Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Ben kapattım izlemiyorum.Zamanımı onların saçma konuşmalarına,duygu sömürülerine harcayamam.Yeni yönetim geldiğinde bu söylediklerini nasıl yalayıp yutacaklar göreceksiniz.

Allah belanı versın telegol nasıl bır ınsan bunlkar ya

Galatasaray dan baska takım yokmu...

Ahmet halla sallıyor..Özgörkey ise yayında..Yemişim seni başkanlığını hala neden tepki koymuyorsun..Özgörkey birşey diyecekmi merak ediyorum..

Özgörkey orda lafı soksa eminim oy sayısı artacak.Hala dinliyor.

Benim anlayamadığım, hem bu programlar protesto ediliyor hem de hala izleniyor. Yaptırım gücü olmayan bir taraftar kitlesine neden sahip olamadığımız belli...

cakar gs'lyimis...

senin gibi gs'li olmaz olsun !!!!!!

Ahmet halla sallıyor..Özgörkey ise yayında..Yemişim seni başkanlığını hala neden tepki koymuyorsun..Özgörkey birşey diyecekmi merak ediyorum..

Özgörkey orda lafı soksa eminim oy sayısı artacak.Hala dinliyor.

polat'a laf atiyor ama ondan daha beter

ulan ahmet hoca sen varsın ya yahu dün bize ne hakaretler ettin ulan bide bjkye hakeret edinde görek veya fenere yahu almışınız Galatasaray.

şöyle böyle

ulan galatasaray sizin bacınızı mı kaçırdı.yazık be...

Ben bu programı izlemeyi çok önceleri bıraktım.Seviyesizliklerine dayanamıyor insan.Bundan daha fazla dibe vuramayız herhalde arkadaşlar.Etrafta Galatasaray düşmanı çok.Gün onların günü.Ama son çırpınışları bunlar.Önümüzdeki sene herşey çok daha farklı olacak.

Gönüllü hocaları falan bizim ayarladığımızı neden söylemiyor..

Yönetim ev almak zorundamış gibi yorum yapıyor...

galatasatay bunların bacısını mı taciz etti bu kadar düşmanlık besliyorsunuz ki?

valla dun ettigi laflara kadar ben de izlerdim ama dunden itibaren bıraktım.. gerek yok kasmaya bu saatte kendimi.. ztn sabah sınaw war bi de cakar cakmaz ahmet cakarın sozleriyle sinir olamam.. en cok gıcık oldugum da suan GS'nin muallakta oldugunu bildikleri icin kimsenin cıkıp atar yapmıcak olmasını bilmeleri..

kıvır ahmet kıvır...ağlıyo şerefsiz başıma bir iş gelmesin diye...

Arda'nın uzerıne neler dıyor kendısıne bıraz tepkı geldımı sesı kactı aglıyacak nerdeyse ekran delıkanlısısınız sız cakar ve erman

Benim anlayamadığım, hem bu programlar protesto ediliyor hem de hala izleniyor. Yaptırım gücü olmayan bir taraftar kitlesine neden sahip olamadığımız belli...

Bu programlara itibar ettikçe, bu tarz programlara tepki göstermenin bir anlamı zaten yok. Zira bu tarz programlara yaşama nedeni verilmiş oluyor. Adamlar için önemli olan sevilmek vs değil. Küfür'de yeseler, nefret'te edilseler izlenmek. Galatasaray taraftarı şu programı 2 - 3 ay protesto edip izlenmemesini sağlasa amacına ulaşacak ama herkes adamlara sektirebilmek için programın başından ayrılmıyor böylece ekmelerine yağ sürüyor. Hal böyleyken de boşuna konuşulup duruluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt