Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rasim Ozan gelcek Aslanlar gibi
rasim varsa alayı yandı abi . rasim hem karşısındakine hak verir benim içinde aynısı geçerli der hemde dediklerini dinlemez kendi bildiğini okuriyi temsil eder bizi
![]()

Baransu var yine.
biraz önce kanaltürkte fatih terimin açıklamaları yayınlandı. ulan o sözlerin üzerine gittiyse arda ; fatih terimin yerinde olsam yüzüne bakmam.
açıklamaları izlemenizi şiddetle tavsiye ederim. resmen hayal kırıklığı
biraz önce kanaltürkte fatih terimin açıklamaları yayınlandı. ulan o sözlerin üzerine gittiyse arda ; fatih terimin yerinde olsam yüzüne bakmam.
açıklamaları izlemenizi şiddetle tavsiye ederim. resmen hayal kırıklığı
ziya düşürülmesin diyo taraf olduğun içinmi böyle konuşuyosun diyo evet diyo.
ne kadar utanmazlar ya
ben ardayı hep destekledim giderken bile yeri geldi destekledim ama açıklamaları izlemeni tavsiye ederim. arda için lanet olsun bidaha gelmesin falan demiyorum ama o açıklamalardan sonra tam bi hayal kırıklığı olmuş.ardanın arkasından denenlere bakıyorumda iyikide gitmişşş burda kalsada aynısı olacaktııı ne fark edecektiii zaten o bzm için günah keçisinden farklı mıydı genel olarak konuşuyorummm dia ile niangın yaptığını arda yapsaydı ünal bey arkasında duracakmıydııı hem bunu ciddi diyorumm arda 10 numaradan sonra ne kadar yararlı olduuu hiç hem kendisi için hem bzm için
onlara göre haklısın ama bu kadarda olmazki be arkadaş.diğerlerine göre mertçe görünüyo ama sorsalar tarafsız program yapıyolar. bu adam Galatasaray hakkında yorum yapıyo nasıl yapacak bu açıklamadan sonra. hadi herkes rengini biliyodu da bence taraf olduğunu söylemek çok iyi bişey değil.En azından taraf olduğu için böyle konuştuğunu adam gibi söylüyo.Diğerleri gibi Aziz suçsuz hepsi cemaatin oyunu demiyo