Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Bülent Uygun'u hiç sevmem ama bu konuda yerden göğe kadar haklı.Bu adamların işi yaygara koparmak.Geçen haftalarda 10 yaşındaki çocuğu kullanarak nasıl duygu sömürüsü yaptıklarını hatırlayın.Bence "Telegol" ve "Son Kale" programları bitmeli.

yeni seyrettim... harbi komikmiş...

yanarım yanarım da... bu cibilliyetsiz adamlar yüzünden... bunların yaptıgı haberler yüzünden kendi tuttugumuz takımın yöneticisinden, futbolcusuna, baskanından, taraftarına, herkese yapmadıgımız elestiri, demedigimiz laf kalmadı... adamlar degirmen gibi ögüttü resmen...

darısı telegolünde başına

Bu Reha'dan muhtar bile olmaz :)

cok iyi olmus,beter olsunlar....seviyesizlik iyice dibe vurmustu.

Eski Fener kurusu bülent uygun bile yetti adamlara, bizden biri olsa kameramanına kadar çullanırlardı. Aziz ne korku salmış bunlara yahu.

Son kale bitti darısı telegole sizde artık izlemeyin şunları beyler.

Gokmen Ozdenak'i cok sevmem Galatasaray hakkinda dogru bir laf etmisti.

Onun zamaninda abileri dermis takimin, bu takimda sampiyon olmak istiyorsaniz hakemlerle, basinla, tesvik primi almis rakip takimlarla bas etmek zorundasiniz diye.

Iyi dayandilar.

Bu kadar birbirini isirmayan köpek birarada nasil durabildi ben sasiyorum.

Sonunda Bülent Uygun kemigi ortaya atti bunlarda birbirine girdi.

Zaten futbolun içine girmesi saçmaydı. ne alaka ulan git haber sun başka şeyler yap futbola karışma yeterki.

Rtük uyarı vermiştir..Manası oldu programı kapttılar:)

Iyi dayandilar.

Bu kadar birbirini isirmayan köpek birarada nasil durabildi ben sasiyorum.

Sonunda Bülent Uygun kemigi ortaya atti bunlarda birbirine girdi.

Bir Yanlisin var...

4. Köpek gelince birbirini yediler... Tilki (Ercan) tabiki ortaya kemigi atti ve seyretti...

Abi nekadar safsiniz ya.. BITTI nasil diyebilirsiniz..?

Bu dingiller oynadi size bir Reyting numarasi hepiniz yuttunuz... Bunlar Reyting Ugruna birbiri ile iliskiye girip Pubis bile olurlar...

Ahmet Cakar cok degil bir kac ay evel Ziya Sengül ile ayni Programa cikmam demedimi..? Ertesi Hafta yine Programdaydi...

Bunlari adam yerine koyupta izlemeyin bence...

Turk futbolunun en buyuk problemi bu yatti satti konusudur. Baska bir yerde daha yazdim, baska ulkelere bela olan irkcilik nasil onlarin kurtulmaya calistigi bir ulkesel mesele oldu ise bizim de bu kotu aliskanligi terk etmemiz lazim. Insanlar cok kolay karalaniyor bu ulkede delilsiz hesapsiz. Ben bulent uygunun tepkisini hakli buldum acikcasi, cunku haftalar evvel Avciya da aynisi yapilmisti, takim iyi olsa hasbel kader kazansak adam 1 sene daha satici damgasi ile gezecekti. Bulent'in sunu demesini bile bekledim , GS bile bizi iki macta da yendi filan tipinde. Yemedi soleyemedi ama eskisehirin ts ye de fb ye de yenilmesinin nesi surpriz ki ? Yok bulent formsuzmus , yok eskisehir bir garip oynamis. Ordaki oyuncular istemez mi avrupaya cikmak ,piyasa yapmak , daha cok kazanmak etmek. Kaldi ki 80 inci dk lar civari toplari direkten dondu.

Tamam o zaman herkes her maglubiyette maci birine satiyorsa oynanmasin bu maclar.

Turk futbolunun en buyuk problemi bu yatti satti konusudur. Baska bir yerde daha yazdim, baska ulkelere bela olan irkcilik nasil onlarin kurtulmaya calistigi bir ulkesel mesele oldu ise bizim de bu kotu aliskanligi terk etmemiz lazim. Insanlar cok kolay karalaniyor bu ulkede delilsiz hesapsiz. Ben bulent uygunun tepkisini hakli buldum acikcasi, cunku haftalar evvel Avciya da aynisi yapilmisti, takim iyi olsa hasbel kader kazansak adam 1 sene daha satici damgasi ile gezecekti. Bulent'in sunu demesini bile bekledim , GS bile bizi iki macta da yendi filan tipinde. Yemedi soleyemedi ama eskisehirin ts ye de fb ye de yenilmesinin nesi surpriz ki ? Yok bulent formsuzmus , yok eskisehir bir garip oynamis. Ordaki oyuncular istemez mi avrupaya cikmak ,piyasa yapmak , daha cok kazanmak etmek. Kaldi ki 80 inci dk lar civari toplari direkten dondu.

Tamam o zaman herkes her maglubiyette maci birine satiyorsa oynanmasin bu maclar.

Aslinda haklisin... Bu Dingillerin böyle olaylari Gündeme getirmesi bence onlarin Karakteri bakimindan cok normal...

amaaaaa.......

Gecen Sezon Koskoca Besiktas Yöneticisi cikti Abdullah Avci ya bu tür söylemlerde bulundu... Yöneticilerin böyle seyler söyledigi Ülkede dingillerin söylemesi bence cok dogal...

Tabi bu söylemler karsisinda birtane Yöneticimiz cikipta "Ulan Besiktasin Yönetici dingili senin mantigina göre Riza Calimbay bütün Besiktas maclarini satti cünki beraberligi dahi yok Besiktasa karsi" diyemedi....

Ünal Aysal devri bir bakisda bu tür Yönetim zihniyetinin sonu aslinda.. Profesyonel Yöneticilik Ünal Aysal ile Galatasaray önderliginde Türkiyeye geliyor diyebilirim...

Tabiki Medya ve Taraftar izin verirse...

444 1 178

RTÜK ŞİKAYET HATTI

Telegol için ve Son Kale için

Rtük hala neden ceza vermiyor..Birde dalga geçer gibi program yapıyorlar..Kafalarına göre hakaret edip kapatıyorlar..

Sporda şiddet yayasıda onaylandı..

Abi nekadar safsiniz ya.. BITTI nasil diyebilirsiniz..?

Bu dingiller oynadi size bir Reyting numarasi hepiniz yuttunuz... Bunlar Reyting Ugruna birbiri ile iliskiye girip Pubis bile olurlar...

Ahmet Cakar cok degil bir kac ay evel Ziya Sengül ile ayni Programa cikmam demedimi..? Ertesi Hafta yine Programdaydi...

Bunlari adam yerine koyupta izlemeyin bence...

aynen katılıyorum.reha muhtarın saçma frenleri ve "moderatörlüğü" nedeniyle son dönemde reytingleri azaldı,süresi kısaldı,başlama saati sürekli değişkenlik gösterdi,ercan saatçiyi getirerek fenerlilere biraz olsun hoş görünmeye çalıştılar hatta erman toroğlu nedeniyle düşen fener sempatilerini yükseltmek için.en sonundada bunu patlattılar.tamamen bir reyting savaşı.

telegolde gökmenin söylediklerini bi düşünürsek zaten kurgu olduğu anlaşılıyor..

çokmu önemli rehanın olup olmaycağı,sen moderatörsen konuklarına hakim olacaksın,kendi egolarını yada kaprislerini öne sürerek hareket etmeyeceksin.Sen olmassan serhat gelir o yapar programı ne olacak? ayrıca o programa sonradan dahil olacna ercan saatçi kisvesi zaten gerilim yüklü programın altına dinamit koydu dolayısı ile herbiri ayrı barut ayrı ateş olan yorumcular birbirine girdi.reyting varmı elbette var ama egoları üst seviyede olan kişilerin "benim dediğim doğrudur" yaklaşımı ile gelinecek nokta budur.

Ahmet Çakar hakem feneri doğradı diyor. zuhahahaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt