Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telegol l Kanaltürk

Sonunda Ünal Uysal adaylıktan çekilecek meydan Helvacıyla Polata kalcak öyle görülüyor. Daha seçimin olup olmayacağı, ne zaman olacağı belli değil adamlar Haziran ayından bahsediyo şimdi, Ünal Aysal seçimle ilgili bi sorun olursa çekilirim demişti

Bende yurtdisindayim, fakat ben senden once uye oldugum icin ayni adi sistem kabul etmedi saniyordum :D

Helvaciya benden selam soyle, Hazardi getirsin.

bak helvaci ne diyor

@osmnsk GS gücünü taraftarından alır. Taraftarından genel kuruluna, yöneticisinden, hizmet verenine, biz bir aileyiz.

Işın Çelebi;
''Fenerbahçe'yi yenmek için bilmem ne camilerine gidip, dua edeceğim.''

Tamamdır, kendini bitirmiştir bu da.

Mehmet Helvacı gibi sevmediğim bir adam bile bunlardan daha delikanlı ve daha öz Galatasaray'lı.

Işın Çelebi;

Tamamdır, kendini bitirmiştir bu da.

Mehmet Helvacı gibi sevmediğim bir adam bile bunlardan daha delikanlı ve daha öz Galatasaray'lı.

Mehmet Helvaciyi bende sevmem AMA sanirim sizde hatirlarsiniz kanaltürk reklam yapti 1hafta boyunca mehmet helvaci cikacak diye falan. Sonra mehmet helvaci cikmadi programa yerine ece erkeni cikarmislardi :D

hem su anda kendisi twitterde taraftarin sorularini yanitliyor :)

Isin celebinin GS bir yana biraz kendisine bakmasi lazim. Gercekte de gordum bu adami ,inanilmaz kilosu var ,yuruyemiyor. Neden bu adam boyle acaba ,bir hastalik filan sonucu mu ?

Programın içeriği ve konu başlıkları belli ki önceden hazırlanmış. Dosyalar hazır, ekranda sunum hazır, sorular hazır ve malumunuz cevaplarda hazır..! Hatta Serhat giderken Işın Çelebi' ye diyor ki; "sormayı unuttuğumuz başka bir şey varmıydı" ??? Yani sorular ellerine verilmiş ve ona göre Işın Çelebi' de cevapları hazırlanmış. G.Saray menfaatleri umurlarında değil hiç birinin, koca camiayı köy muhtarlığına çevirdiler...Ya zavallı Adnan Polat'a ne demeli; ilk önce "taraftar beni assın" dedi taraftara sığındı olmadı, sonra "ben genel kurula hesap veririm" dedi yemedi, şimdide mahkeme kapılarından medet umuyor....Yazıklar olsun.

@hazarbuyuka

Reha Muhtar Son Kale yerine başka bir programa başlayacakmış. Programın adı "Çok Farklı" daimi konuklar E.Saatçi ve Gökmen Özdemir olacakmış.

basliga "Cok Farkli" Programini ekleyebilirmisiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt