Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk

Hamit Altıntop Real'e imza atmazsa Cumartesi Galatasaray'da.

.

Hamit cuma gününe kadar Real'e gitmezse,cuma günü bize imza atıyormuş.

hamit,selçuk,arda kalstrom orta sahay bak:D

hamit reale gitmezse bayernde kalır bayernde kalmazsa yine avrupada kalır hep aynı masallar

Real kaç para veriyosa daha fazlasını verelim Hamite bence :D

Arda ayrılmak istiyor,fakat Fatih Hoca'dan sonra ne olur belli olmaz ama Arda çok istiyor tutulacak olmasını zannetmiyorum dendi.

Reha Muhtar : Fatih Terim T.Direktör olursa Selçuk Galatasay'da

Reha Muhtar : Tuncay gelicek dedi ama Gökmen yok olmaz dedi.

Arkadaşlar programda konuşulanları özetle buraya yazabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim saolun..

Tuncay'in hindi olayini gectim gozumde futbolcu degil zaten,katlanamam.Olcagina da ihtimal vermiyorum ,dedikodusu bile rahatsiz edici.

Tuncay pek ihtimal vermiyorum ama dedi.

Ünal Aysal ve Ali Dürüst Fatih Terim'le 4 saat görüşüldü.Görüşme olumlu geçti.

Fatih Terim Yerli Yardımcı adayları : Ümit Davala veya Hasan Şaş ama hangisi olursa olsun her ikiside Florya'da olucağı,Müfit Erkasap farklı görevde olucağı.

Fatih Terim gelirse Reha Muhtar'ın kesin kaynaklı görüşü Selçuk İnan Transfer edileceği.

Hamit eğer Real'e imza atmazsa Cuma gününe kadar ,Cumartesi Galatasaray'da olucağıbelirtildi.

Arda gitmek istediği ama sonucun ne olucağı belli olmadığı.

Reha Muhtar iddaası Tuncay Şanlı Galatasaray'a gelceği ama Gökmen Bey'in iddaası böyle bir şey mümkün olmadığı.

Fatih Hoca konuşma içeriğindende bahsedildi ama genel olarak olumlu olduğu ve Hoca Ailesiyle konuyu değerlendireceği.

Fatih Hoca: 6 ay önce bir teklif yapıldı gitmedim şuan yanlış olmaz mı?

Ünal AYsal : 6 Ay öne ben nerde tatil yapayım diye düşünüyorudum,şuan takımın sana ihtiyacı var dedi.

Olay özetle bu ;)

Milletvekilli o dedi bu dedilere dayali iddialariyla Turkiye'nin gozu onunde Emre'yi ... sucluyor birde utanmadan kalkmis "benim milletvekilligimi kimse sorgulayamaz, heleki Emre gibi adam hic sorgulayamaz" diyerek kendine hic toz kondurmuyor. Igrenc bir adam. Tiskindim resmen. Ulan seninki gurur haysiyette Emre'nin ki ne? Niye kapali kapilar ardinda medyaya sizdirmadan yapabilecegin suclamalari direk Turkiye'nin gozu onunde yapiyorsun? Ya sana bunlari soyleyen o duyumcu yalanci ise? Ya yanlis duymussa? Adam resmen kendi reklamini yapiyor. Bu sozde milletvekili bozuntusu sahte kahraman herif, yarin Emre bu suclamalardan aklanirsa ozur dileyecek mi? "Emre gibi bir adam" deyip kucuk dusurdugu adamdan hangi yuzle ozur dileyecek? Bu adamin futbolla isi gucu yok arkadas. Trabzon halkina sirin gorunup oy kapma pesinde. Lanet olsun ki olaya elbette kendi taraflarindan bakan sokaktaki Trabzonluda bu adami hakli goruyor. Studyodaki diger Trabzonsporlu ... gibi.

Ünal Aysal ve Ali Dürüst Fatih Terim'le 4 saat görüşüldü.Görüşme olumlu geçti.

Fatih Terim Yerli Yardımcı adayları : Ümit Davala veya Hasan Şaş ama hangisi olursa olsun her ikiside Florya'da olucağı,Müfit Erkasap farklı görevde olucağı.

Fatih Terim gelirse Reha Muhtar'ın kesin kaynaklı görüşü Selçuk İnan Transfer edileceği.

Hamit eğer Real'e imza atmazsa Cuma gününe kadar ,Cumartesi Galatasaray'da olucağıbelirtildi.

Arda gitmek istediği ama sonucun ne olucağı belli olmadığı.

Reha Muhtar iddaası Tuncay Şanlı Galatasaray'a gelceği ama Gökmen Bey'in iddaası böyle bir şey mümkün olmadığı.

Fatih Hoca konuşma içeriğindende bahsedildi ama genel olarak olumlu olduğu ve Hoca Ailesiyle konuyu değerlendireceği.

Fatih Hoca: 6 ay önce bir teklif yapıldı gitmedim şuan yanlış olmaz mı?

Ünal AYsal : 6 Ay öne ben nerde tatil yapayım diye düşünüyorudum,şuan takımın sana ihtiyacı var dedi.

Olay özetle bu ;)

+ Olarak hoca asla Florya da tek patron olmak istemediğini tıpkı 96 2000 yılları arasında olduğu gibi yönetici ekiple çalışmak istediğini belirtti.Yani çoğu arkadaşımızın korktuğu gibi hoca ne tek başına transfer yapacak nede Florya nın anahatarını alacak.

Milletvekilli o dedi bu dedilere dayali iddialariyla Turkiye'nin gozu onunde Emre'yi ... sucluyor birde utanmadan kalkmis "benim milletvekilligimi kimse sorgulayamaz, heleki Emre gibi adam hic sorgulayamaz" diyerek kendine hic toz kondurmuyor. Igrenc bir adam. Tiskindim resmen. Ulan seninki gurur haysiyette Emre'nin ki ne? Niye kapali kapilar ardinda medyaya sizdirmadan yapabilecegin suclamalari direk Turkiye'nin gozu onunde yapiyorsun? Ya sana bunlari soyleyen o duyumcu yalanci ise? Ya yanlis duymussa? Adam resmen kendi reklamini yapiyor. Bu sozde milletvekili bozuntusu sahte kahraman herif, yarin Emre bu suclamalardan aklanirsa ozur dileyecek mi? "Emre gibi bir adam" deyip kucuk dusurdugu adamdan hangi yuzle ozur dileyecek? Bu adamin futbolla isi gucu yok arkadas. Trabzon halkina sirin gorunup oy kapma pesinde. Lanet olsun ki olaya elbette kendi taraflarindan bakan sokaktaki Trabzonluda bu adami hakli goruyor. Studyodaki diger Trabzonsporlu ... gibi.

Trabzonda biliyorlarki herşeyden öte trabzonspor gelir ve tayyip aziz görüşmesinden sorna bir çok partili oyunu aksi yönde kullanacakıt bu şovla beraber trabzonluların ağzına bal çalınmış oldu bir nevi tamamen siyasi şov .

drogba-tongue.jpg

Aziz+Y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m.jpg

:D

O Emre konusunu okudum ve tam senin yazdigin gibi düsündüm.. Lanet olsun.. Kendimi bildim bileli bukadar Spora karisan Siyasi iktidar görmedim.. Türk Futbolu asagidaki Listeden Temizlenmeli..

Siyaset...

Aziz Yildirim...

Sari Lacivert Medya...

Mahmut ÖzFener...

Oguz Sarvan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt