Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk

FT floryadaki açıklamalarında ''neden liverpool maçından sonra bu olay oldu'' demiş.Erman diyorki basındaki arakadaşlar bu lafı kaçırmış,birkişi bile soru sormadı.Erman açık açık demedi ama livepool maçından sonra FT yönetimdeki bazı kişilere sert açıklamalarından sonra Arda'nın gidişini ona bağlamak istedi.Ne çakal adam,nerden ne çıkarmış.:D

renkdaslar, programda hangi dakikalar'da Galatasaray hakinda konusdular?

Ona göre Yildiz.tv de bakicam'da :)

Real - Barca maçının olduğu saatlerde başka futbol programı mı yapılır :) izleyen pek olmamıştır

ulan taraftarda sanki arda gitti diye kızıyodu . neden kızdığını bile bilmiyolar telegoldekiler. benim kızdığım tek nokta zamanlamadan dolayı. yoksa dünyanın parasını kazandırdı beraber ağladık beraber güldük. bizde istedik ardanın avrupaya gitmesini basınında taraftarın tepkilerinden dolayı.

ben ardayı hep destekledim giderken bile yeri geldi destekledim ama açıklamaları izlemeni tavsiye ederim. arda için lanet olsun bidaha gelmesin falan demiyorum ama o açıklamalardan sonra tam bi hayal kırıklığı olmuş.

evet tamamen haklısınn izlemedim ama emimimm kesinlikle haklısın trdeki en byk ardacı olarak söylüyorum bunu ama ardanın burda başarılı olmamasına bir sürü sebeb sayarımmm

1- baskı

2-avrupa hayalleri

3-burdan sıkılmış bunalmış artıkk

4-taraftarın ona olan güvensizliği

bence bu arda gsye yararlı olmazdı zaten olmadıdaaa 2 senedir adam gibi oynamıyo zatenn en sn hangi maçta varlık gösterdi milli takımda var gsde yokkk ama şunu derimm kimsa ardaya sen gsli değilsin diyemez onun gsyi ne kadar sevdiğini biliyorummm

sen yine bu konuda hayal kırıklığına uğramışsın ben euro08 den beri uğruyorumm ama yinede seviyorum aynı zamanda eleştiiriyorum

İzledim görüntüleri, Saati söyleyen renkdaşa teşekkürler.

Arda için normalde bir yorum yapmam gerekiyor bu izlediklerim üzerine. Ama inanın ki yazacak birşey gelmiyor aklıma. Yanlış herşey baştan sona yanlış.. Olmadı Arda. Galatasaray terbiyesi diye başka şeyler almışsın..

erman hocaya kesinlikle katiliyorum

o gün benim dediklerimi söyliyor emre hakkinda

evet tamamen haklısınn izlemedim ama emimimm kesinlikle haklısın trdeki en byk ardacı olarak söylüyorum bunu ama ardanın burda başarılı olmamasına bir sürü sebeb sayarımmm

1- baskı

2-avrupa hayalleri

3-burdan sıkılmış bunalmış artıkk

4-taraftarın ona olan güvensizliği

bence bu arda gsye yararlı olmazdı zaten olmadıdaaa 2 senedir adam gibi oynamıyo zatenn en sn hangi maçta varlık gösterdi milli takımda var gsde yokkk ama şunu derimm kimsa ardaya sen gsli değilsin diyemez onun gsyi ne kadar sevdiğini biliyorummm

sen yine bu konuda hayal kırıklığına uğramışsın ben euro08 den beri uğruyorumm ama yinede seviyorum aynı zamanda eleştiiriyorum
ağır bişey söylediğimi düşünmüyorum zaten. gidişine üzüldük. unutmuştum fatih terimin açıklamalarını gördüm.

işte arda takım kaptanımızdır.onu koruyacaz tabiki kız arkadaşı olacak gezecek tozacak bunlara bişey demiyorum . "tam taşın altına elini koyma vakti" ona güveniyorum demiş ardından tabi arda gidiyo. üzüldüm yani...

bnm anlamadığımm nie beyaz sayfaya laf ediyolarr ve bu lafı eden nasıl bir gslii

herkesin karıştığı bir soruşturmada biz yokuz kim gurur duycak bundan fbliler değil herhalde aynı durumda gs olsaydı şimdi neler denmişti neler yapılmıştı hem bu kpak yeni sezonu simgelemmiyo muuu yeni sezo yeni e bembeyaz bir sayfa

önce arda kalacam fatih hoca geldi diyo sonra fatih hoca ona güvendiğini söylüyo taşın altına elini koyma vakti diyo bunların üzerine arda gidiyo.

mutlaka bişey olmuş ondan sonra. yoksa bi insan bırakıp gitmez şı sözlerden sonra. yönetim arda terim üçgeninde bişeyler olmuş olmalı...

Erman düşürmeyecekler diyor?

Fatih Terim'in konuşmalarını dinliyorum şuan tüylerim diken diken.

Allah kahretsin bunları.. Şimdi yarın çıkacak kararla kar mı kalacak bunların yanına.

ziya sengul ne mutlu, daha gecen gun agliyordu, aman duserse fener cok kotu durumda olur falan. simdi dusmeyecek diye sevincten ucuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt