Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk

ağır bişey söylediğimi düşünmüyorum zaten. gidişine üzüldük. unutmuştum fatih terimin açıklamalarını gördüm.

işte arda takım kaptanımızdır.onu koruyacaz tabiki kız arkadaşı olacak gezecek tozacak bunlara bişey demiyorum . "tam taşın altına elini koyma vakti" ona güveniyorum demiş ardından tabi arda gidiyo. üzüldüm yani...

sana katıldıımı söylüyorumm ama sırf bir hatası yüzünden ne kadar byk olursa olsun ona sen gsli msn ne biçi gs terbiyesi demek doğru mu yada fbye döner snn için konuşmmuyorum ardanın şu zamanda gitmesine ennnn çok ben üzüldüm ama kafası avrupada olan ve acaba diyen bir futbolcu olmasındansa olmaması daha ii kaç gündür bir sürü iğneli laf arda bu kadar ağırını hak ettmiyoo herkesin hatası varr

önce arda kalacam fatih hoca geldi diyo sonra fatih hoca ona güvendiğini söylüyo taşın altına elini koyma vakti diyo bunların üzerine arda gidiyo.

mutlaka bişey olmuş ondan sonra. yoksa bi insan bırakıp gitmez şı sözlerden sonra. yönetim arda terim üçgeninde bişeyler olmuş olmalı...

haklısınn sonuna kadarr ama şuda var ardanın aklı hep avrupadaydı gidiş şekli çok yanlış oldu bu onu hak etmedi ft iç hak etmedi ama bir sezon önce ardaya yapılanı arda hiç hak etmedi.Ve şuan herkes Ft nin arkasında ama o zmn yönetim gazeteci taraftar ardanın karşısındaydı keşke ardaıyı ardinho diye tanısaydıkk

ben şikeye ardada karışmıştır o yzden kaçıyodur diyenleri tanıyorum ve bunlar gsli

Ezik Ziya programi terk etmis. :asd:

Yildiz TV 22:47 izleyin.. Erman Toroglu beni orada cok Güldürdü..

baylar bu akşam program varsa saatini buraya yazın bir zahmet

bu akşam program yapacağını söylemişti ulueren ama neşter programı var onun yerine 5 büyük takım temsilcisi var bayan olarak güzel tartışma oluyor bence

Telegoldekiler bakalım play off'a ne diyecekler.

Gökmen'in kafa iyi se cavcav'a sallar..

Erman Toroğlu.. :tiphat::tiphat:

Erman a salladık yıllarca, şu kaosta en aklı selim adam çıktı

Alex'i ifadeye çağırırlarsa fenerbahçe biter. Bu sene küme düşmeseler bile puan tablosundan küme düşerler

Erman Toroğlu çok iyi konuşuyor beyler.

ahahah mali nasıl konuşuyor öyle karnım ağrıdı gülmekten :lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt