Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

yanlız Gökmen sportif direktör derken hemen arkasındanda teknik direktör dedi.adam hızlı konuşuyo dilimi sürçtü yoksa ikisidemi olacakmış anlamadım.

Fatih Terim futbolun patronu olmak ister. TD´ligi de kimseye birakmaz diye düsünüyorum. Zaten sportif direktörlüge de karsi diye biliyoruz. Ben Fatih Terim´in daha en azindan 5 sene TD´lik yapmak isteyecegini düsünüyorum. Ondan sonra böyle görevlere sicak bakabilir. Gercekten icten bir teklifle Fatih Terim´i ikna edebilirler, cünkü Ünal Aysal Fatih Terim´in elini yüklü miktarda para verecektir transfer icin. Istedigi ortami saglarlarsa gelir. Ama yönetimler Fatih Terim´in oldug yerde arka planda olacaklari icin, sicak bakmiyorlar pek Terim´e. Polat da o yüzden icten bir teklif yapmamisti zaten.

Aday olabilirmiş dedi..Ama kimi yanına alacak..Tek Haldun var galiba..Gerisi Ünal Aysal'ın listesinde..

Üyeler Haldun´u yerle bir eder. Simdi Polat´a inaniyorsun da niye istifa edip kactin diye sorarlar adama. Son yillarin en sacma isi olur Haldun Üstünel icin. Ben ihtimal vermiyorum. Taraftar gibi düsündügü icin istifa etti, taraftarin nefret ettigi bir adamin listesine girmez Haldun Üstünel

benim bildigim Haldun Üstünel girmez Polat'in listesine, adam kendi agziyla Baskan'la fikir ayriligimiz oldugu icin Istifa ettim dedi. Listeye girerse tükürdügünü yalamis olur, Haldun'a yakismaz.

Üyeler Haldun´u yerle bir eder. Simdi Polat´a inaniyorsun da niye istifa edip kactin diye sorarlar adama. Son yillarin en sacma isi olur Haldun Üstünel icin. Ben ihtimal vermiyorum. Taraftar gibi düsündügü icin istifa etti, taraftarin nefret ettigi bir adamin listesine girmez Haldun Üstünel

Aynen öyle..Zaten Haldun bu Adnan Polatın listesine girerse gözümde biter..

haldun üstüneli niye bukadar abartıyosunuz,haldun üstünel seçim falan kazandırmaz.yararı kadar zararıda olmuştur...

haldun üstüneli niye bukadar abartıyosunuz,haldun üstünel seçim falan kazandırmaz.yararı kadar zararıda olmuştur...

Hakkini yiyemeyiz. Iyi isler yapti. O adamlari ikna edebilmek büyük basariydi. Sadece parayla alakasi yok bunun. Hele Rijkaard´i ikna edebilmek büyük isti. Bugün Stancu´ya 5 Milyon verenler, Haldun Üstüne´in Baros´u 5 Milyon´a getirdigini unutuyor. Elano´yu, Keita´yi 7´ye getirmek kolay is degildi. Polat´da bu vizyon yok. Bu atilim Haldun Üstünel´in projesiydi. Polat´a kalsa Feldkamp tarzi adamlar getirir. Ne bilir Polat Rijkaard´i?

Hakkini yiyemeyiz. Iyi isler yapti. O adamlari ikna edebilmek büyük basariydi. Sadece parayla alakasi yok bunun. Hele Rijkaard´i ikna edebilmek büyük isti. Bugün Stancu´ya 5 Milyon verenler, Haldun Üstüne´in Baros´u 5 Milyon´a getirdigini unutuyor. Elano´yu, Keita´yi 7´ye getirmek kolay is degildi. Polat´da bu vizyon yok. Bu atilim Haldun Üstünel´in projesiydi. Polat´a kalsa Feldkamp tarzi adamlar getirir. Ne bilir Polat Rijkaard´i?

yaptığı iyi işleri inkar etmiyorumda,kötü yaptığı şeylerde vardı,lincoln olayı,elano transferi

Fatih Terim futbolun patronu olmak ister. TD´ligi de kimseye birakmaz diye düsünüyorum. Zaten sportif direktörlüge de karsi diye biliyoruz. Ben Fatih Terim´in daha en azindan 5 sene TD´lik yapmak isteyecegini düsünüyorum. Ondan sonra böyle görevlere sicak bakabilir. Gercekten icten bir teklifle Fatih Terim´i ikna edebilirler, cünkü Ünal Aysal Fatih Terim´in elini yüklü miktarda para verecektir transfer icin. Istedigi ortami saglarlarsa gelir. Ama yönetimler Fatih Terim´in oldug yerde arka planda olacaklari icin, sicak bakmiyorlar pek Terim´e. Polat da o yüzden icten bir teklif yapmamisti zaten.

renkdaş Faruk süren habertürkteki programda ben fatih terimin gelmesini isterdim,ben olsaydım onu getirirdim ama yeni yönetim ne yapar onu bilemem demişti.hepimiz biliyoruzki Ali dürüst Faruk Süren'le hareket eder ona danışır o yüzden Ali Dürüst2ün Fatih Terimle görüşeceğini hatta görüştüğünü tahmin ediyorum.

benim bildigim Haldun Üstünel girmez Polat'in listesine, adam kendi agziyla Baskan'la fikir ayriligimiz oldugu icin Istifa ettim dedi. Listeye girerse tükürdügünü yalamis olur, Haldun'a yakismaz.

fikir ayrılığı Adnan Sezgindi renkdaş.

fikir ayrılığı Adnan Sezgindi renkdaş.

hayir yanlis biliyorsun. Kendi aciklamasina göre, kendisi Futbol Subesini yeniden yapilandirmak istedi, yani bizim istedigimiz gibi Profesyoneller, yeni bir scouting sistem falan filan, yani sorun isimlerde degil sistemdeydi, ama vizyonsuz Polat kendisi ilgilenmek istedi Futbol'la onun icin fikir ayriligi oldu. Adnan Sezgin falan degildi sorun.

Soyunma odasinda futbolcunun ustune yuruyen yoneticinin bu kadar ovulup yuceltilmesi hayra alamet degil.

Galatasaraylı olupda bu adamı sevmeyen yoktur ama... adam resmen playstaion transferi yapıyor.

Beşiktaş taraftarı gibi hareket ediyoruz. Bakalım Üstünel'in getirdiği adamlara

Keita - İyi futbolcu ama uyumsuz ve problemli. Disiplinsiz

Meira - Adam bile 4-5 milyon € ettiğine inanamadı. Beğenilmedi. O da burasını beğenmedi

Elano - Ne verdi Galatasaray'a

Jo - Alemcinin kralı

Dos Santos - Bir bu biraz iyiydi. Ligin son maçı olan Gençlerbirliği deplasmanında takımdaki tek yabancı buydu. Bu bana yeter

Leo Franco - Konuşmaya gerek yok

Lucas Neıll - İyi adam

Kewell - İyi adam

Yani adamların ismine bakınca heyecan verici tabi. Ama bize isim yerine Ernst gibi, Cenk Tosun gibi faydalı adamlar alsaydı daha başarılı olurduk. Yani abartıldığı kadar bir adam değil bence Üstünel.

O listeden iyi olan tek Keita'ydi. Gio ve Meira da fena adamlar degil, ama oynadiklari yer yuzunden faydali olamadilar. Gio sag kanatta ya da ortada, Meira da on libero oynatilsa faydali olabilirlerdi. Neill gecen sene iyiydi ama bu sene kotuydu. Kewell da ilk senesinde faydaliydi, onda da takimin en zayif halkalarindan biriydi. Elano ve Jo'yu Allah'a havale ediyorum. Franco da vasat kaleciydi. Baros'u da o donemden bir transfer olarak sayabiliriz. Keza De Sanctis de oyle. Baros iyi transfer oldugunu gosterdi, De Sanctis de top gelmeden 3 dakika once nasil atlanabildigini.

O listeden iyi olan tek Keita'ydi. Gio ve Meira da fena adamlar degil, ama oynadiklari yer yuzunden faydali olamadilar. Gio sag kanatta ya da ortada, Meira da on libero oynatilsa faydali olabilirlerdi. Neill gecen sene iyiydi ama bu sene kotuydu. Kewell da ilk senesinde faydaliydi, onda da takimin en zayif halkalarindan biriydi. Elano ve Jo'yu Allah'a havale ediyorum. Franco da vasat kaleciydi. Baros'u da o donemden bir transfer olarak sayabiliriz. Keza De Sanctis de oyle. Baros iyi transfer oldugunu gosterdi, De Sanctis de top gelmeden 3 dakika once nasil atlanabildigini.

Harbiden yaa. De Sanctis hangi maçtaydı abi son dakikalarda top gelmeden sola atladı ama top ortadan lop diye girdi. Yine bu Göçek şerefsizinin yönettiği İBB maçımıydı yoksa. Taç bizimdi rakibe verdi. Olmayan foul. Orta ve gol. Kahrolmuştum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt