir spor kulübü. Hayır kurumu değil. Vergi verir, reklam yaratır sporcu yetiştirir vs vs. Ülkeye döviz sokar. O paralarlada bir çok kişi nemalanır, hatta iş verir, aş verir. Ev almak, hatta ve hatta böylesi bir durum yüzünden birilerine yardım etmek zorunda değil. Sen buna "neden yapmıyoruz yaağğ" dersen "Dalaylama ayaklarını bırak üzülüyorsan sen yardım et" derim bende.

Mesele insani boyutsa evet üzüldüm, hoş değil olmamalı. Ayılar yüzünden stadlarda bu olayalr yaşanmamalı bunda hemfikirim. Ama bu ülkede nice aç-yoksul hasat-kötürüm insan var. Ama bunlar gibi ebeveynlere prim vermiceksin. Emsal olurlar. Yazıktır yahu.

Bende sana tüm samimiyetimle söylüyorum ki,eğer bir okulum falan olsaydı emin ol yardım ederdim.

Halimiz vaktimiz yerinde çok şükür,hatta 10dk önce babam ile konuştuk,"Acaba yardım mı etsek" gibilerinden..

İnsafsız olmayın diyorum..O kadar..

Zaten Galatasaray'ı eleştirmek ve yermek için yer arıyorlar. Siz bu imkanı nasıl sağlarsınız? Resmen malzeme verilmiş. Telegol bunu geri çevirir mi? Çevirmez tabiki.

Galatasaray'ın adının lekelenmesi bir ev, araba veya birkaç milyar ile karşılaştırılabilir mi? Lütfen.

hiçde adı lekelenmedi ahmet çakar ın reyting için dövünmesine inanlara göre lekelendi. çocuğu kullanacaklar ev alacaksın birde yahuu bir sürü masraflarını karşılıyorlar ev araba bunlar ne demek.

sahipsiz olmak kotu sey

polat hadi bak kufur ettirme

07.02.2011 17:14

Taraftarlarımıza Geçmiş Olsun

Dün akşam oynanan Galatasaray-Eskişehirspor karşılaşması esnasında, Eskişehirspor taraftarlarınının alındığı misafir tribünlerinden aşağıya atılan cisimlerle yaralanan taraftarlarımız Batuhan Sağır ve Alp Aşar'ın sağlık durumları iyiye gidiyor. Bugün Galatasaray Spor Kulübü adına Stat A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Kerem Cankur tarafından hastanede ziyaret edilen Batuhan Sağır'ın sağlık durumu iyi. Profesyonel Futbol Takım Kaptanımız Arda Turan'ın da yakından ilgilendiği ve konuştuğu Sağır'ın tüm hastane süreci ve işlemleri Galatasaray Spor Kulübü tarafından yakından takip ediliyor. Yaralanan bir diğer taraftarımız olan ve kafasına 5 dikiş atılan Alp Aşar ise evinde istirahat ediyor.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat da bugün akşam saatlerinde Batuhan Sağır'ı yatmakta olduğu Okmeydanı Hastanesi'nde ziyaret ederek kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bu müessif olayı şiddetle kınarken, yaralanan taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi tekrarlıyor ve acil şifalar diliyoruz.

Taraftarlarımıza Geçmiş Olsun - 07.02.2011 17:14 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

Koca kulüp başkanı, koca iş adamı gitmiş ziyaret etmiş gönlünü almış. Daha ne olsun be.

Bu arada alsın-versin diyenlere: Devlette her fakire ev-özel okul versin. Nice insan var. Böyle birşey olur mu yahu ?

Bende sana tüm samimiyetimle söylüyorum ki,eğer bir okulum falan olsaydı emin ol yardım ederdim.

Halimiz vaktimiz yerinde çok şükür,hatta 10dk önce babam ile konuştuk,"Acaba yardım mı etsek" gibilerinden..

Hocam çok paran varsa ben sana daha muhtaç 1-2 aile bulayım yardım et. Bırak bu sağ duyu ayaklarını.

hiçmi etrafında fakir muhtaç akraban felan yok ?

Imza Reis....kulübe yolla, netten aciklama yapsinlar...

Hatta cakar'a tazminat davasi acilsin!!!

Param olsa yemin ediyorum acardim!!

Şemsettin Sami İlköğretim Okulu’ndan Batuhan’a Eğitim ve Rehberlik Desteği - 16.02.2011 17:04 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

Şemsettin Sami İlköğretim Okulu’ndan Batuhan’a Eğitim ve Rehberlik Desteği

Spor Toto Süper Lig 20. haftasında oynanan Galatasaray-Eskişehirspor karşılaşması esnasında, Eskişehirspor taraftarlarının alındığı misafir tribünlerinden aşağıya atılan cisimlerle yaralanan taraftarımız Batuhan Sağır’a Galatasaray Spor Kulübü Kurumsal İletişim Direktörlüğü tarafından bir ziyarette bulunuldu.

Galatasaray Spor Kulübü Kurumsal İletişim Direktörlüğü, 6 Şubat 2011 tarihinde oynanan Galatasaray-Eskişehirspor maçında, başından yaralanarak eğitimini aksatan Batuhan Sağır’ın evde öğrenimine devam edebilmesi için Şemsettin Sami İlköğretim Okulu ile işbirliğine gitti ve Batuhan Sağır’ın derslerinden geri kalmaması için iyileşene kadar evde eğitim ve rehberlik desteği alması sağlandı.

Türk Edebiyat Tarihinin önemli ismi ve Galatasaray Spor Kulübü Kurucusu Ali Sami Yen’in babası olan Şemsettin Sami’nin ismi birçok yerde ölümsüzleştirilerek yaşatılmaktadır. Bunlardan biri de Zeytinburnu’ndaki Şemsettin Sami İlköğretim Okuludur.

Şemsettin Sami

Galatasaray Spor Kulübü'nün kurucusu Ali Sami Yen'in babası olan Şemsettin Sami; 1850'de Güney Arnavutluk'ta Berat'a yakın Fraşer kasabasında doğdu. Tımar sahibi Fraşerî ailesinden Halit Bey'in beş oğlundan ikincisidir. Diğer iki oğul, Naim ve Abdül, Arnavutluk tarihinde önemli roller oynamışlardır. Bu kardeşler Arnavutluk Ulusal düşüncesinin babası sayılırlar ve Arnavutluk Başkenti Tiran’ın ana meydanlarından birinde üç kardeşin anıtı bulunur. Şemsettin Sami Ortaçağ Kıpçakçası hakkındaki eserini bitiremeden 18 Haziran 1904'te Erenköy'deki evinde yaşamını yitirdi.

Arnavut asıllı Türk yazarı olan Şemsettin Sami ansiklopedist ve sözlükçüdür. Türk harfleriyle yazılan ilk Türkçe roman olan Taaşşuk-ı Talat ve Fitnat'ın (1872), ilk Türkçe ansiklopedi olan Kamus-ül Alam'ın (1889-1898) ve modern anlamdaki ilk geniş kapsamlı Türkçe sözlük olan Kamus-ı Türkî'nin (1901) yazarıdır. Ayrıca Kamus-ı Fransevî adlı Fransızca ve Kamus-ı Arabî adlı Arapça sözlükleri kaleme almıştır ve Daniel Defoe'dan Robenson Kruzo ve Victor Hugo'dan Sefiller romanlarını Türkçe'ye çevirmiştir.

B_4665dc4d4e3aee292fd8486e5a318bbf.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt