Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Arkadaşlar!

Bir hukukçu olarak yaşanan olayı daha önceden yaşadığım tecrübelerimle özetlemek istiyorum.

Çok yüksek bir ihtimal ile olay şudur;

Bu çocuğun ailesine akıl veren insanlar burada hukuki sorumluluğun Galatasaray kulübüne ait olduğu davalık olmaları halinde çok yüksek miktarlarda tazminat alabilecklerini söylemişlerdir. Onlar da buna dayanarak Galatasaray kulübüne, gelin davalık olmadan anlaşalım, bize şu kadar miktar parayı verin hem televizyonlara çıkmazsınız hem de davalık olmadan anlaşırız demişlerdir.

Kulüp de istediği parayı fazla bulmuştur -ki kadın zaten söylüyor talepte bulunduk ama rededildi diye, sadece çarpıtıyor ne istediği konusunda- ve kabul etmemiştir.

Okul, sağlık ve sair giderlerin tamamının kulüp tarafından karşılanılacağına adım kadar eminim onlar bunların dışında ekstradan bir para talep ediyorlar.

Davalık olduğumuzda elbette bir tazminat ödemek durumunda kalırız ama ailenin bilmediği konu çocuğun bütün hayatı boyunca yaşamını bir destek olmadan idame edemeyecek derecede sakatlanmış olması lazım ki çok yüksek miktarlar oluşsun, onun dışında çocuğun yaşadığı travma nedeniyle cüzi bir miktar manevi tazminat, eğitim hayatındaki kayıptan dolayı bir miktar tazminat ve sağlık giderlerinden oluşan bir miktar tazminat ödemek durumunda kalırız.

Benim şahsi görüşüm birileri aileyi dolduruşa getirip çok yüksek miktarlarda tazminat alabileceklerine inandırmış, aile de olayın medyatikliğinden yararlanarak uyanıklık yaparak kulübü sıkıştırmaya çalışıyor.

Tüm bunların dışında bu kulüpte geçtiğimiz haftalarda 10 tane adam programa katılıp zart zurt konuşuyordu, Ahmet Çakar haysiyetsizi içine edeyim diyor bir allahın kulu çıkıp sen ne diyosun lan diyemiyor bu mudur Galatasaraylılık bu adamın terbiyesizliğine neden ses çıkartmıyor kimse!

Hocam çok paran varsa ben sana daha muhtaç 1-2 aile bulayım yardım et. Bırak bu sağ duyu ayaklarını.

Benim yaşantımı bilmeden yorum yapıyorsun.Belki ben zaten bunları yapıyorum!?

Bu konuda sadece çocuğun menfaati doğrultusunda yorum yapmaya çalışıyorum.Ben gerçekten sağ duyu sahibi bir insanım.

"Banane,ölsün." diyen adamlara da sinirleniyorum,kusura bakma..

Ziya nediyor..Aziz lütfen yardım et diyor..Asıl facia orda..

hiçde adı lekelenmedi ahmet çakar ın reyting için dövünmesine inanlara göre lekelendi. çocuğu kullanacaklar ev alacaksın birde yahuu bir sürü masraflarını karşılıyorlar ev araba bunlar ne demek.

Tabiki karşılayacaksınız. Size emniyet talimat vermiş, oraya ağ çekin demiş ve örmemişsiniz. Çocuk ölümden dönmüş, suçlu Galatasaray kulübüdür. Ya neler konuşuyoruz biz. Hala ev ve araba vs. diyorsunuz. Galatasaray'ın böyle bir konu ile bağdaştırılması ve konuşulması normal bir durum mu? Bu imkan neden veriliyor.

eğer ahmet çakarın içi parçalandıysa, eğer samimiyse, telegoldan bir haftada aldığı 100 200 bin tl nin yüzde 10 unu yardım için kullansın

Beyler mazoşist misiniz? Kapatın yahu...

yazık ulan size.....Galatasaray olmasa hayat olur mu? siz ne konuşurdunuz ekmeğnizi nerden alırdınız yazıklar olsun size

yazık ulan size.....Galatasaray olmasa hayat olur mu? siz ne konuşurdunuz ekmeğnizi nerden alırdınız yazıklar olsun size

Bu adamların işi konuşmak.

Galatasaray'ın adam gibi bir yönetimi olsaydı,bu konuşmalara fırsat vermezdi.[İyi anlamda yaptıkları şeylerle]

Arkadaslar benim Kanaltürk linki hep takiliyor ya. Calisan bir link yollarmisiniz bir zahmet. Yasal sonucta

Yalnız o kadar sövüp şimdi de Adnan Polat'ın klibini yayınlamaları harbiden abesle iştigal. :o

Benim yaşantımı bilmeden yorum yapıyorsun.Belki ben zaten bunları yapıyorum!?

Bu konuda sadece çocuğun menfaati doğrultusunda yorum yapmaya çalışıyorum.Ben gerçekten sağ duyu sahibi bir insanım.

"Banane,ölsün." diyen adamlara da sinirleniyorum,kusura bakma..

Onu diyende ayrı bir hayvandır. Burda konuyu sen çarpıtıyorsun. Sanıyorsunki Galatasaray kulübü hiçbir iletişimde-etkileşimde buşunmamış vs.

Bak Ökkeş hocam açıklamış. Yaşını bilmiyorum ama şundan eminim gerçek hayattan bihabersin bunu gördüm sende. Her ağlayana ev-araba alırsan bunun ucu bucağı olmaz. Kaldıki Devlet yardım etmeli bu sosyal bir olay. Kulübün yardım edip etmemesi kendi insiyatifinde. Dava açarsada alır ağzının payını. Bu çocuk kötürüm olmamış ki ?

Bak güzel kardeşim para kazanmak zor zanaat. Ailenin durumu iyi sanırım bu stresi belki yaşamıyacaksın şükür bende yaşamıyorum ama yakındır yaşamamki yaşım ilerliyor. İş hayatı vs biraz daha dalarsan daha iyi anlarsın ne demek istediğimi. Ev almak araba almak kolay iş değil. Birinin kafasına taş-şise geldi diye maddi yardım yapılmaz. Nice insanlar var bırak yardımı hastaneye gidemiyor, 2 somun ekmeğe muhtaç. Git onlara üzül. Bunada üzülelim ama bu şekilde prim yapmalarına izin vermeden. Koca başkan gitmiş taziyesini iletmiş daha ne yapacak. Haa okul vs bunada tamam. Para ne yahu ? Kaç kişi özel okula gidebiliyor bu devirde buna şükretceğine yazık ya. Tanıdığım nice insan var devlet okullarının en iyisini bulmak için 4-5 yaşındaki çocuğuna şimdiden okul araştıurıyorlar hangi "devlet" okulu daha iyi diye.

Renkdaşlar ayrı bir konu açalım..OLay Büyüyor uA'da tepkili..

@srfydn

kulup batu’ya ozel ogretmenler tahsis etmis, aileye saglik sigortasi yapmis. kadin da para talep etmis. kabul olmaynca dava acmis

Buda Şeref Aydının twitterından
...

bu adamları tff'ye sikayet etmek lazım.. 2 gun once cıkardıkları yasayı uygulayabiliyorlar mı bakalım bi.. bn aradım ama mail atıcak yer bulamadım...

Sevgili inan kirac, iki gün önce polat'a salliyorxun telegolde

Bugün camiana küfür ediyorlar ayni programda, hani neredesin ?!

Benim anlamadığım madem hocaları falan biz ayarladık..Bir Allahın kulu bağlanıp neden ağzının payını vermiyor..Sessiz kalırsak suçllu ilan ederler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt