Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

ıııı ıııı ıı ııııı ıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı bumu konuşma?

sana da yazıklar olsun cemal özgörkey... ııııı ııııı ıııııııı... dedin baska bisey diyemedin ya sana da yazıklar olsun...

Galatasaray başkanlığına adayım diye cıkan adam ercan şerefsizine bile yalakalık yapıyo ya hey Allahım ne günlere kaldık. Çektir git yaaa....

Özgörkey..Ay kusura bakmayın ama biraz çakara kırıldım..

Kardeşim şunu diyemiyormusun..Dün yapılanları öğrendikten sonra daha fazla konuşmayacam de telefonu kapa..

Adnan Polat bunları kaale alıp programa bağlanmıyordu.Ama bizim başkan adayları tam telegolcü.

birak kulüp baskanligini...bu adam sinif baskani bile olamaz iiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiii

Açayım diyorum ama 1 reyting bile vermek istemiyorum. vicdan azabı çekerim.

utanmadan yine baglandi bu gülay

insanlarda utanma, arlanma diye bir sey kalmamis

Cocugunun sagligi üzerinden kendine maddi cikar saglamaya calisan aileye de ayrica yaziklar olsun.. ne bicim insanlar aklim almiyor!

Taraftar olarak inandırıcılığınız yok denecek kadar az. Protesto etmiyor ve bu programı destekliyorsanız başka tabi. Ben açıkçası programın formatına saygı duyuyorum. Sunum politikaları bu olabilir. (Hakaret olmamak kaydıyla). Ancak bu programı protesto edip izleyenlere saygı duyamıyorum malesef.

Ayrıca sitede neredeyse en çok yorum yapılan program. Programı hazırlayan ekibi tebrik ediyorum. Kendilerini izlememekle beraber bu kadar ilgi gören bir program yapabilmelerinden ötürü protestoyu hakketmediklerine inanıyorum.

telegol ve tayfasina gelsin..

ddgl5w.jpg

not: lutfen editlemeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt