Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk

olayı zahmet olmazsa açıklayabilecek biri var mı? şu an izleyemiyorum ve acayip şeyler dönüyor olsa gerek meraktan çatlıyacağım :)

Yigidi öldür hakkını yeme ..

Adamlar çatır çatır fenerinde herşeyini konusuyor .

Daha önce böyle fazla olmamıştı tebrik etmek lazım

demirörenin gazeteleri satın almasından sonra artık her şey rahatlıkla konuşulur.sonuçta işsiz kalmazlar.

Yahu kuşların avukatı ziya nın sesi çıkmıyo. Her fırsatta savunmak için atılırdı.

Ses ver Ziyaaaaaa

fener bu işi her sene yapıyor. Kayseri kalecisi neden fener maçından sonra kovuldu daha bunlarda deşilmeli. Serkan kırınıtılı olayı vs. çok şey var...

Serkan Kırıntılı olayına da girdi Gökçek :D

Gökçek fena konuşuyor.

benim sorularım olacak bu kağan olayını geçtim fenerbahçenin bu seneki şampiyonluğu tamamen adice ve alçakça alındığı görüşündeyim,örneklere gelirsek

1-karabüksporlu emenikenin fener maçında oynaması ve ardından fenere transfer olması,kasıtlı oynamadığını bülent ataman belirtti,teknik direktörleri yücel ildiz ima etti

2-bucasporlu kalecinin maçın 2.yarısında yediği golleri mercek altına almak lazım ve sanırım estonyalı olan bu adamın telefon kayıtlar vs araştırılmalı

3-bucasporun sivassporla yaptığı maçta yapılan sivasspor lehine fahiş hakem hatalarının sebebi acaba sivası rahatlatıp son haftaya iddasız çıkmasımı?

4-sivassporlu korcanın son maçta yediği golleri tüm ülke gördü...

Emre cikar simdi ''biz firildak deyiliz'' der :D

Valla bu Gökçeklerin Allah'tan başka korkusu olmadığı için ortaya çıkıyor bunlar. Arkalarında Başbakan da var tabi :). Yoksa bunlardan kimsenin haberi bile olmayacaktı. Fenerin yaptıkları yanına kalacak malesef.

Kemalettin Göktaş'ta bağlandı hadi bakalım sabahlar olmasın :D

özet geçicek var mı konuyu

baştan izlemedim hiçbi şey anlamadım :S

Göktas yataktan kalkmis pjamalarinla xD hahaha hamsi yapiyordur yan tarafta simdi :D

Trabzon camiası artık pasif olmamalı.

benim sorularım olacak bu kağan olayını geçtim fenerbahçenin bu seneki şampiyonluğu tamamen adice ve alçakça alındığı görüşündeyim,örneklere gelirsek

1-karabüksporlu emenikenin fener maçında oynaması ve ardından fenere transfer olması,kasıtlı oynamadığını bülent ataman belirtti,teknik direktörleri yücel ildiz ima etti

2-bucasporlu kalecinin maçın 2.yarısında yediği golleri mercek altına almak lazım ve sanırım estonyalı olan bu adamın telefon kayıtlar vs araştırılmalı

3-bucasporun sivassporla yaptığı maçta yapılan sivasspor lehine fahiş hakem hatalarının sebebi acaba sivası rahatlatıp son haftaya iddasız çıkmasımı?

4-sivassporlu korcanın son maçta yediği golleri tüm ülke gördü...

hepsi araştırılsın !!!

şimdi gözler
215302_149733321759288_132202053512415_310779_1387635_s.jpg
na çevrilecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt