Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk

Harbi katılacakmı?, Yok artık amacı ne,Telegol'e herkeze malzeme verecek. Yine medya üstümüze gelecek.

Adnan Polat "Son Nokta"da

Galatasaray kulübü eski başkanı Adnan Polat suskunluğunu Serhat Ulueren’e bozacak..

Kimlere kırgın, kimlere kızgın? Futbol’da neden başarız oldu? Kulübü borç batağında mı bıraktı?

Genel kurulda neler yaşandı? Ünal Aysal 3 ayda kaçar dedi mi? Stat açılışı sonun başlangıcı mı?

Serhat Ulueren soracak Galatasaray eski başkanı Adnan Polat canlı yayın son nokta’da yanıtlayacak..

SERHAT ULUEREN’LE SON NOKTA BU AKŞAM SAAT 23.30’DA KANALTÜRK’TE..

KANALTÜRK Haber - Adnan Polat "Son Nokta"da haber sayfası

Derhal engellenmesi lazım. Moralim bozuldu. Umarım birileir bağlanırda kapaklar yaparlar.

Adnan Polat "Son Nokta"da l 23:30 l Kanaltürk

Adnan Polat "Son Nokta"da

Galatasaray kulübü eski başkanı Adnan Polat suskunluğunu Serhat Ulueren’e bozacak..

Kimlere kırgın, kimlere kızgın? Futbol’da neden başarız oldu? Kulübü borç batağında mı bıraktı?

Genel kurulda neler yaşandı? Ünal Aysal 3 ayda kaçar dedi mi? Stat açılışı sonun başlangıcı mı?

Serhat Ulueren soracak Galatasaray eski başkanı Adnan Polat canlı yayın son nokta’da yanıtlayacak..

SERHAT ULUEREN’LE SON NOKTA BU AKŞAM SAAT 23.30’DA KANALTÜRK’TE..

KANALTÜRK Haber - Adnan Polat "Son Nokta"da haber sayfası

Cevap: Adnan Polat "Son Nokta"da l 23:30 l Kanaltürk

Yok artık amacı ne,Telegol'e herkeze malzeme verecek. Yine medya üstümüze gelecek. Derhal engellenmesi lazım. Umarım birileri programa bağlanıp sağlam kapaklar yaparlar.

Cevap: Adnan Polat "Son Nokta"da l 23:30 l Kanaltürk

Hehangi bir terbiyesizlik yapmaya cesaret edebileceğini sanmıyorum. Çıkar ağlar bence her zamanki gibi, kırıldım mırıldım der. Defolur gider.

Cevap: Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk | Bu akşam Adnan Polat konuk olacak | 23.30

ünal başkan orda nasıl konuştu aslan gibi. şimdide eski başkanı görelim kedi gibi konuşmasını :D

Cevap: Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk | Bu akşam Adnan Polat konuk olacak | 23.30

Off. Ortalığı karıştırcak yine :SS:

Çok yakışır o tayfaya grup tamamlanır.

ne diye cikiyorki

konustugu kadar konustu iste

Günlük tutmuş Başkanlıık dönemi boyunca onu okuyacak.

Bakalim yine neler sacmalayacak

Öyle bomba falan çıkmaz bu programdan bence. Zaten Adnan Polat da hesabını, kitabını iyi yaptıysa şu aşamada kötü konuşarak birşey kazanamayacağının farkındadır.

elmanderi ben aldım

selcuk inanı ben aldım

ceyhun gülselamı ben aldım

Galatasaray'ın bundan sonra yapacak transferlerini de ben almıs olabilirim bilmiyorum bakıcaz.

Adnan's Polat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt