Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Boyle dalga konusu oluyoruz, sen daha aday olmayi dusunuyorsun.

Adnan Polat bu kulüp üzerinden, altılı ganyan bile kazanamaz bundan sonra. Umarım girer de, oturma organının üstüne pat diye düşer. Ayrıca yine basket maçında salonda nasıl rezil ettiğini de yeni gördüm. Gerçekten ezdirmiş yine kendini. Galatasaray'ın başına gelmiş, büyük bir KARA leke.

Adnan Polat kazanirsa Haldun Ustunel 2. baskan olacakmis.

Kirildik, yaralandik, yorulduk diyen kendisiydi. Simdi hangi yüzle aday olacak ki? Serhat salliyor yine. Son 1 hafta ya, biraz karistiriyor ortaligi. Adnan Polat aday olursa rezil olur. Rezil olmasini da cok isterim. Aday olsun bakalim. Ama bence Serhat salliyor yine

Adnan Polat bu kulüp üzerinden, altılı ganyan bile kazanamaz bundan sonra. Umarım girer de, oturma organının üstüne pat diye düşer. Ayrıca yine basket maçında salonda nasıl rezil ettiğini de yeni gördüm. Gerçekten ezdirmiş yine kendini. Galatasaray'ın başına gelmiş, büyük bir KARA leke.

Bence ilerde başka adaylarda çıkarsa,Adnan Polat'ın ciddi şansı olabilir.Çünkü Adnan Polat'ı istemeyenlerin oyları bölünecek.

Ayrica Inan Kirac ve Ünal Aysal´in tek istegi Adnan Polat´in secim karari almasiydi. Yani Polat´in secime girecegini evvelinden hesaplamislardir. Kazanacaklarindan emin olmasalardi bu operasyonu baslatmazlardi. Inan Kirac herseyi halletmistir merak etmeyin

Ayrica Inan Kirac ve Ünal Aysal´in tek istegi Adnan Polat´in secim karari almasiydi. Yani Polat´in secime girecegini evvelinden hesaplamislardir. Kazanacaklarindan emin olmasalardi bu operasyonu baslatmazlardi. Inan Kirac herseyi halletmistir merak etmeyin

Haklisin, sayin Kiraci unutmustum.

Hayır madem aday olucaktın ne diye seçime gitmedin de ibra olmayan başkan damgası yedin ? Akıl işi değil

Haklisin, sayin Kiraci unutmustum.

Ünal Aysal´in listesi cok güclü kardes. Kimse kazanamaz secimde. Adnan Öztürk´ün binlerce destekcisi var, Ali Dürüst´ün binlerce destekcisi var, Hayri Kozak´in yüzlerce destekcisi var, Inan Kirac´in etkisini hepimiz gördük zaten. Polat 10 tane Haldun Üstünel alsa listesine yine de secimi kazanamaz. Imkani mümkünati yok.

Ben Haluk Ulusoydan surpriz bir cikis bekliyorum.

Duygusal konuşma yapacakmış..Yine taraftarın gözüne iyi gözükücek..Herkes onu destekler..Yazık Adnan Polat..İnsanda utanma olur..

ulan bu görüntüler ne fox tv nin bide recep ivedik koyuyorlar ardaa böhöhö diye gülüyor

Arda hepinizi öpsün net söylüyorum, Türk basınını tek tek elden geçirsin.

size ne ulan adamin pembe pantalonundan akli sira o.. rengi pantalon giyiyor demek istiyorlar

1 2 siir okur aglar, herkesin tuyleri diken diken olur. Iste aslantepenin onune yapacaklari projeleri felan anlatir.

Pembe renkten rengi diye bahsetmesi dogru degil yalniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt