Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

ne zaman geliyorlar bunlar ya , havaalanında ne kadar kişi var acaba

Ardanin Menajeri Avrupanin hangi sehrinde yakalanmis.

AZ SONRA.

MUAHAHAHAHA. Böyle haberi bekliyordum acikcasi. Neden gelmiyor diye sasirmistim.

kanaltürk'ü aradim, Galatasaray Kongre üyesiyim diye, dediler Devrim Bey bakiyor Spor Programlarina, numarasini verelim. Verdiler devrim de acmiyor telefonu, programi izlemeye devam edin, her an baglanabilirim :D

Galatasaray kulübü durumu güzelce açıklamış . Madem Tarafsız program yapıyorsunuz , Açıklama metnini de okusanız ya herkes kim suçlu , kim suçsuz anlasın... Yemişim Galatasaray kulübünü dersen , 25 milyon taraftar sana bikini yedirir ona göre . Gerçi sen önce sözünde dur o bikiniyi giy , sonra bişeyler yersin...

kanaltürk'ü aradim, Galatasaray Kongre üyesiyim diye, dediler Devrim Bey bakiyor Spor Programlarina, numarasini verelim. Verdiler devrim de acmiyor telefonu, programi izlemeye devam edin, her an baglanabilirim :D

Yemin et.

Cok komik olur . :D

muahahah daha yeni acti devrim zengi telefonu, dedim baglanmak istiyorum, su an baglayamiyoruz, siz bize söyleyin biz iletiriz dedi :D korkak kedi seni...

muahahah daha yeni acti devrim zengi telefonu, dedim baglanmak istiyorum, su an baglayamiyoruz, siz bize söyleyin biz iletiriz dedi :D korkak kedi seni...
İlet sende gündem yaratacak birşeyler, asılsız sallaki bağlasınlar :)

stancu transferinden komisyon alanları biliyorum de faln :p

Bu salak Ercan ne sacmaliyor yahu. Selcuk'un Türk futbolu icin ne önemi varmis ?? :o

Ben Mersin İdman Yurdu yöneticisiyim de , Becali de onlar yer....

sizce ne dersem baglarlar? gerci simdi de hep mesgul, artik her programda orayi ararim, istediginiz serefsizlikse biz de alasiniz yapariz

Serdal Adali Vol.2 :)

Survivar dan dönünce Nihat Doğan'ı da Son kale de yorumcu olarak görmek istiyoruz. Spor Programından çok her şeye benziyor zaten ....

sizce ne dersem baglarlar? gerci simdi de hep mesgul, artik her programda orayi ararim, istediginiz serefsizlikse biz de alasiniz yapariz

Serdal Adali Vol.2 :)

Yavas yavas,hepsine koy.

Hepsi hak ediyor.

Küfür edersen pat diye kapatirlar telefonu ve Galatasarayimizin prestiji biraz daha düser.

Üye degilim de önce.Hepiniz serefsissiniz de.

santral'deki adamla konustum daha yeni :D:D

Atleticodan sonra Real Madridde devreye girmis.

Ahmet Cakar serefsizi konusmaya basladi yine. Reale saygisizlikmis bu söylentiler.

Arda istekli oynasa Di Maria yi ezer la.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt