Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

[video=youtube;owccF2ZDOwE]https://www.youtube.com/watch?v=owccF2ZDOwE&feature=player_embedded[/video]

Yeri değil ama Cine5'de tulun var izleyebilirsiniz..

reha haklı bence belki bülent uygun soru sorulmaması karşlığında programa çıkmıştır hadi diyelimki soru sorulmaması yanlıştı ama adam indireye çalışmakta ne oluyor şikayetlerini dile getirirsin bunlar açıklarını arıyor birbirlerinin heralde

Cine5 Tulun bizi konuşmaya başladı..Bakalım ne diyecek..Bu aralar dikkatli izlemek lazım.

Bulent Tuluna dikkat edin Arda hakkinda negatif hicbir yorumu yok. Ardayi costurur bu adam.

Madem renklere aykırı bir forma daha yapmak zorundayız.Siyah renk bari olsun..Geçende bir tasarım burda vardı.

Gerets aday diyor. Bide dikkat ettiyseniz Unal Aysalmi antrenoru ayarliyacak diyor Bulent Tulun, orda kendini isaret ediyor aslinda.

[video=youtube;owccF2ZDOwE]https://www.youtube.com/watch?v=owccF2ZDOwE&feature=player_embedded[/video]

30. saniyede Reha'nın gözlere dikkat. Erman eline birşey alıp Reha'ya yöneliyor, Reha da 'Ne yapacaksınız?' diyor :)

Barbaros ilk defa düzgün birşey söyledin..Tuluna Pektemek'i önermen iyi oldu..Akıllarında olsun;)

Barbaros:Tulun göreve gelirse alacağı ilk oyuncu Pektemek olacaktır..

Bülent Tulun: Allah kimseyi İlhan Abiden futbolcu almaya mecbur bırakmasın.Ama değecek iyi bir futbolcu :)Daha önce İlhan abiden oyuncu aldım ama gel birde bana sor

Barbaros ilk defa düzgün birşey söyledin..Tuluna Pektemek'i önermen iyi oldu..Akıllarında olsun;)

Bülent Tulun: Allah kimseyi İlhan Abiden futbolcu almaya mecbur bırakmasın.Ama değecek iyi bir futbolcu :)Daha önce İlhan abiden oyuncu aldım ama gel birde bana sor

Haklı adam bir hurma birde bu :lol::lol::lol:

Bunları bu kadar açık konuşmak ne kadar dogru

Sonucta secim daha yapılmadı

GSK üyelerinin gıcıgına gidebilir boyle hareketler

kazanmıs gibi alıcaz edicez diyo

Ünal Aysal kaybetmez gibi duruyor ama yinede belli olmaz daha Adnan polat gücünü göstermedi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt