Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Inan Kirac konusup ne yapacak? Inan Kirac kongrede konustu

Onu diyende ayrı bir hayvandır. Burda konuyu sen çarpıtıyorsun. Sanıyorsunki Galatasaray kulübü hiçbir iletişimde-etkileşimde buşunmamış vs.

Bak Ökkeş hocam açıklamış. Yaşını bilmiyorum ama şundan eminim gerçek hayattan bihabersin bunu gördüm sende. Her ağlayana ev-araba alırsan bunun ucu bucağı olmaz. Kaldıki Devlet yardım etmeli bu sosyal bir olay. Kulübün yardım edip etmemesi kendi insiyatifinde. Dava açarsada alır ağzının payını. Bu çocuk kötürüm olmamış ki ?

Bak güzel kardeşim para kazanmak zor zanaat. Ailenin durumu iyi sanırım bu stresi belki yaşamıyacaksın şükür bende yaşamıyorum ama yakındır yaşamamki yaşım ilerliyor. İş hayatı vs biraz daha dalarsan daha iyi anlarsın ne demek istediğimi. Ev almak araba almak kolay iş değil. Birinin kafasına taş-şise geldi diye maddi yardım yapılmaz. Nice insanlar var bırak yardımı hastaneye gidemiyor, 2 somun ekmeğe muhtaç. Git onlara üzül. Bunada üzülelim ama bu şekilde prim yapmalarına izin vermeden. Koca başkan gitmiş taziyesini iletmiş daha ne yapacak. Haa okul vs bunada tamam. Para ne yahu ? Kaç kişi özel okula gidebiliyor bu devirde buna şükretceğine yazık ya. Tanıdığım nice insan var devlet okullarının en iyisini bulmak için 4-5 yaşındaki çocuğuna şimdiden okul araştıurıyorlar hangi "devlet" okulu daha iyi diye.

Yukarıda bahsettiğiniz olayların hepsinin farkında bir yaştayım,onu söyleyeyim bir kere.

Ev-araba olayının kesinlikle arkasında olmadığımı söylemiştim.

Ben kesinlikle çocuğun eğitim masraflarının karşılanmasının ve belli aralıklarla her hangi bir futbolcumuzun kardeşimizi ziyaretinin iyi olacağı düşüncesindeyim.Bu kulüp için ufak bir hamle ama çocuk ve medya için büyük bir olaydır.

Gönül tabii ki ister ki kimse yoksulluk yaşamasın,fakat bu tüm dünyanın bir gerçeği.

Somut bir örnek var.Bu adamlar bunu konuşacaklar tabi,işleri bu çünkü.Bu adamları konuşturmamak adına Galatasaray yönetiminin bir şeyler yapması gerektiğini savundum baştan beri.

Bu arada ithamlarını da üstüme almadım.

Galatasaray kulubu resmi aciklama yapmis twitterda ? Ahmet Cakar bunlarida oku

Yukarıda bahsettiğiniz olayların hepsinin farkında bir yaştayım,onu söyleyeyim bir kere.

Ev-araba olayının kesinlikle arkasında olmadığımı söylemiştim.

Ben kesinlikle çocuğun eğitim masraflarının karşılanmasının ve belli aralıklarla her hangi bir futbolcumuzun kardeşimizi ziyaretinin iyi olacağı düşüncesindeyim.Bu kulüp için ufak bir hamle ama çocuk ve medya için büyük bir olaydır.

Gönül tabii ki ister ki kimse yoksulluk yaşamasın,fakat bu tüm dünyanın bir gerçeği.

Somut bir örnek var.Bu adamlar bunu konuşacaklar tabi,işleri bu çünkü.Bu adamları konuşturmamak adına Galatasaray yönetiminin bir şeyler yapması gerektiğini savundum baştan beri.

Bu arada ithamlarını da üstüme almadım.

Almanı tavsiye ederim. Ev-araba desteklemesende dolaylı olarak yapıyorsun, kınıyorum seni.

Ooo beyler muthis yonetim geliyor;

unal aysal baskan 2. baskan ali durust

yardimci baskan adnan ozturk

abdurrahim albayrak ve murat canaydin yonetimde

Yeter artık şu ahmet denen yaratığa biri telefonla bağlanıp haddini bildirsin

şimdide kongreyi kurcalıyorlar.

Ünal'ın listesinde Abdürrahim Albayrak varmış.Biz Adnan Polat'ı isteyince size Abdürrahim yaraşır diyen arkadaş aramızda mı ? Onunla mı dalga geçeyim.:)

ArRKADAŞLAR!

Boşuna yoruyorsunuz güzel kafanızı! Bu tür hadiselerde mağdur olan açısından uygulanan klasik bir taktiktir bu Avukatlar tarafından.

Olayı dava ile iki üç yıl uğraşmadan kısa yoldan halletmenin yoludur bu, eğer rakamlarda uzlaşılırsa en doğrusu da zaten tarafların davalık olmadan halledilmesidir.

Bakın bu olayla ilgili olarak kulüp ile aile arasındaki diyalog nedir bilmiyorum ama istedikleri paranın minimum 350-400 bin TL arasında olduğunu tahmin ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt