Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk

Baros ismini ilk duydugumuzda neler söyledigimizi unutmayalim. Hepimiz icin söylüyorum bunu. Tabiki Drogba isminden sonra Elmander ismi biraz sey oldu :D Ama kalitesiz futbolcu degil.

Galatasaraylilar sizden rahatsiz dedi. Galatasaray aleyhine yayin yapiyorsunuz diye düsünüyorlar dedi. Bunu size sormak istiyorum dedi. Bundan sonra ona göre yayin yaparsaniz menun olurum dedi. Serhat da morardi ve hemen yag cekmeye basladi

nasilda korktu ama bidaha bize karsi gelirseniz donunuza kadar aliriz ve kapatiriz programminizi.

S.Ulueren:Bi Transfer bütçesi ayırdınız mı, ne kadar düsünüyorsunuz?

Baskan:Ne gerekiyorsa alırız bi bütçe yok.Oyuncu kafama yattığı takidrde almak için herseyi yaparım.

Demisti sanırım :)

Baros ismini ilk duydugumuzda neler söyledigimizi unutmayalim. Hepimiz icin söylüyorum bunu. Tabiki Drogba isminden sonra Elmander ismi biraz sey oldu :D Ama kalitesiz futbolcu degil.

Floryayi disiplin ederiz falan dedi. Asil problemin iyi transfer yapamamak degil, gelen oyunculari adam gibi oynatamamak oldugunun farkinda olmasi guzel.

Artık harbiden 'çok farklı' olucak.

Sıkıldıkları an bize çatamıycaklar,

konu bulamadıklarında Arda Turan dosyası patlatamıycaklar.

Yemin ederim çok rahatladım.

ulan bide drogbala hazardli kadrolar kuruyorduk :D

kabacası nedir bu galatasaray düşmanlığı kanalturkteki olumsuz tavırlar falan gibisinden konustu bundan sonra olmasın demeye getirdi serhat da ezildi tamam daha dikkat ederiz bundan sonra gibisinden konustu

Ikinizide sevdim... :D

Galatasaraylilar sizden rahatsiz dedi. Galatasaray aleyhine yayin yapiyorsunuz diye düsünüyorlar dedi. Bunu size sormak istiyorum dedi. Bundan sonra ona göre yayin yaparsaniz menun olurum dedi. Serhat da morardi ve hemen yag cekmeye basladi

bknz.[video=youtube;3Q0Qp2DcP5g]https://www.youtube.com/watch?v=3Q0Qp2DcP5g[/video]

Ünal Aysal:Galatasaray taraftarının boynunu eğdirmeyeceğim.

[video=youtube;N9RnNwe3iDI]https://www.youtube.com/watch?v=N9RnNwe3iDI[/video]

:asd:

Güzel günler bizi bekliyor bence.Başkanımız kendinden çok emin ve güvenli.Eminim çoğunluk ta benim gibi alınacak futbolculardan çok t.direktörü merak ediyordur.Gönlüm terimden yana.Fakat Ünal başkan Terime soğuk bakıyor sanki.Tercihini yabancı hocadan yana kullanıcak gibi.Terim gelse çok iyi olurdu bence ama,yabancı olarak Luce gelirsede hayır demem.

Ünal Başkanım, önünde saygıyla eğiliyoruz. Hep böyle ol, canımız verelim.

En guzeli de soruyu cok efendice sormasi, aziz yildirim olsa sahte kabadayi edasiyla birseyler zirvalardi parmagini sallaya sallaya.

Ancak bu kadar sakin ve soğukkanlı ayar verilebilir.Helal olsun be.Dakika 1 gol 1 :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt