Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk

İrfan aktar bağlandı..

Ulan izlemiyordum su programı kanalları geçerken irfan aktarın baglancagini duyunca yine izliyorum..

bu azizdende korkacak ne varsa bende anlamadım. fenerin başkanı olmasa kimse takmaz o herifi..

oyle yada boyle adam istedigi herseyini yapiyor hersey ortada, sagolsun bizim baskan o kadar sindiki aziz adnan cik aday ol dese aday olucak

İrfan aktar seçime engel yok diyor..28-1 maddesine göre seçim alındı diyor..Serhat ise hala mahkeme engeller mi diyor..

Irfan reis diyorsa bu is bitmistir. [video=youtube;oKLh9Z4nZMo]https://www.youtube.com/watch?v=oKLh9Z4nZMo[/video]

yaa bu taner aşkın filan kendini galatasaraylı mı sanıyor öyle yada böyle klüp zarar görücek sizin diretmeniz yüzünden banane diğer konulardan

usule uygun yapılmamış diyor , zaten nasıl ibra olmayı planlıyordun ne yaptın hangi icraatiniz iyi sportif anlamda bizi bıktıranda sportif anlamdaki icraatlarınız zaten bide hepsi ünal aysala laf sokuyor liseli-lisesiz muhabbetide çok sıkıcı herkes öyle konuşuyo

Size ne kardesim adamin ozel hayatindan. Adam topunu oynadimi oynadi, asistini verdimi verdi.

Bu medyanin (dinsizin) hakkindan imansiz (guti) gelir, helal olsun.

gotiye bak:) lem herif bunlardan kacmaya calsııyor. bunlar peşten ayrılmıyor. ne yapıskan bir milletiz:)

Şaka gibi ya, resmen rezillik. Guti ne yapsa yeridir. Beşiktaş kulübü yanına birini verememiş mi..

Evet, iyiki tecavuz felan etmemisler. Namusundan BJK sorumlu nasil olsa, elin gavuruna malzeme verirdik. :D

Yuh lan babasyila öpüsmüs diyor.

İrfan aktar seçime engel yok diyor..28-1 maddesine göre seçim alındı diyor..Serhat ise hala mahkeme engeller mi diyor..

Adam cok sakın biriymiş valla.. Ben olsam "ulan beyinsiz kaç kere söyledim anlamıyor musun" derdim :D katılması bu programa eyvallah onaylamasam da cok düzgün sakın bı sekilde oyuna gelmeden cevap vermesi yönünden iyi oldu bence.. Serhat-Çakar-Ziya nin uğraşlarına rağmen düşmedi tuzağa.. Ağızlarına sakız olcak laf vermedi.. Zaten baktılar ordan ekmek çıkmadı üstüne tartışmadan hemen o Taner askın mıdır nedir onun röportaja geçtiler.. O Taner askına da etcegim laflar var ama yeri değil..

Doktorlar sigarayı bırakmazsam futbol oynayamayacağımı söylediler,bende futbolu bıraktım.

johan cruyff.

Piiiiiii kafa tokuşturması tartışılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt