Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk

Yeni hocamizi Polat'a da onermistim. Hadi bulun.

Helvacının kaşları dikkatimi dağıtıyo, suratına bakınca ne dediğini anlamıyorum adamın.

Şunu anlamadım..

Hem futbol aklı hem hoca ayrımı olacak..Yoksa hepsini futbol aklımı yapacak.

Polatada hocayı önermişdim diyor..

Bu Helvaci bir yerlerinden uyduruyor bu "futbol akli" denen komediyi.

Yahu taninan birisi olsaydi KESIN 100 de 100 farkedilirdi, herkez bunu bekledi zaten. Medya boyle bi olayi kacirirmi saniyor? Kimse gelmedi iste, uydurmasin.

Ya bi kere Helvaci secimi kazanmak icin HERSEY'i derken ve yaparken neden KIMLERLE anlastigini aciklaYAmiyor? Ortada anlasmis 1 isim dahi yokta ondan yoksa kesin aciklardi malum secimi kazanmak icin hersey'i yapiyor kendisi.

"Biz bir aileyiz" yerine "Ben kendi ailemi bile satarim" daha cok uyuyor Helvaci'ya. Birazda biz camur atalim Helvaci'ya oyle degil mi? Gerci ben gercekleri soyleyerek atiyorum camurlari o da ayri bi mesele ...

Matthias Sammer olabilir.

Az once Hitzfeld gelecek vs diyordun...Tam palavraci bu Helvaci diyorki ben stad-riva-birlesme ile ugrasiyordum...İnsafsiz herif stad ve rivayi İsin Celebi yuruttu cok buyuk azimle sen tek birlesmeye yardimci oldun...Bu kadar yalani belli edermi insan

Gitmesi gereken Rijkaard degil , onu sabote eden futbolculardi. Adnan Polata ve yonetime soyledim bunu zamaninda.

Yani servet vs.

Bu Helvaci bir yerlerinden uyduruyor bu "futbol akli" denen komediyi.

Yahu taninan birisi olsaydi KESIN 100 de 100 farkedilirdi, herkez bunu bekledi zaten. Medya boyle bi olayi kacirirmi saniyor? Kimse gelmedi iste, uydurmasin.

Ya bi kere Helvaci secimi kazanmak icin HERSEY'i derken ve yaparken neden KIMLERLE anlastigini aciklaYAmiyor? Ortada anlasmis 1 isim dahi yokta ondan yoksa kesin aciklardi malum secimi kazanmak icin hersey'i yapiyor kendisi.

"Biz bir aileyiz" yerine "Ben kendi ailemi bile satarim" daha cok uyuyor Helvaci'ya. Birazda biz camur atalim Helvaci'ya oyle degil mi? Gerci ben gercekleri soyleyerek atiyorum camurlari o da ayri bi mesele ...

aynen durum bundan ibaret işte

ortada isim felan yok kendi hayal dünyasında artık neyin kafasını yaşıyor sormak lazım insan atar biraz mantıklı atar ama hadi böyle büyük bi koz var elinde neden açıklamıyorsun?

peki açıklamıyorsun dünya çapında bi isim istanbul hava alanına inicek üstüne stadda maç izlicek ve kimsenin haberi olmıcak ölemi oturma organımla gülerim

helvaci nin söylediklerine ben inanmiyorum adnan polat vol 2 benim icin bir baskan adayi düsünün tv tv dolasiyor bi diger baskan adayi sesiz ve derinden gidiyor hangisi? benim icin ikincisi :)

Helvacı birazcık Galatasaray'ı düşünse şu sıraladığı şeyler olurken susmak yerine çıkar pat pat anlatırdı herşeyi,istifa ederdi adam "On dönüm bostan,yan gel yat Osman" taktiği uyguladı yönetimdeyken şimdide ben hep karşıydım,şirket birleşmesi vardı işler yoğundu filan politikacı gibi yazıyor.

Ya öyle bi yazıyoki sayın m helvacı, yönetimde yada teknik heyette kim ne yanlış yapmışsa bu adam hep doğrusunu söylemiş.. elano transferine kadar söylemiş:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt