Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk

Hasan Şaş hakemler hakkında çok iyi konuşuyor..

anlaşmışlar. 2dir aziz'in tahkim olayını reklam öncesi tam konuşup reklam sonrası başka konuya geçiyorlar.

Akilli olun, Selçuk Inan Galatasaray'a gelip ne yapacakki..?? Biryandan Trabzonspor ile Sampiyonlar Ligi oynamak digeri Saadece Türkiye Ligi...

Eger Selçuk Inan'in Bonservisi elinde ise Türkiyede Transfer olacagi Bir Takim var oda Fenerbahçe...

Adamlar Hem Sampiyonlar Liginde oynayacak Hemde Selçuka öyle Bir Teklif yaparlarki Selçuk Hayir diyemez..

Akilli olun, Selçuk Inan Galatasaray'a gelip ne yapacakki..?? Biryandan Trabzonspor ile Sampiyonlar Ligi oynamak digeri Saadece Türkiye Ligi...

Eger Selçuk Inan'in Bonservisi elinde ise Türkiyede Transfer olacagi Bir Takim var oda Fenerbahçe...

Adamlar Hem Sampiyonlar Liginde oynayacak Hemde Selçuka öyle Bir Teklif yaparlarki Selçuk Hayir diyemez..

Seni duyanda türk takımları sanki şampiyonlar liginde yarı final final oynuyor sanacajk ? sanki Şampiyonlar liginde oynayan türk futbolcular büyük kariyer yapıyorlar ? doğru cok güzel kariyer yapıyorlar 5-6 gol yiyerek.. Ben Turk takımları içim şampiyonlar liginin tercih için gerekli bir kriter olduğunu düşünmüyorum..

Seni duyanda türk takımları sanki şampiyonlar liginde yarı final final oynuyor sanacajk ? sanki Şampiyonlar liginde oynayan türk futbolcular büyük kariyer yapıyorlar ? doğru cok güzel kariyer yapıyorlar 5-6 gol yiyerek.. Ben Turk takımları içim şampiyonlar liginin tercih için gerekli bir kriter olduğunu düşünmüyorum..

Türk Futbolcusunun hedefi Avrupa'ya Transfer olmaktir.. Kendini Kanitlamasi için elbette Avrupa maçlarinda kendisini kanitlamak isteyecek...

Yarin Ispanyol, Alman, Ingiliz veya Italyan Menejerleri Galatasaray : Sivasspor maçini mi seyreder yoksa Trabzonspor : Arsenal, Barcelona : Fenerbahçe Gibi maçlarimi seyreder..??

Bunun üstüne birde Fenerbahçe Selçuk'a sana yillik 2,8 Milyon Avro derse ne yapacak Selçuk Galatasaray'in Teklif ettigi 2 Milyona'mi Evet diyecek..??

Türk Futbolcusunun hedefi Avrupa'ya Transfer olmaktir.. Kendini Kanitlamasi için elbette Avrupa maçlarinda kendisini kanitlamak isteyecek...

Yarin Ispanyol, Alman, Ingiliz veya Italyan Menejerleri Galatasaray : Sivasspor maçini mi seyreder yoksa Trabzonspor : Arsenal, Barcelona : Fenerbahçe Gibi maçlarimi seyreder..??

Bunun üstüne birde Fenerbahçe Selçuk'a sana yillik 2,8 Milyon Avro derse ne yapacak Selçuk Galatasaray'in Teklif ettigi 2 Milyona'mi Evet diyecek..??

Kardeşim madem futbolcuların hedefi avrupa o halde neden bir tarafımızı yırtıyoruz en büyük galatasaray diye ? turkiye ligi şampiyonluğu için mi bu yırtınma ?

nedir bu avrupa fetişiz mi anlamadım ? ne sanıyorsunuz avrupayı acaba ?

Kardeşim madem futbolcuların hedefi avrupa o halde neden bir tarafımızı yırtıyoruz en büyük galatasaray diye ? turkiye ligi şampiyonluğu için mi bu yırtınma ?

nedir bu avrupa fetişiz mi anlamadım ? ne sanıyorsunuz avrupayı acaba ?

Sandigim felan yok... Bizzat içinde yasiyorum ve 8 Yil boyuncada önemli Bir Kulübün alt yapisinda oynadim..

Ayrica Avrupa'ya gelmek istemelerini ben yaratmiyorum bizzat Türk Futbolculari kendileri hedef olarak belirlemis..

Yalansa Yalan desin birisi...

Telegol'u izleme izlettirme diyoruz, ama burda Telegol basligi var ve izleyenler de var.

Cok yanlis birsey, adamlar bize kufur etsin bizde gidip o program'i izleyelim ...

:haha: yine tartışma çıktı reklamdan sonra yine reklama girdiler tartışma var hararetli yine reklama gidiyoruz dedi serhat :haha:

Hasan Sas'in programi basladi Trt Türk'te

bu serhat şerefsizin önde gideni karabük başkanına karadenizli olduğunuz söyleniyor felan diyor şerefsizliğe bakın

adnan sezgin devre arası talip olduklarını söylemiş karabük başkanına az önce açıkladı telegolde sadece adnan sezgin istemiş başka hiç bir kulüpten bir teklif gelmemiş ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt