Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

O kadar mi daldilar birbirlerine? :D

Frank Rijkaard gibi oldu.

Spiker: Ahmet hocanın bi sorusu olucak.

FR: İşim Var :D

Bülent Uygun'u her ne kadar sevmesem de, bugün yaptığı çıkış takdire şayandı.

Programi bitirmek bize kaldi : İyi Geceler Türkiye, her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsan...

Aziz devreye girdi kesin

halaa bulenti ovuyorsunuz aklim almiyor.

yav madem kendine guveniyorsun niye koruma pozisyonuna geciyorsun. eger biri cikip koruyacaksa bu td degil futbolcu olur yada yonetici.

Haftaya Azcık Dayılanırlar dozu aşmayacak şekilde olay kapanır demedi demeyin :D :asd:

Anlaşıldı ki Galatasaray yönetimini üstüste toplasan bir Bülent Uygun etmiyormuş.

halaa bulenti ovuyorsunuz aklim almiyor.

yav madem kendine guveniyorsun niye koruma pozisyonuna geciyorsun. eger biri cikip koruyacaksa bu td degil futbolcu olur yada yonetici.

Bulent'i ovmuyoruz. Olay su, bu adamlar ondan rahatsizim bundan midem bulandi diye diye fenerlisi ya da biz ,farketmiyor ,kafalarina gore gundem olusturuyorlar. Bunu biz taraftarlar konusabiliriz ama medya gucu olan kisilerin bunlari kitlelere empoze etmeleri sacma sapan bir durum olusturuyor. Insanlar bunlari duya duya "ya hakikaten oyle" diyorlar. Bu dogru bir sey degil. Bu yuzden buna karsi "siz ne ayaksiniz" diyen herkes ovgu aliyor ,almali da. Cunku bu kisiler bugun fener maci icin yapip yarin bize de yapiyorlar biliyosunuz.

ben isterdim sunu bulent uygun degl bizim yonetiminde biri cikip yapsin ama nafile bulent uygun denilen adam yapti ne yazikki

Noldu bugün,biriniz özet geçebilir mi ?

Ahmet tam bulente ayari cekecekti, reha yayini kesti :D ne guldum yaa..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt