Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk

'Gelen bilgiler var ama resmi birsey yok'

Resmi teklifimiz yokmus beyler, dagilin.

bu hafta bol gelecek!..kalström,ersan,ibrahim akın...bu arada terim de adana'ya bir kıyak yapar herlade,onları lige çıkaracak parayı verir.

İBB Futbol şube sorumlusu İbrahim Akın için GS ında teklif de bulunduğunu doğruladı

Bence en mantikli düsünce .. Adanaspor baskani bu aciklamalari sadece Ersanin Fiyati cikmasin diye yapti ,sonucta anlasildi gs le bir fiyata bu anlasmada kalmali adanaspor baskani onun icin böyle birsey dedi..gs teklifii var deseydi bjk yada baska bir takim daha cok para vermeye calisacakti ozaman yine bitmese girecekti transfer..

Gökmen Özdenak: Roberto Carlos Dudulludan vuruyordu topa ahahahah:D

Selcugu ovuyorlar :D :D Vay be gurur duydum bu transferimizle, cok guzel bir duygu.

altunterim Osman Altunterim

Ah Bayram Akgül ah.. Para yapıştırasım geldi sen konuşurken alnına alnına..

başkan bana da pek güven vermedi. ne dediği belli değil.

Ersan ve Ibo bizde :D BJK ya iki kapak birden ben bu kapaklarin arkasinda kalmasdim Mustafa Sarpi transfer ederdim BJK olsam xD

Ziya'nın gözü kalmış Selçuk'ta çok pis..

ulan şaka gibi valla. bide ben emre abin diyor. bu herif megolamanmı ben emre abin desin. zaten kaan denen cocukta emreydi diyor. başkanım kızar diyor. bundan azizinde haberi var bal gibi. ortada kanıtta var yırtamamaları lazım. seref yoksunları. zaten hakemlerin yaptıklarından belli oluyordu ama kanıt yoktu. hakmedir hata yapar deniliyordu. hepsi fener lehineydi ama neyse. burda cep telefonuna konusmalar var. şimdi bu menegerler suclanıp emreyle fenerbahe sucsuz cıkarsa yazıklar olsun..

Ve yine basında hiç bir şey yok.

Arda'nın çiğ köftecide yediği porsiyonu haber yapan basında.

Bitmiş bu işler. Bir tek Fotomaç vermiş haberi. Bundan sonra istediği kadar yalancı olsun tek saygı duyacağım gazetedir kendisi.

İşte bu yüzden bu ülkede hiç bir şey düzelmez. Malesef biliyoruz ki siyasette de bu böyle.

Bakalım neler olacak. Trabzon camiası nasıl bir tepki verecek.

Ve yine basında hiç bir şey yok.

Arda'nın çiğ köftecide yediği porsiyonu haber yapan basında.

Bitmiş bu işler. Bir tek Fotomaç vermiş haberi. Bundan sonra istediği kadar yalancı olsun tek saygı duyacağım gazetedir kendisi.

İşte bu yüzden bu ülkede hiç bir şey düzelmez. Malesef biliyoruz ki siyasette de bu böyle.

Bakalım neler olacak. Trabzon camiası nasıl bir tepki verecek.

Böyle birsey Galatasaray'in basina gelse olacaklari düsünmek bile istemiyorum... Ülkede Sike var, Sike var diyorlar, bu olay gibi, Cihan Oskay gibi adamlar çikiyor belgeler ile çiktiklarina pisman ediliyorlar..

Resmen.....!!!!

" Fenerbahçe'ye karsi sike haberi ile çikarsaniz sizi bitiririz "

diyorlar....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt