Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk

Meğerse 3 senedir Adnan Polat bize başkan taklidi yapmış; İşte Büyük Başkan, İşte gerçek Reis!!

İki insan arasında anca bu kadar fark olabilir.Biri sürekli suç işlerinde adı geçen, alın teri, emekle kazanmak yerine etki altına almakla kazanmak isteyen, şampiyonluk yolunda olmalarına rağmen ezeli rakiplerine laf sokan sayısız fenerbahçe başkanı, diğeri görgülü, her kese karşı saygılı, soğukkanlı Galatasaray başkanı.İkisi de kulüplerine layık insanlar.

Ağırlığını koydu programda.Harbi reyiz

Vallah gargamele öyle soru sorduğu anda onun cevabını dinlemeden suratına baktım adam morardı resmen... :asd:

hahaha serhat yusuf yusuf olmus artik o devirler bitti serhat akilli olacaksiniz

Daha birinci gunden yuzumuzu guldurdun baskan. Hep boyle gider insallah.

serhat ulueren doğru GSARAY aleyhine çok program yaptı ama ona malzemeyi malesef biz verdik..ben öyle kapağı taktı vs yorumlarına katılmıyorum.serhat ulueren reyting için kahve tarzı program yapıyor ve bu seneki malzemesi bizdik..seneye seri galibiyetler çekince konuştukları tek şey başarımız olur..bu programın hamuru başarısızlığı artırıp izlenirliği sağlamak..

gazetecilik başarısıydı ve oldukça nazik kibar güzel program oldu.

başkanda yine nazik ve güzelce uyarısını yaptı..kapak taktı diye düşünmüyorum ben..

genel anlamda çok beğendim ben başkanı.olumlu düşünme felsefesi hazır cevaplığı içtenliği zekası beyefendiliği 10 üzerinden 10..

Ordu maçıyla ilgilendiğim için bu kapağı kaçırmışım..Ayarı vermiş.Ayağınız denk alın:)

godfather1.jpg

Serhat ;

Yorumcularımız biraz sivridilli olduğu için böyle düşünce olabilir çok üzüntü duyuyorum böyle birşey olması sözkonusu değil.Bundan sonra çok daha dikkatli olacağız.

Bugün saat kaçtan sonra Galatasaray konuşmaya başlar bunlar acaba?

beyler 16.00daki yayını şimdi izliyorum netten de,transfer bütçesi konusuna,ne gerekiyorsa o cevabını vermiş başkan:D ne gerekiyorsa o ne demektir yahu :D

Başkan 2 dk'lık ayar verdi bunlar daha ilk günden penaltı değil deme cesaretini göstermeye başladılar güzel güzel :D

Başkan'ı konuşacaklar şimdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt