Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk

Adam çok açık net konuşuyor lafı çat çat çat vuruyor adamların alnına.

Ulan bu ne ya! :D

299936979.jpg

Şuan kim konuşuyorsa, Fener'in tüm pisliklerini döküyor ortalığa. Karı kılıklı Ercan bile sustu kaldı.

Sadri nin muhalefeti sanırım ilk kazandığı seçimi buna karşı kazanmıştı.Temiz adam değil.

Helal olsun adama. Muthis kapak takiyor ercana.

aziz yildirim: ben sampiyonluklarin sahada kazinilmadigin ögrendim demis fb tv de adam yardiriyor

Adam çok pis giydiriyor Ercan da biliyor ne tür pislikler yaptıklarını neler satın aldıklrını diyor Ercan gram açamadı ağzını gram.

HELAL OLSUN

Trabzon başkanı olunca gündemi ben değiştiricem.Aziz Yıldırım kalmıyacak gibi bir şey dedi birde..

Helal Sana be adam

Herif soktu lafları soktu soktu soktu. azize giydirdi fenere giydirdi. ercan mala bağladı

Ibrahim Haciosmanoglu: Baskan olduktan sonra Aziz yildirimin .............. Gundemi ben belirleyecem, akilli olsun.

Hey Sadri Seneeer...!! Bak Devlet Galatasaray´a bedava Stat yapmis..! Cik Konus..! Yorum yap..!! Sitem etsene..! Cokdan beri sesin cikmiyor..!!!

Ercan birşey biliyorda söylemiyor gibi.Adaletin kılıcı değilim diyor :) yahu sen hacıosmanoğlu'nun söylediklerine adam gibi cevap versene.lafları fena yedi :)

Günahların takımı fenerbahçe diye boşuna demiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt