Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

RTÜK'e girin, sitesinden şikayet formunu doldurun beyler. Yalan haber yapıyorlar, sürekli provoke edici haberler ve yalanlar söylüyorlar. En azından ceza yesinler. Galatasaray camiası olarak bunu kampanya haline getirelim. 5 dakikanızı almaz;

İLGİLİ LİNK

RTÜK'e girin, sitesinden şikayet formunu doldurun beyler. Yalan haber yapıyorlar, sürekli provoke edici haberler ve yalanlar söylüyorlar. En azından ceza yesinler. Galatasaray camiası olarak bunu kampanya haline getirelim. 5 dakikanızı almaz;

İLGİLİ LİNK

Görüş ve öneri kaydınız başarıyla alınmıştır. Teşekkür ederiz.

Bende sikayetimi yaptim. Programin derhal yayindan kaldirilmasini istedim, holiganizmi tetiklediklerini söyledim ve yeni cikarilan siddet yasasina aykiri yayin yaptiklarini söyledim. Ülkemize basariyla hizmet etmis bir kulübe canli yayinda acikca küfür edildigini ve cok agir cezalarin verilmesi gerektigini söyledim. Herkes bombardimana tutsun RTÜK´ü. El birligiyle yayindan kaldiralim su serefsiz programi

Sayfalar oncesinde yazilmis konuyla alakasiz bir seyi bulup cevaplamak ne kadar sacma bir hareket.

İLGİLİ LİNK

Katılıyorum hatta bulursanız tffnin mailini ona da yollamak lazım şikayet..

Fenerli olmasına rağmen en çok Ziya abiyi seviyorum..

Diğerleri belli bir kuruma hizmet eden paralı çakallar..

Galatasaraylı takımına sahip çık!!!!!!!!!

Burda öfleyip pöfleme sadece,ilgili yerlere şikayetini bildir

İLGİLİ LİNK

Bende bildirdim.Beyler lütfen 2 dakika ayırıp takımımızın haklarını arayalım.

uA falanda konu açmış..Örgütlenmişler..Baya gönderen var..Bende gönderdim..

Bir uyarı yayınlasınlarda zaferimizi görelim..Yönetimden iş yok biz bari sahip çıkalım..

ortada bir gercek varki serhat ulueren cok iyi biliyor Galatasaray i savunacak yönetim yok bu yüzden rahat rahat böyle Galatasaray yerden yere vuruyorlar bu kadar olmaz onda sonra deniliyorki tribünlerde neden siddet var iste bu yüzden bir de oraya Galatasaray sözde temsil eden gökmen denilen adam ekmegini yedigi gökmeni gökmen yapan GS yi yerden yere vuruyor birileri cikip bunlara dur demesi lazim.

tuhaftir bilicanin olayi bir iki kelime ile kapandi hic elestirme yok arda ya geldimi hic durmadan elestiriliyor eee atalarimiz nedemis meyva veren agac taslanir demis artik bu kadar olmaz

bende yazdım şikayeti.yazmayan fb li olsun demicem onlardan bile okadar nefret etmiyorum....

Kelaynak Serhat Ulueren i ve Ercan Saatciyi kaçırıp bi dağ evinde günlerce işkence yapmak istiyorum . Kafayı yedim galiba ?? :D

Fb nin beraberliğini hakeme bağlayarak 1 saat hakemi tartıştılar. Haftalardır bizim hakemlerle kaybettimiz puanları 5 dk bile konuşmadılar. Guti gece klubüne giderken kameralara saldırıyo program biterken gösteriyolar. Arda boyle bişey yapsa 2 saat oturur konuşurlar. GS sahipsiz kalmış bi küfür etmedikleri kalmıştı en sonunda Ahmet Çakar şerefsizi onuda yaptı.

haftaya pazar bir organizasyon yapıp 100 kişi toplanalım.fazla olursad olur.ben seve seve gelirim

uA falanda konu açmış..Örgütlenmişler..Baya gönderen var..Bende gönderdim..

Bir uyarı yayınlasınlarda zaferimizi görelim..Yönetimden iş yok biz bari sahip çıkalım..

bizimde konu acmamiz lazim,böyle hic kimsenin haberi olmaz.

Yüklenin renkdaşlar..Bu akşam son kale var belki orda Rtük'ün uyarısı geçer..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt